Fixa't sen sova!

Usch va slut, seg och trött jag är. Helt sliten! Ser på mig själv i spegeln och jag känner mig helt fucked up. Inte alls konstigt med tanke på att de senaste dagarna har jag sovit i genomsnitt 4h per natt, hållt igång och stressat sönder mig själv. Inte bra Elliebell ;o Ska hoppa in i duschen strax och efter det smörja in mig med BUS, vänta på att de torkar. Packa och förbereda inför morgon dagen. Klockan är väl runt nio när jag är klar med det jag behöver göra idag! Städa lite snabbt behöver jag även.. samt ut med soporna, men dom tar jag imorgon innan jag drar till tåget. Blir ju upp innan 05:00 imorgon, och jag kommer verkligen klara av det (?). Nja, känns inte som det. Men alarmklockan och luren får tjuta halv fem imorgon. Hoppas jag lyckas ta mig i kragen och bara pina mig att gå upp direkt. Nåväl, kommer gå och lägga mig innan tio idag har jag tänkt. Läsa lite i den grymt bra bocken och känna hur tröttheten smyger inpå.. skönt! :)

Det ska bli otroligt skönt att träffa killen och våra djur imorgon, har nog tjatat om det ett x antal gånger nu.. men ja, jag längtar helt enkelt så enormt mycket.. men tågresan blir dryg, för jag har en stark fobi för det där med att åka tåg. Paniken som jag får utav det är obeskrivlig och gör mig stissig och knäpp, seriously! Men jag hoppas att det blir nogorlunda easy imorgon, men det tvivlar jag på. Fuck Trains!!!!!! ;@

Nu ska jag hoppa in i duschen och greja! Kanske blir ett litet inlägg innan sängen kallar på mig, we'll see. Lovar absolut ingenting :) Men i annat fall så hörs vi nog när jag är framme imorgon och har varit det ett par timmar. Blir ju lång promenad med hundar, massa mys och kärlek! ;) Ett skönt bad också för den delen tillsammans med killen, han ska förbereda ;D Tokmys! Nej, nu ropar duschen. Måste snacka lite snabbt med svärmor också ..

Men som sagt, vi hörs antingen sen, eller imorgon babes!
KOMMENTERA FFS! Vad som helst :)

PUSS ;* YOURS TRULY ELLIEBELL



Grr på mig, sexig som jag är, Haha! :D

Kommentarer

Vad vill du ha sagt?

Namn:
Minnesluckor?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:



Trackback
RSS 2.0