Den sista Juni dagen.

Tjolahopp!
Mina hälsningar är riktigt klockrena måste jag våga påstå. Det blev en lång natt, somnade inte förän närmare tre-fyra tiden, och gick upp vid halv nio imorse. Trots att jag kände att jag verkligen behövde sova vidare. Men duktig som jag är så klev jag upp o körde på för fullt. Därefter fixade jag i ordning mig osv, o vid halv elva så åkte jag o baby in till Flen. Eller rättare sagt han cyklade in, och jag åkte bil. Ac för min del, svett för hans.. :) Hah! Väl inne i byhålan så blev det att köpa på sig cigg och alkohol. Sen satt vi hela dagen fram tills sju tiden i solen - och jag lovar er, solsting av hög klass kan jag verkligen garantera er att jag har! .. Tack o lov fick vi skjuts hem förrut, schyst! Så nu har vi precis klivit innanför dörren - har spenderat tiden efter att vi kom hem från byn, ute med hundarna.. massa bus o lek med pinnar. Dom älskar't. Plus lite fix i trädgården. Så en kanon dag har det varit.

.. besviken på En viss person är jag, tyvärr! ;/

Hörs imorgon! (bilder kommer då!)

Mina underbaringar!

Skorna ni ser nedan köpte jag för någon månad sen för 500kr - och ni alla måste ju hålla med om att dom är grymt läckra. I vilket fall som helst, mina fötter är lite små trötta efter att ha gått runt med dom hela dagen idag. Men det får dom gärna vara - för att se snygg ut eller väl viktigare än att vara fullt bekväm? I LOVE THEM!

Nu är jag hemma igen.

Värmen har  verkligen ångat sönder en idag, till och med när det blåser så blåser det bara varm luft. Ja, härligt att känna att det verkligen är sommar. Var dessutom en som berättade nyss för mig att det ska bli varmare. Stämmer det? Jag hoppas faktiskt trots allt på det. Solbrännan behövs jobbas mer på!

Har spenderat dagen tillsammans med underbaraste Tina. Trevligare kan man allt inte ha det. Blev glass på Orlog och promenad i solen. Plus en massa snack. Tokbra! Var bra längesen jag träffade henne så det var verkligen behövligt att ses idag.

Kaffetime för min del nu.. hörs sen!


Tack för en fabolousdag sötnos! Love You <3

Summerlovin'.

Nu har jag druckit upp allt vårt kaffe - jag börjar fundera på om jag är beroende utav det? Ja, sanningen är den att jag är det. Överlever inte utan kaffe. Noway, never. Men det är nog därför magkatarren spökar så mycket ;o Jaja, lite ont får man stå ut med ibland.

Underbart väder idag, jag känner mig som ett ägg i en stekpanna. Men det är bara härligt. Nu ska jag fixa i ordning mig och greja lite, sen ska jag åka in till byn vid ett-tiden och träffa sötTina! :)

Tjingeling.



6 Days Left ..

Godmorgon!
Klev upp tidigt idag, 05:30 närmare sagt. Fråga inte varför, det bara blev så. Jag hade en kanondag igår ute i solen - det blev promenader, dopp i sjön & solning med baby. Helmysigt. Och idag ska det bli minst lika varmt så det kan jag gotta mig åt. Ska antagligen träffa sötTina och det kan ju inte bli annat än trevligt! :) Har saknat den tjejen till tusen, var ett tag sen vi sågs sist, tyvärr ;/ Förutom att träffa söta idag så måste jag ta o ringa både Åklagare, Tandläkare & Doktor, dessutom prata med Banken. Träligt. Någon som kan göra't åt mig? Tack.

Nu sitter jag o fyller magen med ett flertal koppar kaffe för att piggna till lite mer (as always). Sen är det dags att hoppa in i duschen trots att jag faktiskt duschade igår kväll.. men i den här värmen så - ja, ni vet! Föresten så är det bara 6dagar kvar tills man blir myndig nu. Woho! Eller vad ska man säga? Vet inte om det är något att hurra över riktigt, men får väl se det så positivt som möjligt. I've been lookin' for freedom.

Hörs lite senare babes!*



Here comes the night.

Efter det här inlägget så blir det inga fler idag. Ska lägga mig i soffan med en stor kopp kamomill-te, glo tv och hoppas på att jag somnar. Klockan är ännu inte mycket men jag är helt slut .. och imorgon blir det möte med L.E, klockan 13:00 i skitFlen. Innan jag slänger mig framför tvn så blir det en dusch, som jag sa igår, det är behövligt när det är så här varmt o kletigt i luften. Däremot så har det ju blåst rätt mycket idag, skönt med fläkt!

Jag har fastnat för en låt med han Kim, från Made In Sweden ni vet? Låten heter iallafall Here comes the night - den är värd att lyssna på. Tyvärr hittade jag inte den låten på youtube med bra kvalité, så ni får själva gå in o söka. Ego me! Japp :)

Nej ni! Vi hörs.

No time for jokin'.

Finally har jag börjat lugna ner mig lite gran, är väldigt arg fortfarande men jag känner att jag inte orkar slösa all energi på det just nu. Dessutom tycker jag helt enkelt inte att det är värt det överhuvudtaget. För sanningen är den att det faktiskt inte är mitt problem hur andra agerar och beter sig, det är ju trots allt jag som är i fokus för mig själv! Jag är extremt besviken på en person och det vet han om också. Frågan är vad han ska göra åt det? Vi ska snacka sen, så jag sitter o funderar på vilka ursäkter jag kommer få höra. More lies I guess.. Jag har lagt ner alldeles för mycket energi på att bry mig om hans handlingar, så det orkar jag inte göra i fortsättningen.

Sådär.. nu skrev jag av mig lite smått. Skulle jätte gärna vilja skriva mer grymma saker, fast jag skippar att göra det, iallafall i bloggen. Haha! :) Jag njuter av solen och musiken som pumpar ut genom högtalarna - det är faktiskt en bra dag idag, trots allt. Och känner att mitt humör kan stiga till toppen om jag bara kopplar av, så det ska jag försöka göra. Funderar lite gran på min födelsedag som strax är här, 5 Juli för att vara exakt. Det är ju en Söndag tyvärr. Och jag har ingen aning om vad jag vill göra eller ska göra. Vara med killen är ju en självklarhet - men vad mer? Familjen ska jag inte träffa. Snacka om dysfunktionellt familjesystem av höggrad. Jaja, bara att skita it.

Nej ni - nu ska jag ut o njuta ännu mer utav solen. Kommer troligen somna eftersom jag inte fått någon sömn dom här två dagarna. Men då kan jag vakna upp o va brun o bränd - snyggt ;) Hörs.


Uppe med tuppen.

Godmorgon!
Jag hade faktiskt inte väntat mig att jag skulle sova så mycket inatt, somnade vid 04:00 och vaknade för ca en timma sen. Mycket sömn för min del, usch. Är helt slut! Har laddat kaffebryggaren med 7koppar kaffe, det borde hjälpa lite åtminstone. Jag trodde att lite sömn iallafall skulle hjälpa mot ilskan, men där hade jag fel. Är precis lika förbannad nu som igår, om inte ännu mer. Solen får väl försöka få mig på bättre humör.. Vill bara att klockan ska bli lite mer så det blir varmare, sola sola sola!

Det verkar bli en rätt död dag idag, vitt jag vet än så länge. Orken är ju som sagt inte heller på topp så mig gör det ingenting. Imorgon har jag möte med L.E, får se hur det går. Vet precis vad dom ska säga till mig. *Tjat & Gnat*

Nu är kaffet klart..

Aggrissioner av högklass!

Just en snygg kväll det blev då - är så grymt förbannad nu så det bara kokar i kroppen. Fy i helvete säger jag bara. Sov ingenting på hela natten, vilket jag inte kommer göra inatt heller. Yes! To good to be true .. Ja, men vad ska man säga. Det finns trots allt idioter till allt.

Men vart fan är Respekten höru?

Värmebölja 2009

Det kan ju omöjligt bara vara jag som håller på att dö utav värmen?, skönt är det men usch va klibbigt o äckligt det är i luften. Måste duscha närapå tio gånger om dagen för att hålla sig fräsch nu när det är kokhett. Äntligen sommar liksom, det är på tiden :)

Dagen har gått grymt segt tycker jag, men har städat, tvättat, njutit av solen & myst med hundarna - i vanliga fall så brukar tiden gå snabbt när man är sysselsatt med diverse grejer. Nu ska jag slänga mig i soffan o glo på tv, är helt slut.. sov ingenting  inatt så jlite sömn skulle inte sitta fel! Blir att kolla på Chaos på tv6 sen vid 21:00 .. den filmen är helt ok. Har sett den förr, men den går absolut att glo på igen .. Hörs senare, eller imorgon! (Tillägger att den även blir en svalkande dusch! Behövligt..)


Start from the scratch.

Nu försöker jag återigen .. med en ny blogg. Men räkna inte allt för mycket med att uppdateringar kommer ske rutinmässigt eller dagligen. För det kommer det garanterat inte göra! Och tills vidare får bloggen ha en tråkig design, för det tar ett tag o fixa till en snygg och just nu orkar jag inte det!

För övrigt så har det hänt en hel del på sistone, nåde bra saker & dåliga. Fast det tillhör väl livet I guess.. ingen dans på rosor direkt. Men så mycket bättre kan inte dagarna bli ändå, eftersom det nu ÄNTLIGEN är sommar! Värsta värmeböljan och jag bränner sönder mig efter fem minuter i solen.

Och nu börjar det närma sig min 18års dag.. endast 1vecka & 4dagar kvar! Så det känns relativt skönt måste jag säga. Men nu är det dags att gå ut o lägga sig i solen ett tag. Tjingeling!

RSS 2.0