2009.10.30

Hallå människor!
Har tänkt skriva sen halv tio imorse, men har bara glömt bort att göra det hela tiden. Men nu så - nu ska jag försöka :) Blev dålig uppdatering igår, orken försvann bara puts väck igår.. don't know why. Men nu finns det lite ork till ett inlägg.

Jag har  precis slängt i mig 2st toast och nu sitter jag och glor på tv. Men är irreterad på att det inte finns någonting bra överhuvudtaget att titta på. Suck* Fredag idag, kommer inte göra någonting speciellt  idag.. vad ska man göra liksom? Fest & alkohol; Nej tack! Tröttnat på det.. Vad ska ni göra idag? :)

Godmorgon Torsdag!

Kaffet börjar värka och det känns kanon bra! Som ni vet så börjar jag mornarna med minst fem koppar kaffe, annars fungerar jag inte korrekt. Eller jag inbillar mig det iallafall. Det är nog mesta dels psykiskt faktiskt, har blivit en ren rutin och vanesak.. Ingen människa behöver hälla i sig en massa kaffe för att fungera - men mitt huvud säger att jag måste det.

Jag sov skapligt bra inatt trots allt.. fast det hände en grej under natten, ska visa er bild sen och berätta vad :) Nu ska jag försöka fixa med diverse saker, disken väntar och det behövs dammsugas. Men först och främst - turn the music on, loud! Det som gör städningen så mycket roligare och lättare är ofc Musik, det vet ju alla.

Vi hörs sen snyggingar! Puss


Busy day! En väldigt trött jag..

Hej babes! :)
Ingen bloggning igår - sorry. Men var upptagen. Jag och killen drog med 2st till Hnäs, där vi drack och bastade igår, det var tokmysigt. Så längesen jag bastade sist så det kändes kanon skönt. Bastu + Bärs = Underbart :) När vi väl kom hem så slocknade jag .. var helt slut!

Gick upp vid 07:00 imorse - hajar ni? Fast jag höll igång länge igår.. baby & jag drog vid åtta emot Västerås. Hade ju möte med min advokat. Men när jag kom dit vid 10:00 då vi skulle ses så hade han varit tvungen att dra på en Förhandling.. suck* Men han var tillbaka vid 13:00 tiden så jag fick en ny tid idag vid 13:15. Mötet gick bra! Vi gick bara igenom lite grejer inför tingsrätten som jag ska upp i den 11:e November.

Jag är extremt trött idag, det förstår ni väl? Så jag orkar inte skriva något längre inlägg idag.. får bli imorgon, eller någon annan dag. We'll see. Men så länge får ni ha det kanon bra :) Puss!




Tävling. Vad tycker Ni priset ska va?

Om jag skulle köra igång en tävling - vad tycker Ni då att man ska vinna? Ska det bara finnas ett första pris, eller kanske 1:a 2:a och 3:e? Tyck till nu! Jag har alldeles för dålig fantasi för att komma på något bra att vinna, och det är ju trots allt Ni som ska tävla isåfall och då är det ju perfekt om ni kan bestämma eller komma med förslag på vad man kan vinna. Right? :) Så kom igen nu, låt fantasin flöda!

Flumm framför camen

Vad gör man inte när man har tråkigt? Jo, man fjantar sig framför kameran. Haha! ;D


Mini's first time

Godmorgon folket!
Är jag den enda som inte var medveten om att klockan ställdes tillbaka en timme inatt? Blev skum när jag startade upp datorn och klockan på den stod på 07:45 - tittade luren, den stod på 08:45. Tänkte att datorn har väl fått fnatt eller något. Men icke då! Så fort jag läste en persons blogg så stod det klart o tydligt att klockan hoppa tillbaka en timma.. Suck!, jag hade ingen aning.. men då är jag ju uppe tidigt, haha ;D

Såg på en film igår innan jag slocknade, Mini's first time - hette den.

För att vara ärlig så tyckte jag att filmen var riktigt skum och konstig på många sätt, men underhållande? Ja, absolut! Mini (tjejen ni ser på bilden) ska testa på för första gången att prostituera sig, och när hon kommer till mannen som hon ska va med så ser hon att det är hennes mammas kille, dvs hennes styvfar. Men det hindrar inte henne,  utan hon tycker allting genast blir mycket mer spännande. Hon får honom att släcka lampan innan hon går fram till honom.. efter allting, så visar hon vem hon är. Han blev chockad - men dom fortsätter att ha ett förhållande, gå bakom ryggen på hennes mamma - tills dom slut tar livet utav mamman, för att kunna vara tillsammans. Filmen slutar inte där - men mer säger jag inte :p
-
Nej ni, nu är kaffet klart och det är dags att börja pimpla!  ;) Vi hörs om en stund!
PUSS


Dysfunktionella släkten!

Sitter och funderar på allt mellan himmel och jord. Så mycket saker jag har gått miste om, så många jag har glömt bort.. Alla människor förändras med tiden - det är rätt sjukt att se ändå. Med vissa är det ju bara positivt, fast med andra är det bara negativt. Under dom senaste åren så har jag förändrats kraftigt mycket, vissa grejer med mig har blivit bättre, och annat med mig har blivit sämre. Ja, alla förändras som sagt. Både på utsida och insida. Jag vet ärligt talat inte vart jag skulle stå idag om jag inte träffat Patric (min kille, min sambo..), antagligen så hade jag varit i en fördjävlig sits just nu, det tror jag faktiskt. För precis innan jag träffade honom, några månader innan bara då var jag på väg ner i ett helvetes hål - jag hade helt glömt bort vem jag själv var, vad jag kunde åstakomma. Jag hade glömt bort att hela livet fanns framför mig! Jag tänkte, Eh skit samma.. jag kan lika gärna köra på, lika gärna parta 24/7 på olika sätt - för det spelar ingen roll, så mycket är förlorat! Men jag träffade Patric, och han visade en annan väg för mig att vandra - dock så står jag stil på den vägen, vid en korsning och har ett stort dilemma - vilket håll ska jag åt? Vilket är bäst för mig? Vad kommer jag må bäst utav? Sådana frågor snurrar i mitt huvud nästan hela tiden, varje sekund.. Och tro mig, det tar mycket på psyket att ha en massa tankar jämnt och ständigt - oroliga tankar, ångest tankar, depprissions tankar.. ja, u get the pic! Men jag hoppas att om jag bara försöker tänka på allt positivt, på allt det som är bra och som kan bli bra så kanske jag blir vägledd utav någon/någonting. Om jag bara tar det lugnt och slutar med dom tankarna som får mig att må dåligt.

Vintern är ju här nu när som helst, det har ju redan börjat snöa i vissa delar utav landet.. och vintern är en årstid som får mig grymt depprimerad - jag avskyr den på så många sätt. Det finns ingenting med den som är kul eller bra i mina ögon. Julafton är bara skit också!, firar inte jul längre direkt. Lite julmat, ett par glas vin och några få paket förgyller min jul. Hah, fattar ni? Jag brukade alltid fira jul tillsammans med släkten, I loved it. Men nu är saker o ting så komplicerade att jag inte gör det längre.. jag är på utkanten utav släkten. Vi träffas knappt aldrig, pratar inte osv. Jag känner mig inte en del utav dom längre, och det beror på mycket olika saker. Det är tragiskt att det ska behöva vara så, sitt eget kött och blod - men fungerar det inte, så gör det inte. Finns ingenting att göra åt saken, och jag tänker inte plåga mig själv genom att försöka komma "tillbaka". Jag vill inte ens det. Den delen utav mig som hört hemma med släkt är borta för längesen. Och den kommer inte tillbaka. Mina små kusiner - Samantha och Jennifer, betyder gudomligt mycket för mig. Det är tråkigt att inte träffa dom så ofta. Men så fungerar det .. vi har nog världens mest dysfunktionella familjesystem. Den enda gång släkten träffas och pratas vid är när någon fyller år eller det är julafton (och knappt det längre..). Så borde det ju inte vara, man ska ju hålla ihop och värdesätta ens nära - but we don't! Sjukt, right? Men så är det.

Nu har jag skrivit av mig lite - mycket i huvudet just nu som sagt. Ska ladda kaffebryggaren för andra gången nu och hälla i mig kopp efter kopp och hoppas på att jag får ork till att städa. Talk about desperate housewife ;)


Godmornin' sweetheart!

Klockan sju ringde mitt alarm, och jag klev upp strax innan nio. Så lätt var det att gå upp - omöjligt faktiskt! Stänger av det nedrans alarmet när jag ligger o sover. Killen skulle väcka mig egentligen, men han skyller på "trodde du va vaken, du stängde ju av alarmet flera gånger.." Nåja, han fatta väl inte att jag trots det sov, haha. Han är i vilket fall inte hemma nu - så en lugn och tyst morgon är det för min del, förutom valpen som tjuter till o från.. nu kan jag sitta o njuta av mitt kaffe och morgon cigg i lugn o ro, alltid skönt! :)

Jag är extremt oaktiv med bloggen nu, I know. Besöks statistiken har sjunkit som helvete - och jag orkar inte "jobba" tillbaka den. Dom som vill läsa, LÄS! Ni andra - skit it :) It's just my life.

Hörs sen! PUSS

Kommande vecka; N, V & G

  • Måndag 26/10 - Nyköping; Frivården kl. 15:00 -
  • Onsdag 28/10 - Västerås; Advokaten kl. 10.00 -
  • Lördag 31/10 - Gävle; Endags jobbkurs kl. 12:00 - 17:00

Ja, så ser den kommande veckan ut för min del. Lite avundsjuka är ni väl? :) Haha. Ja, det enda jag ser fram emot är väl jobbkursen isåfall.. knappt det. Kommer gå åt mycket cash på resorna.. speciellt den resan till Gävle, oj oj. Sitter och funderar på hur jag ska hitta i G, *hrm*. Nyköping och Västerås är lugnt, där hittar jag dit jag ska.. men Gävle, ja det löser sig väl. (Och nej, jag tänker inte gå o fråga människor jag ser där..) 

Nu ska jag ta och fortsätta med att spela musiken på högsta volym och greja lite. Städning kan vara riktigt drygt, så sant som det är sagt. Fyfan, men det är någonting som måste göras.. Suck* Tänk om män kunde vara lika duktiga som oss kvinnor att städa, but I guess they can't. 2000talet, oj va det märks :)


Unhappy but oh so happy

Är väldigt segt med bloggen just nu, men det får ni stå ut med länge till antar jag.. det är ju så mycket på gång just nu, och ja.. en månad kvar till flytt (max). Vet inte hur allting kommer bli faktiskt, men som jag alltid skriver; hoppas kan man! Jag vaknade vid halv nio imorse utav alarmet - snooze direkt blev det! Men vid nio pallrade jag mig upp fast kroppen gjorde motstånd. Det är muntert väder idag, därför är även jag munter.. eller ja, lite därför kanske. Men det använder jag mest som en ursäkt för "the real truth".

Ska nog ta o ringa läkaren idag - jag är yr och svimfärdig till och från, mår illa, allmänt deppig osv.. Kan det bero på alkoholen? Har den redan skapat ett sånt stort beroende så jag ska må dåligt när jag inte dricker? Det kanske är så.. kallsvettningarna beror troligen på det iallafall och att det kryper i hela kroppen på mig, usch! Som sagt så har jag druckit alldeles för mycket för ofta och min kropp har tagit en hel del stryk utav det, så ingen alko till mig förutom på speciella tillfällen.. först kör vi på två vita månader, (jul och nyår närmar sig ju..). det kommer gå bra, jag har ändå fått en hel del avsmak utav alkoholen så.. Don't drink and drive - haha :D

Nej ni, jag känner mig så jävla olycklig just nu, men ändå lycklig. Hur går det ihop? Det skiftar mellan varje minut så det känns som om jag har en hoppande kängurru inom mig. Lycklig - Olycklig - Lycklig - Olycklig ... osv, u get the point. Men ska försöka orka ut på en promenad med hundarna iallafall, rensa tankarna och mysa med dom. Dom är allt för mig! <3

Mer kaffe först och främst. Hej!


I will survive without you.

Om du vill dra så kommer jag inte be dig att stanna. Om du måste så kanske det är bättre så. Jag kommer vara stark, jag kommer klara mig bra. Oroa dig inte för mitt hjärta men.. vänd dig inte om, för då får du se mitt hjärta brista. Vänd dig inte om, jag vill inte att du ska se mig gråta. Det krossar mig i bitar tanken på att du går, jag låter dig göra det. Men du kommer aldrig få veta...

Jag kommer inte sakna att du håller dina armar hårt runt mig. Och om du någonsin tänker på mig, kom ihåg att jag kommer klara mig bra. Jag kommer vara stark, jag kommer klara mig bra. Oroa dig inte för mitt hjärta - jag vet att jag kommer överleva, jag kommer ta mig igenom det, jag kommer till och med lära mig att leva utan dig.

Jag önskar att jag kunde skrika ut högt att Jag älskar dig. Jag önskar att jag kunde säga till dig: "Gå inte". Men jag låter dig..


Efter regn kommer solsken (?).

Man kan ju alltid hoppas iallafall. Usch va jag hatar såna här jävla pissregn dagar, nog för att regn kan vara mysigt ibland men nej, nu gör det mig bara irreterad. Det har ju inte ens varit en ordentlig sommar! Ett par stekheta dagar har besökt Sverige, men dom försvann lika snabbt som dom kom. Tragiskt det där - I love sun and I want it! Det där med att flytta utomlands frestar verkligen just nu.. men skulle jag våga? ;o Nja, tror inte det.. att bo 24/7 utomlands känns lite smått scary - tornados, jordbävningar, vulkanutbrott, terrorister.. oh, u name it. Ja, ni förstår grejen.

Har percis laddat kaffe bryggaren för andra gången - har blivit ännu mer beroende utav kaffe.. Fem koppar redan och klockan är inte ens 13:00.. så, mycket mer kaffe i magen kommer det bli under dagen. Ska strax koppla in högtalarna till mini-laptopen, skruva på högsta volym och städa i ordning lite. Packa ner en del saker ska jag försöka orka också. Det här med att flytta kommer nog inte bli så bra.. men ja, försök vara positiv - det ordnar sig, det gör det alltid. Det löser sig. Det kommer fixa sig till slut.

Nu ska jag Facebook nörda en liten stund innan städningen tas hand om. Kaffet är klart, hallelujah! ;D
Hörs senare kanske. Pussen*

Vart tog det vägen?

Vart är dom lyckliga dagarna?, dom verkar vara så svåra att finna. Jag har försökt att nå dig, men du har ser inte. Vad hände med våran kärlek? Jag önskar att jag kunde förstå. Det brukade vara så underbart, det brukade vara så bra.. Du verkar så långt borta trots att du är nära. Du fick mig att känna mig levande - men någonting dog är jag rädd.. När du är nära mig, kan du göra mig? Och den kärlek du gett mig är det enda som kan rädda mig. När du är borta, trots att jag försöker.. hur ska jag kunna gå vidare?
 

It's my life, it's now or never!

En del människor verkar tro att vi ska leva föralltid, vilket vi inte ska. Det inkluderar mig. Ibland tar jag livet för givet och tror att jag alltid kommer leva, att jag har hur mycket tid i världen som helst. Men sant som det är - åren passerar snabbt förbi, och det dröjer inte allt för länge innan man själv ligger i kistan. Tragiskt men sant. Avskyr att tänka på döden, fast jag vet att den inte går att undvika.. men jag hoppas att jag får dö i sömnen, om jag blir gammal och sjuk så tar jag hellre en överdos av heroin och försvinner. It's true. Jag vill inte bli gammal och gråhårig, det skrämmer mig! I vilket fall som helst, ska inte prata mer om döden nu. Men hur kan man egentligen vara så dum att ta livet för givet och inte leva ut det till fullo medans man kan? Det är sjukt! Jag blir så förbannad på mig själv ibland när jag tänker att Eh, jag hinner med det. Man ska försöka leva livet så gott som möjligt - för man har bara ett.

Jag ska försöka göra en massa saker som jag länge velat göra - resa bla.


Leave! (Get out of here)

Hej folket!
Har suttit länge nu och stirrat på rutan där man skriver inlägg.. har inte kommit på någonting vettigt att skriva. Helt tom på ord, som på mycket annat. I Tisdags drog jag till Etuna och träffa Amanda & C.o. festade och hade det allmänt kul. Stannade där tills Torsdag kväll då jag tog tåget hem till lillFlen igen. Drog ju till Etuna mest för att killen och jag var lite osams osv - men jag lovar er, det blev inte ett dugg bättre! Nu är det väldigt spänt mellan oss och jag vet inte riktigt vad vi ska göra eftersom vi måste flytta ifrån huset - antingen flyttar vi var för sig, eller tillsammans. Don't know yet, mycket att tänka på innan.. Jag vet ärligt talat inte själv riktigt vad jag vill längre, och det beror inte på någonting han har gjort eller sagt.. utan det beror endast på mig själv, mina behov osv. Jag älskar min kille, över allt annat - no doubt!, men det finns så mycket som har en stor roll i det hela. Och det mina vänner, delger jag inte av :) Suckers..

Blogawards var ju i förigår .. Kissie vann Årets Kaxigast Blogg - what a chocker right? x) Det var hon väl värd kanske. Sen Foki vann ju Årets Blogg - och det finns ingen annan bloggare som är värd det mer än henne, ursöt människa det där ju :) Ingen överdriven wannabe blogg - utan the real thing. Hennes blogg diggar jag.

Nej, orka snacka andras bloggar. Nu väntar städningen.
Hörs!

För många tankar!

Bloggen uppdateras sometime.. för tillfället lägger jag den på is.
Take care so long.


Tisdag, den 13:e Oktober 2009

Godmorgon Sweetness's!
Har ioförsig varit vaken ett bra tag, eftersom jag slocknade skapligt igår framför filmen In The Electric Mist - har ni sett den? Jag har sett kanske halva filmen, och so far har den varit bra. Lägger mig nog ikväll och glor på resten om inte När Lammen Tystnar hinner bli klar, för då ska jag bannemej se den. Har försökt tankat hem den flera gånger, men varje gång den blivit klar så har inte ljudet fungerat, vafan då för? ;S Hajar inte alls. Många andra som tankar hem den och för dom fungerar det korrekt. Nåja, det är väl min dagliga tur antar jag.. inget fel på datorn, den är ju närapå ny ;S Nu ska jag dock inte sitta och beklaga mig över det.

Jag har höga förväntningar om den här dagen, hoppas på att den kommer bli kanon. Just nu sitter jag och kallsvettas i högsta grad. Har varit så ett par dagar nu, utan någon som helst anledning (?). Missade ni Videoinlägget jag la upp igår?, det finns ju fortfarande kvar, under detta inlägg.. Det var mitt första videoinlägg ju, och jag är inte alls så haj på det där med att videoblogga - dom flesta som gör det står o pillar sig i håret osv, that's not really my thing. But hey, everybody is different I guess..

Killen är ute en sväng med våran tik just nu, hon behöver lite ensam tid med vardera utav oss för hon är så stressad hela tiden, stackarn =/ Hoppas hennes stress går över snart, för annars har vi nog inget annat val än att avliva henne, för hon har varit så enda sen vi köpte henne..

Nej ni, back to work. Hörs sen. PUSS!


Snedställt #1 Videoinlägg


Early mornin'.

Morgonpigg? Noway, not today. Känner mig helt slut och trött, det känns som om jag fortfarande ligger och snoozar. Usch va grinig jag blev när alarmet gick igång nu kvar i åtta, snooze i fyra minuter - upp & hoppa! Fy satan.Somnade inte förän vid fyra taget. Hade äckligt svårt att somna.. igen! Klockan 10:00 har jag ju som sagt Polisförhör, eftersom det blev inställt i Onsdag (dom meddelade inte mig om det, idiuts ;s). Ska ju bli grymt kul :) Haha, skämt-åsido. Nej allvarligt guys, nu ska jag pimpla  kaffe och försöka vakna till liv.

Puss!


Movie time.

Har laddat ner närapå 10 filmer nu, som jag och baby ska glo på. Vi börjar nog med Runaway Train, sen blir det troligen Nattbuss 807 eller La Haine. We'll see. Blir ingen mer bloggning för min del idag tror jag inte, suget är helt borta när det gäller bloggandet.


Starting an illness (?)

Godmorgon folket!
Natten har varit en total katastrof - nog för att jag slocknade väldigt tidigt så vaknade jag minst femtio gånger under natten. Låg o vred o vände på mig, hostade, svettades osv. Jag tror att jag börjar bli sjuk. Det kändes så i natt iallafall, var tjock i halsen inatt och kallsvettades. Usch va jag hatar det. Jag vill inte bli sjuk, avskyr't. Imorgon har jag dessutom polisförhör .. Kul. Eller inte. Då måste jag upp sådär tidigt igen och det hatar jag. Vill sova så länge som möjligt. Men får hoppas på bra väder imorgon så jag kan vara på nogorlunda bra humör. Idag tänker jag bara ta det lugnt iallafall, känner mig inte bra.. har hamnat i en depprissions period dessutom. Ohgosh, save me please. =/

Nej ni, dags för morgonkaffet och en cigg. Hörs sen!


Min inaktiva blogg tar stryk.

Godmorgon!
Slocknade tidigt igår också, love it. Nu har jag iallafall klivit upp och vart ute med hundarna en sväng, så nu sitter jag och latar mig framför datorn. Funstuff! Jag har märkt att pga, mina dåliga uppdateringar osv, så får bloggen stryk för det. Mindre folk som läser, mindre kommentarer osv.. Och på grund av att jag knappt svarar på kommentarer längre. Why is it so?, folk vill ha mycket uppdateringar och bilder. Men sorry húns - orkar jag inte, så orkar jag inte.

Ska fixa i ordning mig och greja lite nu, blir en sväng in till byn idag.
PUSS

Snäll som jag är.

Ska alldeles strax bege mig ut och möta älskling som kommer med bussen!, klart man ska vara snäll emot sin älskade ;) Hehe. Tar med mig Biggi (en utav valparna vi har kvar) och tränar honom lite att gå i koppel samtidigt. Han har ju bara varit med ut i koppel vid vägen en gång förut, och då fick jag faktiskt bära omkring på honom.. hah, hoppas det går bättre denna gång. Nu är han ju lite äldre. Men märkte igår att han inte alls gillar att ha koppel på sig, men så är det väl med småttingar ;) Möjligen tar jag med mig den andra valpen också, beroende på hur jobbiga dom är.. Dom busar för fullt nu - riktigt roligt att se :)

PUSSEN!

<3
Dom 2 kvarvarande valparna. Mucho Love

Dammsugning & Skurning.

Har kommit en bra bit på vägen när det gäller städningen idag. Snart ska jag ut till garaget och rensa i mina kartonger.. ca 12st fullproppade kartonger med diverse saker & kläder. Kläderna tänker jag iallafall slänga åt helvete - det är inga som jag använder, eller ens har användit. Måste ju trivas perfekt för att ha på mig något, som dom flesta.

Tar med mig datorn ut i garaget och pumpar musik samtidigt - bättre kan det inte bli, right? :) En öl får göra mig sällskap, eller fler.. Det är trots allt Fredag idag. Vad ska man hitta på ikväll? Jag är sugen på krogen, men vet inte riktigt om jag pallar det..

See You Later!


9:e Oktober, 2009

Tjenispenis folket! :)
Slocknade tidigt igår, klockan var inte ens 22:00, och det mina kära läsare är väldigt ovanligt för att vara mig. Brukar i normala fall inte somnade förrän 02:00 snåret på nätterna. Men kanske kan det vara så att jag börjar få tillbaka mina bra rutiner? Lägga sig o sova skapligt tidigt, och gå upp tidigt. It should be like that!, men jag pluggar inte, jag jobbar inte.. så har egentligen ingen som helst anledning att gå upp tidigt osv, eller jo om man tänker på hundarna så.

Igår hade jag en kanon dag iallafall, trots att vi inte gjorde så mycket. Vi var mest ute med hundarna och busade med dom osv, men det är underbart det. Solen sken ju igår och det gör den idag också! :D Så nu tänker jag visa hela världen mitt happy-smile, älskar solen. Det är väldigt lockande att flytta utomlands istället, slippa Sverige vintrarna och de inte allt för bra somrarna här.. men jag gillar Sverige, det är ett fint land. Och vi har inga jordbävningar & tornados så, ;o Har fobi för sånt! Så man kanske ska stanna i Sverige för all evighet ändå? Hehe.. Sitter och pratar med min älskade vän på msn just nu, Eddy - han är bland en av dom absolut bästa människorna i mitt liv, en riktigt underbar vän. Love him! :)

Nu ska jag försöka göra lite nytta och städa upp så gott jag kan och ta hand om disken. Ett fett berg med en massa kaffekoppar, wonder why? ;o (Påpekar att jag är helt oskyldig till det ;)


Hemma igen.

Sådär, nu är jag hemma igen. Har haft en helbra dag ändå. Inte gjort så mycket inne i byn, men trevligt att vara med baby och ta en promenad. As always! :) Sitter ute med älsk o hundarna nu, så.. vi hörs senare! :) Puss!



Sol idag igen, me like :)

Brukar alltid börja mina inlägg med t.ex. hejsan, but not today, haha. Har percis lagt ut en ny annons på dom två valpar vi har kvar, med nya bilder osv. Så nu är det bara att hoppas på att telefonen börjar ringa sig varm. Kommer bli grymt jobbigt att sälja iväg dom, kommer kännas jätte ledsamt. Men har ju inget annat val, tyvärr ;/ Eller det har vi ju egentligen, men vi båda är medvetna om att det skulle bli alldeles för mycket jobb med att ha kvar dom två, eller bara en. Vi har ju redan två hundar - och ibland känns det som om tiden inte räcker till för dom ens så.. valet är ju uppenbart, valparna måste säljas. Våra små favoriter :(

Idag är det en kanon dag, än så länge. Solen skinner på lika varmt och skönt som den gjorde igår, och det känns kanon. Är helt underbart att vakna upp med att solen lyser in genom fönstret o bländar än. Så ska det vara året om. Så idag ska vi passa på igen att njuta av solen, som kanske är den sista för året.. Vintern närmar ju sig. Vi ska troligen åka in en snabbis till byn och handla lite - sen hem rätt snabbt igen så vi kan busa med hundarna i detta tokunderbara väder. Sunshine :D

Ska ta och fixa i ordning mig nu, så vi hörs sen!


En helt onödig resa!

Hej allihopa!
Vid 06:00 imorse ringde alarmet, och nej.. jag ville verkligen inte kliva upp. Men hade ett polisförhör klockan 10:00 och bussarna går ju så konstigt när man bor ute på landet så.. ja, var tvungen! Men när baby och jag kom till polisstationen i Kholm vid tio - så är förhöret inställt! ;s Min advokat kunde inte komma, och jag blev riktigt sne. Drygt att behöva kliva upp tidigt för ingenting! Jävla skit säger jag bara. Men ja, förhöret sker på Måndag istället. Eller dom kanske ställer in det igen så jag får åka i onödan? ;s Gosh! Men eftersom vi var i Kholm, så drog vi in på Djurmagasinet där och köpte hundgodis och leksaker för närapå 400kr, det är hundarna värda. En snabbis in på ÖB blev det också och köpte hem lite gott till kvällen. Myspys!

Nu är jag iallafall hemma och vi håller på o busar med hundarna. Dom är superglada över deras nya leksaker och busar för fullt. You should see, dom är så grymt söta när dom håller på! :) Nu ska jag återgå till busandet - vi hörs senare antar jag. PUSSEN!*


Så här roligt har jag inne på polisstationen i väntan på förhöret.



Desto ännu roligare på hemvägen :) haha!

Rubriklöst inlägg.

Jag har egentligen massor att göra och fixa - men orken sviker mig totalt idag ;/ Känner mig helt slutkörd och trött. Och det finns ingen speciell anledning till det. Det brukar det alltid finnas! Är hungrig och enormt sugen på en stor påse med lösgodis, choklad och lakrits i mängder.. mums säger jag bara! Typ fyllehungrig eller något sådant. Men men. Troligen får vi besök senare ikväll utav babys mor - trevligt, men humör för det är jag inte på. I'll try.

Nu ska jag vräka i mig några chili cheese doodles och sätta fart med städning.
Hörs senare!


Igår var en riktigt bra dag!

Godmorgon folket!
Igår var en kanon dag måste jag säga - baby och jag drog in till byhålan vid tre tiden, vi satt ute och drack en varsin öl & cider, pratade och bara tog det lugnt. Sen drog vi till Mozzan (en pub i Flen dvs.), beställde in en varsin Mariestad och stoppa in pengar i maskinerna med förhoppningar om att vi skulle vinna.. Innan kom vi överrens om att bara spela för 100kr, max 200kr - eftersom man så lätt spelar bort multum på såna maskiner. Men det har ni nog gissat att vi inte höll oss till. Utan det blev runt 1000kr vi spelade bort & förlorade minus dom 6öl vi sammanlagt beställde in och bara det är 300kr. Men sen vände oturen - vi körde in 100kr, och vann 1500kr. Så vi fick tillbaka pengarna vi förlorat på spel o öl. Vi var kvar där till strax efter kl.18:00, sen drog vi o handlade, o sprang till bussen. När vi väl kom hem så kände jag mig på städhumör (alkohol har tydligen den effekten på mig), så jag började städa & greja. Vi slet ut hela heltäckningsmaten som vi har i datarummet där uppe, och dammsög under, gjorde rent mattan osv. Eftersom klockan var en hel del när vi kommit hem ordentligt och vi städat, så slängde vi in en varsin pizza i ungnen. Lättlagat, gott och framförallt billigt :) Strax därefter slocknade vi båda i sängen - det blev ingen film igår inte!

Nu är jag i vilket fall som helst uppe och vaken, så vaken man bara kan bli åtminstone.. Det kommer bli en massa rensning osv idag .. det behövs! Man kan ju inte flytta och tro att alla saker o grejer rensas utav sig självt. Noway! Nu ska jag sitta och avnjuta *hrm* vädret? ;o


Jag, igen såklart! :) Egopics is the shit.



Jag, innan vi drog..



Älskling frös skapligt mycket igår, as me! <3 love you!




Såna här fina miner är något jag är proffs på! ;)


Stora bloggtestet 2009

Vad skriver du om i din blogg?
Det varierar. Det blir många rätt meningslösa inlägg om "vad jag gjort (ska göra) idag", osv. Men en hel del tankar, åsikter och känslor kladdar jag ner.. om jag är ledsen, arg eller glad.  


Varför bloggar du?
För min egen skull; har alltid älskat att skriva i massor. Det är kul att sitta o skriva, sen kan man gå tillbaka o kolla vad man gjorde då, hur man kände, vad man tyckte.. Som en minnesbok utav mitt liv. Dessutom är det superkul med alla människor som läser och kommenterar - och bloggen är ett bra sätt för människor runt omkring mig att följa mitt liv lite smått. 


Hur många unika bloggläsare har du haft idag?
Än så länge 34st.

Hur många sidvisningar har du haft idag?
78.

Hur ofta uppdaterar du din blogg?
Försöker uppdatera åtminstone 1gång/dag, ibland  blir det 7/8gånger.

Hur många bloggar har du haft?
Den här är min 4:e.

Hur många bloggar följer du regelbundet?
16st ca.

Vilken är din favoritblogg?
En väns blogg; tinaelisabeth.blogg.se - för hon är världens bästa! :) Tar superfina kort och är en riktig pärla, haha ;)

Vad tycker du om bloggdrottningarna Blondinbella, Kenza, Kissie mfl?
Blondinbella verkar vara väldigt omogen & gapig på många sätt, men hon jobbar hårt och har en rätt härlig personlighet. Det lilla man märker genom hennes blogg. Har inte så mycket att säga om henne eftersom jag sällan läser hennes blogg. Mest tidsfördriv isåfall. Kenza känns mest äkta utav dom alla bloggerskorna, hon verkar inte göra sig till utan är den hon är, that's it. Och det gillar jag!, dessutom är hon en superfin tjej som vet vilka prioriteringar som är viktigast. Den tjejen lyckas så bra i livet och kommer lyckas mer! Och Kissie, ja vad ska man säga om henne som folk inte redan sagt? En 18årig tjej som inte kommit ur 13årsåldern ännu, hon verkar stå still i åldern. Botox, bröstförstoringar.. ja, det säger väl allt? En ytlig tjej som stannat i åldern. Tror att hela världen kretsar kring henne. No thanks! Men som sagt; hon spelar bara i bloggen. (Eller?)

Vad tycker du om hela bloggrejen?
Det är härligt att kunna följa olika människors liv, se allting ifrån deras ögon.. läsa om deras åsikter, känslor och se vad dom värderar. Det finns mycket negativt i bloggvärlden, som dessa copycats & wannabes som härmar andra - synd när människor inte låter ens blogg spegla en själv, utan spelar en roll som faktiskt ingen egentligen diggar. Men det är kul att så många faktiskt bloggar, ett bra sätt att få kontakt med diverse människor och dela erfarenheter och kunskaper.

Vill du tjäna pengar på din blogg?
Pengar kan man inte få för mycket utav! :) Tanken har väl slagit mig, att nu ska jag försöka satsa på bloggen 24/7 och få så många besökare och börja tjäna pengar på min blogg.. men nej, det är ingenting för mig ändå. Har varken tid, lust eller ork.

Har någon ditt lösenord till din blogg?
Japp.

Har du gjort din nuvarande bloggdesign själv?
Yes, I have. Inte så bra gjord dock, men att sitta o greja med HTML osv, det har jag ingen större lust  med. Så för tillfället får denna design duga.

Följer du några bloggar utanför Sveriges gränser?
Nej.

Hur länge har du bloggat?
Två år kanske.

Var bloggar du någonstans?
På blogg.se - har bloggat på blogspot.com innan, men blogg.se kändes mer rätt för mig! :)

Varifrån får du inspiration till ditt bloggande?
Det har jag faktistk aldrig tänkt på, jag bara får den.. av människor runt omkring mig, musik, saker jag läst.

Slutligen, hur länge kommer du blogga?
Troligtvis väldigt länge; men ibland funderar jag på att lägga ner den, men ångrar mig snabbt igen. Kommer blogga så länge jag tycker om att göra det.


Life is what you make it!

Godmorgon!
Blev en mini-sovmorgon idag faktiskt, sov tills halv elva - skönt det. Fastnade framför ett dataspel igår fram tills halv tre tiden i natt, då gav mina ögon upp och jag orkade inte hålla dom uppe. Lika bra det - det här med att spela dataspel osv, (spel överhuvudtaget) det är inte min grej alls faktistk.. men tydligen kan även jag fastna framför diverse spel. Well, I guess Imma nerd 2 ;)

Det blir en rätt lugnt dag idag, ska försöka göra lite nytta här i huset. Städning och rensning står no1 på listan - tvätta ska göras också, bädda rent i sängen o allt därtill.. Rätt drygt ändå, får se hur långt orken räcker.

För övrigt, hur har ni det? :) Jag mår helt ok, mycket i tankarna och mycket att försöka få ordning på nu - men som jag alltid försöker intala mig; Det ordnar sig, det gör det alltid! Man kan ju hoppas det iallafall. Dom 2 kvarvarande valparna leker o busar för fullt, dom är så grymt söta. Men dryga om nätterna, suck*

Nu ska jag återgå till vardagslivet som hemmafru, haha.. vi hörs sen! :)

Puss&Kram babes!

2009.10.03

Hej alla!
Jag vaknade upp med ett skapligt bra humör imorse, mådde bra och kände att detta blir en härlig dag. Och det hade jag rätt i, på många sätt! :) Baby och jag drog in o handlade vid elva tiden, tog en sväng förbi Lager157, däremot hittade jag ingenting jag ville ha.. men älsk hittade ett par Levis jeans - so good, dom var snygga på honom :) Nu är vi i vilket fall hemma, jag har hunnit slänga i mig en pizza, en sån mindre man kan köpa i affärer skapligt billigt. Så nu är jag mätt o belåten. Lyssnar på musik och spanar runt på nätet, försöker hitta nicesidor med kläder där man kan beställa. Känner för att klicka hem lite plagg.

Nu ska jag hjälpa killen att städa lite, vi hörs!


Den exemplariska flickvännen.

  • Städar, diskar och sköter hela hushållet.
  • Är hemma och tar hand om barn, djur osv.
  • Sköter köpen utav mat, hygienartiklar etc.
  • Lagar mat och plockar undan.
  • Ställer upp på det mannen säger (sex, massage.. osv)
  • Säger inte emot, utan bara håller med i allt.
  • Tvättar kläder och hänger upp

Ja, det var bara lite utav sakerna den exemplariska flickvännen SKA göra enligt många män i världen. Jag tycker det är skrattretande och dessutom väldigt fördjävligt när män allvarligt tror att alla ovanstående exempel är kvinno-göra. Jag tycker ju att om man är tillsammans och bor ihop, då delar man på sysslorna. Varför ska just Den utav Det könet göra allt? För att det var så för i tiden?, helt sjukt. Nu är det 2000-talet, och nu fungerar det inte så. Finns inga som helst lagar om det, ingenting. Det gör mig så irreterad att många män faktiskt fungerar så. Wake up boys - do it your self!




Bjuder på mer bilder!


Tjejen är en cool jäkla hund ;)



Sky och Tjejen, <3



Biggi! :) <3


De 2 kvarstående valparna äter tillsammans med mor&far :)


Vilken natt!

Slocknade igår vid halv elva tiden efter att jag legat o glott på en film; The Accidental Husband. Den var skapligt bra, duger som tidsfördriv - men ingen film jag tjoar över direkt. Men helt ok! Natten har varit riktigt lång, har vaknat upp ett x antal gånger utav att dom 2 valpar vi har kvar springer omkring o för ett jävla liv. Sött javisst, men mitt i natten? Nja, inte så värst kul. Samt att våra 2hundar ligger i sängen med oss och snor mitt täcke flera gånger om. Och jag lovar er, jag har aldrig vaknat upp utav att jag frysit så mycket som inatt. Nedrans hundar!, nu åker jag väl på en ordentligt förkylning snart. Uschusch. För vädret är ju inte alls varmt o skönt längre, jag känner att vintern är på G, det ligger i luften.

Idag är planerna för dagen att rensa o kasta en massa saker, för som ni vet; Flytt på G. Så jag känner mig rätt stressad. Ajuste, berättade ju igår att en skulle komma o titta på tiken - och ja, han köpte henne :) Så nu har vi bara två ensama hanar kvar. Hoppas iallafall att vi lyckas sälja iväg dom snart, för som sagt; blir ju bara mer o mer förälskad i dom och fäst. Ena dagen känner vi att ja.. vi behåller en, det funkar! Men nästa dag så låter mer, nja.. fan det går ju inte. Har ju redan 2st hundar." Så är det bara. Men nu måste jag gå o se vad valparna gör, det låter iallafall som slagsmål. Dom river huset, nice! :)



Ja, vem har sagt att valpar inte tycker om kattleksaker/klösbrödor etc.? :)
Dom lekte för fullt med den igår, så söta så! <3



Godmorgon :)

Jag borde väl inte klaga allt för mycket, eftersom vi trots allt sålt 5st utav valparna från kullen - men dom tre som är kvar, oj oj oj va dom härjar om nätterna. Dom börjar bli så stora! En utav dom, Biggi som han heter, han blir galen om han inte får hoppa upp i sängen. Ibland lyckas han göra det själv, o ibland måste man hjälpa honom. Han är min absoluta favorit, en riktigt härlig hund. Nåja, jag tycker om dom andra också. Så drygt att bara ha 3st kvar hemma, för man fäster ju sig vid dom så nedrans lätt. Och ja, det är väl på gränsen nu. Förhoppningsvis så kommer det en idag som ska titta på tiken vi har kvar, hoppas han köper henne isåfall (fast ändå inte måste jag tillägga..). Dom hundar vi sålt verkar ha det kanon bra i deras nya hem, riktigt skönt att veta faktiskt, det är ju A och O helt enkelt.


Busfröna :) <3

Nu ska jag försöka vakna till liv och fixa i ordning mig lite - städning & rensning väntar. Tråk =/


RSS 2.0