Ur unfaithful son of a bitch!

I don't wanna know if you're playing me keep it on the low. 'Cause my heart can't take it anymore..


Mario Winans - I don't wanna know


-
Skriver senare kanske. Mår skit just nu!
Kram så länge.

Nej nu får jag skärpa mig!

Hm. Ja, jag har varit riktigt dålig på uppdatering.. men ibland kan det bara "bli" så. Ni förstår nog! :)

I vilket fall som helst så ska jag som sagt försöka komma in i min gamla bloggvana igen o uppdatera ofta och svara på alla kommentarer hela tiden osv. Vågar inte riktigt lova att det blir så från o med nu, men däremot kan jag lova att försöka. I'll do my best! :)

Idag har jag haft en kanon dag fast jag inte gjort så mycket.. men har varit ute en hel del och fixat&grejat lite. Så det är skönt. Och min ryggvärk är nästan helt över nu. Thank God! Nu ska jag försöka svara på alla kommentarer som jag inte gjort nu senaste dagarna..

Puss! /Ur E.


Dålig som fan.

Hejsan alla!
Allting bra med er idag?

Det blev ingen som helst uppdatering igår, jag låg dålig hela dagen.. spydde, hade migrän och orkade helt enkelt inte sätta mig vid datorn. Nu mår jag bättre iallafall, bara mega ont i ryggen.

Ska försöka slänga in ett par bilder senare. Men nu ska jag städa lite osv.
Puss!

Back once again!

Ursäkta mig.
Men jag o killen drog iväg förrut idag, sen ja.. har jag varit lite upptagen. Men om en liten stund ska ni få se någon riktigt bra.. Snackar om bilder då ofc.

Vad gör ni ikväll? :)
Puss! /Ur E.

Skriver strax!

Som rubriken lyder..
*
KRAM!

Måste bara..

.. lägga upp bilder på småttingarna igen! ;)
Och ja, våra valpar är sötast - inget snack om saken. Vill du köpa en? :)


Hela gänget samlat! ;) Fotade för annonsbilder ..



Två av sötingarna!



... fattas bara pappan!



Tre utav dom.


PUSS! /Ur E.

Torsdag, 27 Augusti 2009

Godmorgon sweets! :)
Det tog mig över tre timmar igår att somna så då hann klockan bli efter 03:00 - men men, nu är jag ändå trots allt uppe och vaken. Sitter och väntar på att kaffet ska bli klart, så jag kan gå ut o sätta mig en stund i lugn o ro med en kopp (eller fem..) och en cigg. Rofyllt och härligt. Ensamtid kan vara bland det bästa som finns! För som ni många vet som läst inlägget innan så var jag skapligt arg igår kväll - edit; Det är jag fortfarande kan jag lova!

Jag har inga som helst planer på den här dagen faktiskt, ska träna liten och städa. Ja.. så ser dagens planer ut. Nu ska jag ut med kaffet - hörs om en stund!

Puss&Kram!


Följ min blogg med bloglovin

Tillit är inte gratis.

Usch, nu är jag så där irreterad och arg igen. Arhg*
Jag blir så nedrans trött på att behöva lyssna på en massa lögner jämnt och ständigt, och höra tjatet om att; Lita på mig!" När allting ändå bara är tomma ord. Det roligaste är ju att när man väl kommer på 'personen' i fråga, och konfronterar 'den', så har 'den' inte ens stake nog att vara ärlig och säga som det är. Det mesta är bara små bagateler, inga större lögner.. men, om man inte kan erkänna dom små - hur ska man kunna lita på 'personen' då?

Jag orkar verkligen inte ge utav mig själv hela tiden när jag bara får en massa skit i fejjan. Ingen människa ska behöva få det! Men ska det vara så nedrans svårt att lägga alla korten på bordet när 'man' är medveten om att sanningen har kommit fram?

.. i det långa loppet, så skadar små lögner precis som dom stora!


Mörkret faller snabbt.

Jag har precis kommit in - har varit ute en sväng med hundarna, sprungit med dom och kastat med pinnar. Så dom fått leka av sig riktigt ordentligt. Så nu är både dom och jag trötta. Det blir troligen sängen skapligt tidigt idag, jag brukar ju sitta uppe och nattsudda rätt ofta. But not today, noway! Innan dess så ska jag fixa i ordning mig en stor kopp te och glo på tvn, myspys.

Vi får se om det blir något mer inlägg idag eller inte. Annars så säger jag Godnatt :)
Puss!

Blonde Mini Me

Ja, ni förstår nog utav rubriken! :)
Här är jag i blondversion samt ett par år yngre.. runt 13/14 ungefärligt.


Visste ni? Jag är naturligt blond.

Matte älskar er!


En gammal dikt jag skrivit.

Checkade igenom min gamla blogg och fann då en dikt jag har skrivit för ca, 2år sedan. Men jag lägger ut den här nu! :)

Det fanns en tid, då sagan var sann, då det var vi - Hon och Han.
Det vi hade gick inte att beskriva med ord, den vackraste kärleken på denna jord.
Tiden gick och allt började falla, dom varma dagarna var nu kalla.
Stormen kom och blåste i ditt hjärta, du lämnade mig då med en olidlig smärta.
Du ändrade riktning, vände kinden till. Min värld föll i bitar och tiden stod still.
 Jag såg hur du försvann, allt mer och mer. Tårarna dom kom och blev bara fler.
Till slut var du borta, försvunnen ur min syn. Föll ihop och bad till min högre makt i skyn.
Varför just mig? Varför denna flicka? Varför gjorde du så att han ville sticka?
Är jag inte värd en kille som han? Förtjänar jag inte det äkta, den kärlek som är sann?
Min själ, mitt hjärta - allting föll itu. Pågrund av en kille och det var du.
Tänkte du på hur du trasade sönder mitt liv? Tänkte du på att jag kommer ta mitt sista kliv?
Att allt mitt liv kretsat kring var en som dig. Det fanns inget som egentligen handlade om mig.
Hoppet rinner ut och tårarna vill inte torka, alla har sina gränser för hur länge man orka.
Copyright (C) Elinmj.


Gudomlig!

Har ni sett filmen A walk to remember? Den är grymt bra, riktigt sorglig också. Men Mandy Moore som har en utav huvudrollerna sjunger fantastiskt bra, hennes röst är helt gudomlig. Därför lägger jag upp en låt från filmen när hon sjunger. Lyssna o njut :)

Mandy Moore - Only Hope

Har jag gått över gränsen?


Vart går gränsen för hurdana bilder man 'får' lägga upp på sig själv i bloggen?
Har jag gått över den med att lägga ut denna, eller är det helt ok?
Kommentera och ge mig Din åsikt!

Senare än jag trott.

Hej peops!
Nu sitter jag här framför bloggen igen.. det blev mycket senare igår än vad jag trott att det skulle bli, skulle som sagt vara hemma igen vid 14:00 tiden, men kom inte hem förrän sent mot kvällen. Men jag hade en kanon dag igår måste jag säga. Först drog killen och jag till Katrineholm, därefter hade jag möte med Soc. Det gick bra - körde över dom lite och var inte alls så trevlig jag brukar va.. Men som sagt, vill man uppnå någonting så måste man ibland ta i med hårdhandskarna..

Efter mötet så umgicks jag och killen med lite folk, tog ett par öl och hade det allmänt trevligt. Så ja, det var en bra dag igår. Men usch&fy så trött och sliten jag är idag.. Sitter och försöker svara på alla mina mail, samt kommentarerna här. Men one thing is for sure, det blir en väldigt lugn dag.

Vi hörs senare! Puss

Hörs senare!

Godmorgon!
Nu brinner det i knutarna, eller hur man säger.. jag har skapligt bråttom. Tanken var att jag skulle gått upp vid åtta tiden, men jag vaknade nu. Så jag får stress-fixa mig sedan klä på mig snabbt. Kaffet måste jag hälla i mig, usch va jag hatar att stressa :/ Men vi hörs senare när jag är hemma igen.. det dröjer efter 14:00 tiden iallafall.

Kram! /Ur E

Be right back

Nu är morgonsysslorna avklarade - och nu ska killen och jag åka in snabbt & handla lite. Så vi hörs om en stund :) Ut och njut med er i solen så länge.

PUSS!


Jag & bästa killkompisen Eddy! <3

Hemska natt säger jag bara.

Godmorgon! :)
Fy satan vilken natt det har varit, jag kunde verkligen inte somna fast jag var svinigt trött. Hatar när det är så. Varmt har det varit också för den delen, och det blir ju inte bättre när killen klänger över än direkt. Men efter ett par timmar så lyckades jag trots allt. Fast nu har jag vaknat upp med värsta huvudvärken och illamående, show me some mercy, pls! Men det är nog ingenting ett par Alvedon kan fixa.

Nu ska jag gå igenom mailen lite och fixa lite annat.
Men vi hörs senare.

PUSS!

Vi hörs imorgon!

Nej, vet ni vad? Mina ögon orkar inte hålla sig öppna längre, så nu hade jag faktiskt tänk att gå och lägga mig. Klockan är inte så mycket och jag sov rätt länge idag.. men gick ju inte o lade mig förrän efter femtiden imorse. Och med detta säger jag Godnatt folket! Samt återigen Tack alla för dom härliga kommentarerna :)

Love* /Your E.


Movie time @ its best.

Så där. Nu har vi varit inne och handlat cigg, godis och dricka. Och tv4 visar en film just nu; Den inre kresten med bla. Matt Damon. En helt ok film tycker jag, har sett den förut. Men är så grymt trött och slut så skönt att ha någonting att glo på och gotta sig till. Det är så det ska va!

Orkar inte svara på alla kommentarer just nu, (tack så mycket alla btw) men antagligen gör jag det senare eller imorgonbitti. Beroende på hur länge jag orkar hålla ögonen öppna.

Puss! /Your E.


Jag & killen .. den härliga tiden <3

Förbannade jävla dilemma.

Nu har jag och killen pratat lite, och för att citera honom korrekt; ".. sa väldigt mycket dumt som jag inte menade." Men det är trots allt inte första gången som det är så - nog för att jag även ibland kan säga saker jag inte menar. Men riktigt så elak är jag inte. Men just nu vet jag inte hur jag ska göra med allt, fortsätta eller gå vidare? Nedrans känslor som gör det så jävla svårt att bara sätta stop! Blir galen på't. Tänk om man bara kunde stänga av känslorna på en knapp, då skulle det bli så mycket lättare. Kanske någon som uppfinner en sån knapp i framtiden? :) I vilket fall som helst så har jag ett stort dilemma nu, och mår inte ett dugg bra.. fast jag håller masken så gott jag kan. Well, vi får se hur det blir..

Jag har precis slängt i mig två toast, den tredje orkade jag inte med så den fick hundarna äta upp istället. Så snällt utav mig :) They love it! Grymt tråkigt har jag, känner att jag behöver göra någonting kul för att komma på lite andra tankar, men det är Söndag och det är ju Flen man bor vid så.. ja, behöver jag säga så mycket mer? Fast kanske lika bra att bara ta det lugnt idag och ta hand  om sig själv lite, en dusch, ett fotbad och en stor kopp te framför tvn. Excellent! Dock finns det ingenting bra på tvn just nu, fy. Men senare till kvällen så, man får vänta. Vi ska strax åka in till Flen dessutom för att köpa ciggaretter och hundmat. Kanske något gott också, we'll se.

Kommentera!, svarar på alla kommentarer ;)
PUSS! /your E.



Det löser sig alltid. Not!

Godmorgon!
Kommer bli väldigt dåligt med uppdateringar osv framåt nu, tyvärr. Allting blev mycket värre än jag hade tänkt mig, och det finns inte så mycket kvar mellan mig och "han". Fast antagligen är det väl bäst så, för hur ska man kunna leva tillsammans med någon som bara hackar på en annan och säger massor utav elaka saker? Och då menar jag Extremt elaka.. Det fungerar ju inte. Varken han eller jag är några änglar direkt, men det gäller ju också att kunna inse det och fatta det. Ofcourse är jag ledsen för allting som har hänt, men jag känner inte att det är någon idé att slösa energin och tiden på att böla över det, eller hur jag ska uttrycka mig. Är det inte meningen, så är det inte.

Någonting som är grymt jobbigt är ju djuren såklart, dom är mitt allt.. men kommer ju alltid ha dom i hjärtat oavsett vad, så det är fine by me. I'll survive.

".. at first I was afraid, I was petrified. Kept thinking I could never live without you by my side. But then I spent so many nights thinking how you did me wrong, and I grew strong. And I learn how to get along."


Förstörd Lördagskväll - tack! :)

Har jag missat någonting? Har vi helt plötsligt gått tillbaka i tiden, då kvinnorna skulle stå vid spisen hela dagarna, städa och ta hand om en massa ungar? När mannen bara kom hem då han kände att han behövde "tömma kanonen"? Kvinnorna hade ju ingen rätt att yttra sig om någonting oavsett vad; männen kunde behandla dom som dörrmattor, det var bara att hålla käften och göra som dom sa.

Har vi helt plötsligt hamnat där igen eller? Jag som trodde det var år 2009 och SVERIGE vi befinner oss i. Men ja, du kanske är lite Oldfashion utav dig och tycker att kvinnorna ska vara hemmafruar 24/7. Citerar dig; "Du måste vara lite mer hemmafru.." Yeah right!, det är precis det jag hela tiden är! Det är inte bara DU som vill roa dig. Däremot skulle jag aldrig göra så som du gör hela tiden. Ärligt talat så har du nog aldrig fått mig så här jävla förbannad.. vad tror du egentligen? Tror du seriöst att du hela tiden ska få ljuga mig rakt upp i ansikte, inte hålla dina löften och sen ha mig där som din förlåtande hund? Jag skiter fullständigt i om du skulle vara borta mer än vad du är, men dina lögner - dom funkar inte! Jag är inte helt jävla dum i huvudet och blåst, jag synar dina bluffar. Lögner, svek .. vad kommer näst?

Men jag antar att Kärleken inte är lätt.
Nu tänker jag dra på musiken på högsta volym, hälla i mig ett flertal koppar kaffe, tokstäda och låta ilskan rinna av mig lite så att jag inte nästan har ihjäl honom när han kommer :) Men det kommer jag nästan göra ändå, om han inte kan säga precis alla dom rätta orden. Och oavsett om han skulle göra det - så kommer det ta tid att släppa, om det ens går.
-

Och till er bloggläsare, tack för alla härliga kommentarer! :) U ROCK!
Puss



Vad vill Du läsa om?

Jag sitter och funderar på hur man kan utveckla bloggen lite mer - vad jag ska skriva om osv. Eftersom nu så skriver jag bara om det som faller mig in för stunden osv. Men nu vill jag gärna ha tips på saker jag skulle kunna skriva om? Vad vill ni läsa? Det kan vara precis om vad som helst eller om vem som helst. You get the picture.

Så kommentera nu och säg vad DU vill läsa om :)
(Missa inte inlägget under; hur jag tjänar pengar på bloggen)

Tjäna pengar på bloggen?

Jag har fått en fråga Om jag tjänar pengar på min blogg?
Svar: Ja, det gör jag. Och det krävs inte mycket, det är inte alls svårt.

Frossle.com

Jag tipsar er om Frossle, som jag använder mig utav. Bara genom att registrera mig så fick jag 50kr direkt. Inte alls många som får det. När ni väl är medlemar så är det bara att titta vilka annonser/program som finns och anmäla er till dom. Jag har redan tjänat ihop en hel del tack vare det. Och jag tycker inte att det kan bli lättare än så! Har använt mig utav diverse sidor för att tjäna pengar, men Frossle är det som har fungerat bäst. Ge det en chans iallafall. Klicka bara ovann och få dina 50kr direkt.

Frågor?, ja.. kommentarfältet finns ju alltid.

Det nya systemet.

Horoskop, astrologi osv.. och allt som har med det att göra älskar jag! Oftast så stämmer allting, det är nog det som gör att jag älskar att läsa sånt. I vilket fall som helst gjorde jag en Numerologisk Analys nyligen. Där jag fyllde i mitt namn och sedan fick fram en siffra sen står det lite olika saker, och jag säger då det; en hel del utav det som står stämmer! As always..




-






Följ min blogg med bloglovin

22 Augusti 2009

Godmorgon! :)
Konstigt nog så är jag redan uppe, fast jag gick o lade mig sent igår och är grymt trött. Men as always, så fixar kaffet tröttheten tack o lov. Just nu sitter jag o njuter av min första kopp och lite musik. Slänger in låten jag förtillfället lyssnar på!
Leona Lewis - Take a bow (lyrics)


Vi hörs om en stund igen. Duschen väntar och morgonpromenad med hundarna.
Puss!; (glöm inte att kommentera)

Ännu inte klart, men för tillfället..

.. så får denna design samt header duga. Jag är trots allt inte den personen som lägger ner all sin energi på bloggen. Finns annat utanför bloggvärlden, buhu. Nu blev vissa besvikna ;) (?)

Maten är avklarad nu dessutom, låter fult att säga så med tanke på att det var så nedrans gott att få i sig käk. Har inte ätit någonting på hela dagen! En riktig mysmiddag tillsammans med killen o vin - it can't get any better. Nu försöker jag rensa upp i mailen, får säkerligen över 100mail om dagen med diverse "erbjudande" och annat grejs. Suck* Kanske dags att byta?

Nej - vet ni vad? Nu måste jag gå igenom lite info om en fotosession; so hang tight. I'll be back ;)
PUSS*


sudd sudd sudd..

Design/header ska bytas ut!

Min blogg kommer se ut så här fram tills färger och allt är som det ska, och headern har bytts ut! Så ni får tyvärr stå ut med att "ingenting går ihop" när det gäller utseendet på bloggen för tillfället.

Ska försöka snabba mig iallafall! Men först måste jag ha mat i magen, och ett glas vin som killen kommer hem med strax. Efter det ska jag fixa.. förhoppningsvis.

Pics på våra småttingar :) <3

Som utlovat.. Lägger in ett par bilder på valparna :) Men jag varnar er, dom är för söta för att kunna slitas ifrån. Kommer bli drygt när vi säljer dom alla ;/ Nåja, bilderna kommer nu..


Här ligger sötnosarna ..



Tjejen matar sina ungar.. real motherlove! ;)



Tre utav dom :) Den vita, längst till höger är vår favorit Biggi <3


Nu har ni fått sett tre bilder iallafall, så nu kanske ni förstår varför det kommer bli drygt att sälja dom. Och speciellt Biggi, är så grymt fäst vid honom.. men tre hundar är väl kanske lite för mycket att ha (?).

 

Bilder på valparna kommer senare!

Godmorgon!
Har precis slängt i mig morgonkaffet och gått igenom kommentarer samt mailen. Men ni minns väl att jag berättat att vi fick valpar? Eller ja, våra hundar fick.. och nu FINALLY har jag fixat så det finns ett par bilder på dom - bra va? Så dom hade jag planerat att lägga upp lite senare. Vi har även fixat ut en annons nu på blocket, och ett par har redan visat intresse. Hoppas vi får iväg alla, fast iofs det vill jag ju inte riktigt ändå.. Heh :)

Men i vilket fall som helst - kika in senare för att se snyggingarna! ;)
Hörs sen! KRAM*

When it was good..

Alla förhållanden har sina ups-and-downs. Men vårat har tydligen bara downs..
Över 1år & 6månader har gått tillsammans med dig!, kommer du ihåg vad vi sagt?: "Du och jag emot världen, vi ska alltid hålla ihop.." Men det här med personlighets klyvningar orkar jag inte med. Ena dagen är du Si och den nästa är du Så. Ibland är du så jävla Underbar så jag blir nyförälskad om och om igen!,  men ibland är du så grymt elak och gör/säger saker som jag aldrig trott att en människa kunde emot någon. Då är du den där killen som jag närapå blir rädd för, för att jag vet att Just "han" kan krossa mitt hjärta och såra mig så tårarna aldrig slutar rinna. Men jag antar att även du börjar bli en stark illusion just nu.. du kanske inte är underbar, du kanske bara är en skitstövel?, jag har väl bara skapat en illusion för att fylla tomrummet med. Men den där nedrans illusionen är någon jag Älskar! .. eller gör jag?

Du har alltid ställt upp till tusen för mig - alltid funnits där för mig när jag behövt någon. Fast vi från första början inte ens kände varandra, inte hade en aning om vem den andre var. Vi kom från två olika världar, med en åldersskillnad skapligt stor och olika livserfarenheter och bakgrunder. Men trots allting så har vi stått vid varandras sida sen första dagen.. pratat och planerat kring framtiden och "ett liv tillsammans". Varken du eller jag är någon Ängel, vi är inte perfekta eller bra. Men i varandras ögon så borde vi ju vara det trots allt? Jag avskyr att du kan vara så lättpåverkad ibland - att du inte är starkare än jag trott; och inte låter andra människor påverka dig, speciellt inte emot mig. Som du vet och du själv har sett, "här är bara Skit!". Jag vill bara att DU ska komma tillbaka igen som Dig Själv, och vara Han igen.

.. jag kan inte riskera mer nu!
Nu väntar jag och ser; hur ska du ha det?

Bilder;

Godmorgon!
Idag är en sån där dag då jag bara vill slå allt o alla, har vaknat på helt fel sida.. är trött o seg och lite småförbannad dessutom. Men ska ut en sväng och njuta av den lilla sol som finns nu, snart är den borta i flera månader. Suck*

I vilket fall, bjuder på ett par bilder; Hörs sen!


Jag;



Jag; solar & fular mig lite! :)



Jag; extremt trött & sliten.



Tjejen; minstingen <3



Sky; väntar alltid tills alla har klivit upp ur sängen.



Outside; tagen vid vårt rofyllda ställe.



Outside; randompic som togs när vi var på g till Västerås.



Sky & Tjejen; världens bästa & snyggast <3 mattes hjärtan!

17:e Augusti

Ja, vad ska jag säga? Jag sa nog det mesta i det förra inlägget - och ja, bloggen har officielt dött ut. Men tänkte iallafall ge er en liten uppdatering idag. Bra va? :)

Jag tror att jag börjar må 'sämre' nu pga att hösten och vintern närmar sig nu och sommaren går mot sitt slut. (Vilken sommar förresten?) Och jag blir alltid grymt deprimerad på vintern, hatar'n. Men troligen så blir det en solresa för babys o min del då.. det är vi värda! Så det hoppas jag på, och det kommer bli grymt skönt. Beach24/7!

Och i övriga fall så håller jag på o söker jobb för fullt - har en intervjuv i Sthlm snart.. dom blev  "intresserade" av det jag skrev i ansökan. Hur nu det har gått till .. ;s Så där verkar jag ha en stor chans att faktiskt få jobbet. Man kan ju alltid hoppas. Vad det är för jobb, utelämnar jag just nu :)

Nu tyvärr, ska jag dricka mitt morgonkaffe och röka. Det blev ingen större uppdatering, too bad!
Men vi hörs maybe. Kram*

Det kallas tvivel, det där som stör..

Ja, hej hej!
Bloggen har legat under is länge nu, en vecka eller vad är det? Säkerligen mer. Men har haft annat för mig, plus att det har hänt en del grejer så jag har mått piss - mitt huvud har varit helt fucked up, så jag har inte rört mig överhuvudtaget. Bara latat mig och funderat. Jag har åkt på 'en grej', men det behåller jag för mig själv! :)

Bloggen kommer jag nog lägga ner nu, för tiden finns inte helt enkelt, uppdateringarna kommer aldrig vara som dom borde.. och jag kan inte lova att uppdatera som jag borde. För mycket sker! Vi får i vilket fall som helst se hur det blir, kommentarerna besvaras inte.. jag orkar helt enkelt inte!

Men ska försöka kämpa mig upp igen!

Ha det bra så länge.

Valparna kom i Söndags! :) <3

Kärlek på dom säger jag bara; jag vill behålla alla 8! <3
Killens & mina hundar fick valpar som sagt, och dom är gudomligt vackra! Är förälskad i dom alla.. speciellt tre utav dom. Men vi kan inte behålla någon, blir för mycket då. Eftersom det är Pitbulls vi har, så kräver dom extra mycket träningen, extra mycket tid osv, och det fungerar inte. Vi har nog med våra två redan. :'/ Jag kan tyvärr inte lägga ut bilder på valparna ännu, eftersom min telefon är paj, och sladden till Digitalkameran är borta. Men, senast den 20:e kommer bilder upp på dom :) Och ja, just nu ser dom ändå ut som små råttor ^^ , färgerna på våra mini Pitbulls blev: 5 svarta med lite vitt på sig, 2 gråa samt 1 vit med lite svart på sig. They're beautiful... <3

Ja.. så nu förstår ni varför jag inte bloggat?, har haft fullt upp. Dessutom har jag mått piss senaste dagarna - har varit både det ena o det andra med kroppen osv, så det blir troligen läkaren inomkort. Är lite skraj däremot för vad dom kanske kan säga till mig, vad resultaten blir.. men, jag tänker inte oroa mig förrän jag vet fersure!

Hoppas allt är bra med er!
Jag ska försöka orka besvara alla fina kommentarer idag.
Annars så hörs vi imorgon troligen, eller om någon dag. Beror på.
Puss&Kram, urs truely E!

Två pics på mina&killens två Pitbulls, föräldrarna till våra valpar.. <3


RSS 2.0