Honey, I'm home!

Eller jag har faktiskt varit hemma i en timma, lite mer.. Har dock hunnit slänga i mig mat, idag blev det snabb mat. Ris, kyckling & Curry sås. En färdig rätt som finns på Coop för tillfället för endast 10kr. Bra va? Orkade bara äta upp hälften ungefär. Så nu är jag äckligt mätt.

Har som jag skrev tidigare umgåts med bästa Tina idag! :) Vi mötes utanför Violen, sen drog vi in till Allshoppen där jag köpte ljushållare, eller vad man ska kalla det. Två blåa, en grön, en röd samt en orange. Endast 25:- skit bra! Sen blev det två koppar dessutom, perfekta för mitt underbara kaffe. Haha :) Dom kostade endast 10:-, så det var bra det med ;P Därefter drog vi in till ICA. Jag köpte ett stort pack med värmeljus (till mina nya hållare), köpte även tvål. Flytande tvål till toaletten, har endast haft en sån där "block-tvål" sen jag flyttade in i Onsdags, och jag tycker flytande är så mycket bättre. Dessutom så luktar den tvål jag köpte underbart. En doft av blåbär/krusbär :) Och det står att den återfuktar, mjukgör och vårdar händerna. Och det har jag upptäckt att den faktiskt gör, det känns som om mina händer blir jätte lena, haha. Nog snackat om tvål! Köpte även te - Tina tipsade om ett gott te, och gott var det. "Apple and Spices" - smakade som äppelpaj med lite kanel, haha. Så godissuget kan man nästan stilla med det.

Vi drog hem till mig sedan.. så nu har hon fått sett min lägenhet :) Vi drack en kopp te, snackade skit och skrattade åt diverse "snygga" bloggare. I vilket fall som helst så följde jag henne nästan hela vägen hem sen - och det är e bit. Vi bor på varsin sida om centrum, haha.. men skönt med en kvällspromenad sådär faktiskt. Det är ju knappt kallt ute, så det gäller ju att passa på innan det blir en massa snö och kyla. Tack Tina för en kanon dag, du är bäst!<3

Nu sitter jag med radion på och nördar mig framför datorn, har kommit underfull med att Internet inte alls är så roligt som jag ibland kan tycka.. har konstigt nog tröttnat. ;s Har svinninfluensan drabbat mig? ;o Nejdå. Men nu ska jag avnjuta dagens sista kopp kaffe och vänta på ett tvprogram, guess wich? Andra Avenyn ;)

Vi hörs! PUSS

Morgonkaffe på Orlóg!

Goddag folket!
Antar att dom flesta är i skolan eller jobbar just nu - det gör ni rätt i, för fy va tråkigt det är att inte ha någonting sådant att göra om dagarna .. rutiner är skit bra!

Klev upp vid 07:30 (fast jag har möjlighet att sova hela dagarna.. wouh!) - och älskling ringde vid åtta. Så vi pratade i ca 1h, tokmys på något sätt fast vi inte sa allt för mycket intressant till varandra, utan pratade om tvättmaskiner och torktumlare, haha! Det där med gemensama tvättstugor kunde ju inte bli snuskigare, usch.. men tvätta måste man ju. Där killen bor är det gemensamt och även där jag bor.. fyfan. Och inte nog med det så har jag inget lås ännu, så kan varken boka tvättid eller tvätta. Ska försöka fixa det imorgon innan det blir alldeles för mycket tvätt..

Min morfar kom och hämtade mig vid nio tiden, sen skjutsade han ut mig snabbt till killens och min gamla kåk, jag var tvungen att låsa upp garaget .. haha! Nåja, efter det åkte vi in mot Flen igen och drog till Café Orlóg och tog en varsin kaffe. Och morfig som morfar är så säger han: "Ta en macka också!" Haha.. typiskt äldre att vilja att man ska äta, kan dom inte bara förstå att man inte vill ha? Att man inte är hungrig? Jag är absolut ingen frukost ätare.. ett x antal koppar kaffe och möjligen ett äpple blir min frukost!

Nu är jag iallafall hemma! Spenderade kvällen igår med att b råka med mitt mobila internet, det fungerade inte. Men till slut fixade jag det.. duktigt. Var i Katrineholm på dagen igår - blev ett köp, två linnen, rosa och rött! Älskar de längre linnena som går ner på rumpan, skönt nu på vintern. Så nu har jag 5st nya i olika färger som jag köpt mig under en vecka. Beställde tre från nätet: svart, vitt och grått. Sen de två jag köpte igår. Behövligt! Nu kan jag slänga de andra äldre jag har, sköönt! :D Och tack o lov så kom lillasyrran över igår med sin kompis och tog med sig en hel del kläder jag inte använt och inte vill ha eller kan ha, så nu känns det renare och rensat. Halleh!

Vid halv två - två tiden ska jag träffa underbaraste Tina<3. Saknat henne mycket :) Man har inte träffats så mycket de senaste... åren? Ja fy på mig säger jag bara - om jag säger att jag inte haft tid så ljuger jag. Det har bara inte blivit så. Har varit alldeles för okuperad utav hundarna och så. Men dom har baby nu i sin lägenhet så.. ja :D

Nu ska jag ta o göra i ordning lite och diska! Köra lite mer magträning snabbt också, fy fan va effektiv redskapet är. Fem gånger och magen börjar värka. Kan det bli bättre? :) NOWAY!

Vi hörs senare kanske. PUSS ;*


Internet = Otrevligt shit

Ja! För under hela dagen har jag inte haft någon som helst täckning, suck säger jag bara. Men nu fungerar det som det ska iallafall. Fast iofs så var det nog lika bra att det inte fungerade för istället har jag städat och rensat en massa bland alla mina kartonger.. har ju inte hunnit packa upp allting än. Jag har gjort mig av med en massa saker, massa kläder och diverse annat shit. Skönt! Varför spara på massa grejer som aldrig används? Ja, frågan är ju varför.. fast det är nog bara mänskligt att samla på skit I guess :)

Iallafall så har jag lyckats göra 5st kartonger till ca 1 kartong, bra va? Duktigt av mig. Vissa saker gjorde nästan ont att slänga, haha.. Har plockat in alla kläder i garderoberna.. skönt! Endast en kartong med kläder kvar att slänga in, hoppas på att slänga en hel del utav de dock.

Tackar mormor och morfar för att dom köpte en kaffebryggare åt mig! Dagarna utan kaffe har varit hemska, jag får abstinens utan. Nåja, nu är det ingen fara iallafall. Har slängt i mig multum med kaffe idag, gott! ;D

Ska försöka fixa lite mer nu, det är en allt för lugn Lördag för min skull.. men det är skönt det med. Har ju som sagt en hel del att göra här hemma. När jag fått lite mer ordning så blir det en dusch följt utav antagligen Paradise Hotel - haha, that's real entertainment. Pinsamma människor! :) Men klart man ska knulla i tv, det är bara naturligt.

Nejni, vi hörs! Puss

Flyttat nu!

Hej alla. allt bra? :)
Här är det skapligt, känner mig dock väldigt deprimerad och konstig.. Har som sagt flyttat nu, ifrån killen. Fick min lägenhet i Onsdags, och har fått in alla mina grejer osv. Lyckades idag få igång internet, woho! Bra va? :) Jag skulle inte överleva annars. Jag är trött och slut, har ont i alla delar i kroppen. Usch, så det blir att gå o lägga sig snart faktiskt. Trots att det är Fredag, But who cares? Vi hörs imorgon.

Take care.

Din kommentar, mitt svar!

DIN KOMMENTAR:


MITT SVAR:
Först och främst, sen när kom "Gud" in i bilden? Sen så vad är EMO, eller en EMO? Efter att du svarat på det så kan vi ju kanske diskutera om den saken. Och man botar nte hjärnsläpp genom att köpa en ny handväska. Du verkar vara så engagerad att vara någon sorts copycat till Kissie, Dessie, Paow och who knows, kanske till och med mig, haha! Kul för dig. Och ditt svar på min kommentar har ingenting att göra med det jag skrev - så varför ens skriva då? Flicka lilla, ta dig en titt i spegeln. För du är väl en liten flicka? En liten minibrud som gör ett desperat försök till att kopiera andra. Du har varken bilder i din blogg eller några relevanta inlägg, verkligen inte seriösa. Hoppas att du kommer ur ditt fjortis stadium, för du är bara pinsam, på alla sätt! Ska du ge något svar tillbaka till det jag skriver, eller någon annan så håll dig till saken, eller kom med något bra. Det skulle vara enormt pinsamt om du vore över 13år! Nåja, jag tänker ju inte spilla din tid :) Den är ju så dyrbar..



Notera tjejens "presentation" av sig själv.. a true kopierings kisse.
LÄNK TILL BRUDENS BLOGG BTW! : www.prettiest.blogg.se

Nej, nu lägger jag inte ner tid på detta längre.. att "hänga ut" småbarn i min blogg är inte riktigt min grej.

Ska återgå till flyttnings städningen, imorgon gäller det.. vi hörs! :) PUSS ;*



Godmorgon!

Just nu är jag äckligt irreterad! Myndigheterna driver mig till vansine, alltså Soc. Har hur mycket som helst att göra denna vecka med flytt osv, och dom bara strular med en. Fyfan säger jag bara. Måste man hota med JO-anmälan för att dom ska fatta någongång? Är så trött på dom. Dom har alltid varit svin emot mig, bara suttit på sina lata arslen och inte gjort ett skit. Och dom ska ha ett sånt jobb liksom (?). Suck, säger jag bara! Snacka om att dom förstör mitt humör.. mitt i allting också. Gah ;s Någon som känner som mig när det gäller dom?

Jag klev upp vid åtta tiden och älskling hade varit så underbar så och gjort i ordning kaffe, så det var klart när jag väldigt frusen och trött klev upp. Tack :) Idag kommer det vara full rulle hela dagen, vi kommer springa runt som dårar i huset och försöka få klart det sista inför flytten imorgon. Har iallafall gjort klart övervåningen och en del utav undervåningen, så jag hoppas att vi inte blir tvingade att stressa ihjäl oss idag. Det är ju trots allt vår sista heldag i huset och då vill jag utnyttja det en sista gång. Busa med hundarna på tomten osv.. Kommer sakna stället extremt mycket. Men det blir nog bra iallafall..

Nu ska jag sätta fart med det som behövs göras. Ringa en del samtal också och gapa på Socialen, hah. They will love it. Dom kommer få höra en riktigt förbannad Elin. Idioterna..

Vi hörs antingen senare eller some other day!
Puss ;*


KEEP IT REAL!

Kan någon nämna en blogg där personen bakom den inte är en wannabe?

Dagligen klickar jag runt bland ett femtiotal bloggar
, men varenda blogg jag hamnar på är exakt likadan som den jag nyss varit inne på. Hur kommer det sig? Är folk verkligen så dåliga på att köra sin egen stil utan att behöva kopiera allt ifrån någon annan? Jag tror nog att det är Kissie som är mest utsatt för copycats - stackarn (?). Ingen verkar lyckas så bra med det heller, det ska iofs vara den där Dessie som bokstavligen kopierar ALLT ifrån K. What's up with that? Nåja, vad gör man inte för lite status? I vilket fall som helst, det var ju inte riktigt dom jag skulle snacka om så vi lämnar det nu..

Tycker det är rätt tragiskt att folk inte har en egen skrivstil .. jag menar det blir förbaskat enformigt om varenda blogg innehåller mängder utav bilder på sina rosa mjukisdressar, sina utemiddagar osv. Om alla i sina texter skriver; Jag är bara så snygg alltså", ja jag tror ni fattar poängen. Sorgligt att bloggvärlden ska byggas upp utav en massa kopior till de största bloggarna. Men folk tror troligen att det är på det sättet man kommer upp sig, får mer status, besökare och allt vad det innebär. Det kanske är så, vem vet.. men seriously; vart är alla bloggar där personer har sin egen stil, sina egna åsikter, tankar, känslor och vardag? ;o
-
OBS!!!
Jag drar inte alla över en och samma kant! För att sammanfatta inlägget; Det finns extremt många som är härmapor, copycats, wannabes.. ja ni hajar! Dock inte ALLA människor, kom ihåg det.

Keep it real, /;*


8 first step to success! - Utseende



 

- Blondera håret så mycket du kan, gärna så håret blir vitt, du ser äldre ut. För sanningen är den att du faktiskt gör det; mängder utav kvinnor i den äldre generationen (dvs, gamla tanter) har knallvitt hår! Och man kan ju inte påstå att dom ser så unga ut..

- Förstora brösten, störst är bäst! På det sättet får du mängder utav uppmärksamhet ifrån samhällets alla drägg och diverse sliskiga snubbar. "Hey sexy, my place to night? ;)".

- Ankläppar vill väl alla ha? Du måste ju kunna 'kyssa' dig fram i livet, du får så mycket gratissaker då så det skriker om det.

- Photoshopa bilder på dig själv - gör dig snyggare! För egentligen är det PS som visar din riktiga look. Skriv ut bilderna, fyll din vägg, sätt en på spegeln. Och titta ofta & mycket på bilderna och intala dig själv att du är snyggast i världen. För tack vara PS så kan du minska sisådär 20kg. Och att vara en vandrande pinne är såå inne!

- Besök Mr. Solarium så ofta som är möjligt. För en solbrun hy gör en fräschare. För även om din hy kommer vara äcklig och förstörd utav allt solande när du är 30-40, så är du ju snygg när du är i tonåren, and that's all that mathers.

- Se alltid till att ha heltäckande brunkräm hemma, den mörkaste sorten så du kan dölja dom finnar som kan uppstå som är onormalt att ha - smeta gärna på brunkrämen 2gånger med tjocka lager och avsluta med ett sånt brunt puder som möjligt.

- Sluta äta mat för det är inte mänskligt eller bra för kroppen! Vad är det för monster som äter egentligen?

- Push-up är A & O för att överleva som den snygging man är.. tuttarna ska gärna tryckas upp så långt upp som möjligt och se ut som en missbildad stjärt. That is so hot! Och gratis drinkar är aldrig fel..


Dom åtta första stegen mot framgång..
.. to be continued.

Stressigt värre!

Hej folket!
Som vanligt så har uppdateringarna varit super kassa, men just nu är det väldigt stressigt här hemma. Inom en vecka ska vi ha städat, packat och rensat allting i huset. Och det är ett vardagsrum, ett kök, hall, datarum, sovrum samt två mindre sido rum som ska grejas! Skurning och tokstädning utav allting, lister, fönster osv.. Så ni förstår varför det känns stressigt? Man har ju faktiskt inte hur mycket ork som helst.. har kommit en liten bit på vägen. Men under helgen nu ska vi försöka bli helt klara med övervåningen. Det måste vi helt enkelt!

Nu sitter jag och varvar ner och myser framför tvn med en kopp kaffe, eller flera.. Jag känner mig helt slut och troligen så kommer jag somna när som helst.. Gäsp!

Det kommer troligen bli väldigt dåligt med uppdateringar nu och efter det att jag bosatt mig i min lägenhet nästa vecka så kommer det ta ett tag innan jag har internet. Suck suck! How will I survive? .. Ska ringa bredbandsbolaget på Måndag och se om dom har några härliga erbjudanden för mig :) Hope so!

Vi hörs någongång.. någon dag!
PUSS ;*

Sidan av Britney vi aldrig sett!

Haha.. driver lite. Men Britney's nya låt 3 är ju en hit, en riktigt skön låt faktiskt.. så het att dansa till dessutom, benen sprattlar utav låten. Men ja, en parodi på videon till låten. Stört skön! Ett måste att titta på. Jag skrattade ihjäl mig - how about you? Checka in den iallafall, haha.. Britney goes dude? Haha ;D (Undrar va gaybloggaren Amir tycker om killen, haha! ;)

ENJOY!


Morrn Morrn!

Uppe skapligt idag.. hundarna väckte mig för en timma sedan. Kul va? Huvudvärk har jag också för den delen, och inte lite. Usch! Känns som värsta migränen. Vi har börjat städa i ordning och så i huset nu inför flytten.. sängramen slängdes igår samt hörnsoffan och lite andra grejer. Så killen och jag har lagt ner madrasserna i vardagsrummet så att vi kan göra klart övervåningen. Vi får helt enkelt bo på under våningen  nu innan flytten, som sker under nästa vecka I guess.

Jag som hade tänkt slänga en massa kläder, oanvända .. men för små och sånt jag inte använder - men en liten lillasyster sa igår att jag skulle SPARA allt. Så då får jag göra det!

Nu ska jag njuta av morgonkaffet, hörs!

Hörs senare!

Dags för möte, klockan 09:00. Vi hörs sen!
Puss ;*


Brr.. it's cold in here

Jag fryser riktigt mycket nu så jag ska ta o hoppa in i duschen en snabbis med värmen på högsta grad. Saknar verkligen att ha ett badkar, det som är så underbart! Jag är lite smått grinig idag för kaffet är slut här hemma, gosh! Hoppas verkligen killen köper med sig det sen när han kommer hem.. att vakna en morgon utan en kopp kaffe är hemskt. My addict!

Nu kallar duschen! Tjing


Offentligt tankeskrivande

Det är så många tankar som snurrar runt i huvudet på mig just nu, mycket som händer, mycket som ska hända och mycket som har hänt. När ska egentligen allting ta stopp? Att sitta och beklaga sig i sin blogg tyder på stark frustation och helt enkelt alldeles för många tankar. Någonstans måste dom ju ta vägen. Jag har väldigt svårt för att förklara mina känslor just nu, sätta ord på dom. Det känns rent utav omöjligt! För ärligt talat så vet jag knappt vad jag känner, vart de olika känslorna inom mig hör hemma.. En stark depprission sträcker sig över mig som ett mörkt regn moln - jag vet inte vilken väg jag ska gå, vilken som är rätt. Alla tankar under dom senaste dagarna har gett mig en enorm huvudvärk, snart kommer väl migränen.. En nära vän till mig frågade: "Vad står på? Hur är det egentligen?" Mitt svar blev bara: "Jag vet inte, eller jo.. men jag kan inte förklara". För hur förklarar man för en människa vad som pågår inom en när dom själva inte varit med om det? Det finns miljontals olika känslor en människa kan känna. Hur ska man kunna sätta ord på dom? Vad beskriver känslorna? Finns de ens ord som beskriver dom? Ja, ni ser. De tankar jag redan har föder nya tankar and the list goes on.. Det är OMöJLIGT för en människa som inte känner allt det jag gör att förstå.. det går inte, never!

Jag tänker inte sitta och beklaga mig någe mer nu. Nu har jag åtminstone skrivit av mig lite snabbt offentligt, de tankar som blir till ord på papper i mina block, de tankarna & känslorna får ni inte ta del av.



Det gick snabbt!

Nu är jag hemma igen! Vi åkte in snabbt fram och tillbaka och handlade hundmat och lite gott till oss själva, samt ciggaretter. Så nu klarar vi oss ett par dagar åtminstone. Det är drygt att åka in fram o tillbaka hela tiden. Resan kostar dessutom! Och nu närmar sig julen och det är mycket som behövs handlas. Presenterna kommer gå på en hel del. Dock köper inte jag till så många, utan endast dom närmsta så som Killen, Lillasystern, Ett par vänner och så. Så långt pengarna räcker. Hela familjen/släkten har jag inte råd med!, tyvärr. Ska försöka ha råd med något till lillebrorsorna också. Men det märks.

Nu ska jag rensa och städa lite - flytten är på G och sker innan December. Och som jag berättat för er - killen och jag flyttar isär ett tag. Bäst så. Jag behöver komma på fötter igen och inte vara beroende utav någon annan.. Har ju iofs alltid klarat mig själv.. Men ja, vi kommer flytta tillsammans igen en dag. Kanske väldigt snart eller om lång tid. Det märks!

;*


Ny vecka innebär... ?

Hej snyggingar!
Hur har ni det en trist och grå morgon som denna? Jag har varit vaken sen sju, wow! Ja, så då är det ju inte ett dugg konstigt att jag är trött. Nog tjatat om det. Det är ju Måndag, en helt ny vecka. Har inga speciella planer för veckan. Ett möte på Onsdag dock klockan nio. Sen så kommer ju min dom denna vecka. Håll tummarna för mig!

Måste åka in och handla strax, hundmat står högst upp på listan. Sen har jag tydligen någonting att hämta ut på posten (?). Jag har ingen aning om vad.. men det märks. Spännande ;)

Hörs sen! PUSS ;*


Skrattkväll till fullo

Godkväll!
Jag har spenderat en hel del tid framför tvn nu. Tittade på Playa Del Sol kl.20:00 därefter vid halv nio började Parlamentet. Sen efter det vid 2!:00 tiden så började den supersköna filmen Heartbreak Hotel - en gudomligt kul film. Så jag har suttit och skrattat andan ur mig sen åtta. Skönt! Nu har jag förlängt livet lite :) Har även klickat hem lite grejer på nätet. En maskin som tränar magen som är väldigt effektiv! Samt tre basic linnen i svart, vitt och grått samt ett par underkläder. Så nu har jag blivit lite fattigare - men det är sådana saker jag behöver. Eller ja, inte kan få nog av helt enkelt. Magmaskinen är det bästa köpet på länge faktiskt - eftersom den verkligen fungerar! Visar er självklart när sakerna kommit, om ca 7dagar. Valde att betala direkt för att slippa extra avgifter samt så jag inte slösar pengarna för sakerna innan dom kommit, det kan hända mig ofta! Haha :)

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och mysa!
Hörs imorgon, natti natt! ;*

Godmorgon världen!

Igår var verkligen en konstig dag, inte för att det var Fredagen den 13:e utan för att jag var helt seg och allmänt konstig. Haha :) Hade det helt mys igår ändå. Vi åkte in och handlade lite gott, från ingenstans hade jag fått in pengar på mitt konto. Why? Någon snäll själ hade suttit in 2000kr utan anledning. Nåja, jag tackar så mycket för det :) Ska ju inte klaga, lite pengar är det åtminstone och det hjälper ju med de praktiska saker som behövs handlas osv. Så det är gjort! Och slösade inte alls mycket.. men vi köpte hem en massa gott. Som sagt; Lördag är en gottis dag :)

Vad har ni haft för er i helgen? Har ni gjort någonting skoj? :) Dela med er*

Puss/Kram; Your E.
(Följer ni mig via Bloglovin', så säg till så följer jag er med ;) Rättvist ska det va!)


Lillasyrran = <3 & saknad!


Min prinsessa!
Lillasyrran är en person som jag saknar enormt mycket, vi träffas aldrig IRL - det händer att vi pratas vid på msn eller genom sms, men hallå? Vad är det liksom? Mitt eget kött och blod. Men saker och ting har ju varit så komplicerade genom dom senaste fyra-fem åren. Det är tragiskt, fast det är bara så. What to do? Tack vare vårt dysfunktionella familjesystem så är saker och ting helt stört. I vilket fall som helst så betyder du enormt mycket för mig och det vill jag att du ska veta, och du ska aldrig glömma bort att jag älskar dig och hoppas innerligt att du får ett kanon liv. Framåt åren så lovar jag att vi ska ses oftare!, det löftet tänker jag inte bryta. Jag älskar dig skitunge! <3


Det gick skapligt bra igår!

Hej alla! Dålig update, I know. Men det blir så ibland.
Igår var det en rätt fartfylld dag - gick upp vid halv sex, kan ni tänka er mig uppe så dags? Det har jag själv väldigt svårt att fatta.. att jag ens lyckades komma upp, jag brukar vara omöjlig när klockan är tidigare än 7. Så creds till mig själv för att jag tog mig upp. Jag slapp som tur var att ta tåget till Västerås.. skönt! Hade ju blivit en del väntetid mellan tågtider osv.. Jag kom percis i tid till målet, och det gick skapligt bra hos tingsrätten ändå. Kunde varit värre! Min dom kommer nästa vecka. Hoppas på så milt som möjligt.

Vi stannade kvar i Västerås ett tag efter jag var klar, tog en längre promenad med hunden och tittade runt lite. Det var mysigt! Jag kan ju inte påstå att Flen håller det måttet som dom större städerna gör, haha.. verkligen inte. Iofs så skiljer det typ 100.000 i befolkning.. Det ska bli så nedrans skönt att få lämna skithålan för gott, för lämnar jag Flen så tänker jag bannemej inte komma tillbaka. Uschnej! Nedrans jävla skitställe säger jag bara.. Testa att bo där så kommer ni haja vad jag snackar om. Vilken jävla mentalitet!

När vi väl var hemma igår så gjorde vi god mat och korka upp en vinare. Till middag blev det hemgjorde köttfärsbiffar, ris och tzatsiki. Låter gott, right? :) Det är det, I swear.. Efter maten var vi båda så slut att vi total slocknade fast klockan inte var särskilt mycket.. till och med disken blev kvar till idag morse, då är det verkligen ett tecken på trötthet. Disken ska alltid tas hand om innan man går och lägger sig! Nåja, slutpratat om strunt saker. Hur har ni det?

Ni har väl inte missat tävlingen som ni finner i inlägget innan detta? Ett skönhetskit värde ca 800:- är väl någonting alla tjejer vill ha en chans att vinna? :) Sorry dudes, it ain't for you..


TÄVLING; SKÖNHETSKIT VÄRDE CA 800:-

Tävlingsdags igen!
Hittade denna roliga tävling hos M2M där du har chansen att vinna ett skönhetskit värde ca 800 kr från Shopping4net.se!

Jag upptäckte ganska nyligen Shopping4net.se och framförallt deras underbara skönhetsavdelning! Bl.a hade de hårserien Bed Head, mitt favoritglans Juicy Tubes från Lancôme och en parfym jag önskar mig i julklapp som heter Flora by Gucci så det är ju perfekt! Så om du letar efter bra märkesprodukter till låga priser är detta helt rätt ställe!

Vill du få ett gratis smakprov var med och tävla i min blogg om ett hemligt skönhetskit värde ca 800 kr!

För att vara med och tävla:
- Skriv som kommentar vad du helst skulle vilja få i julklapp från Shopping4net
- Bli gratis medlemMarket2Member om du inte redan är det (om du vinner måste du kunna uppge ditt användarnamn)

Jag är redan medlem i Market2Member eftersom jag då får pengar tillbaka när jag nätshoppar. Över 500 butiker finns anslutna till deras sida och oavsett om jag handlar på rea eller inte så får jag en del av köpesumman tillbaka (=cashback). Några av de butiker jag brukar handla i hos är Halens, La Redoute, Norwegian, Lensway, Nelly och Adlibris, och oftast får jag mellan 5-20% av det jag har betalat i butiken tillbaka. Pengar direkt in på kontot! Så om ni ska nätshoppa i jul så är detta verkligen en kanonbra sida!

Tävlingen pågår tom 15 november!




Sliten jag på promenad med hundarna!

Har precis kommit in - tog ut hundarna en sväng.. dom busade och lekte precis som alltid. Det är så nedrans kul att se och tänk va mycket energi hundar har, det är otroligt! Jag själv önskar att jag hade lika mycket energi, tänk va mycket man skulle göra och orka med då. Nåja, dag drömmarna om en sådan energi får vänta.. nu ska jag återgå till städning och rensning. Det verkar som om saker o ting börjar klarna lite (?). Men man ska väl inte ropa Woho direkt, rätt som det är så vänder allting igen. Men hoppet finns fortfarande inom mig!

Bjussar på två bilder på mig från nyss - en osminkad och sliten Elin. Precis som ni vill se mig! Haha :)


Osminkad, sliten, frusen och trött.. this is the real me! Haha :)

Psst! Ni som väntar på tävlingen jag berättade om igår väntar inte i onödan. Den kommer dyka upp lite senare. Ja, för vem vill missa en chans att vinna ett skönhets kit värde ca, 800kr?


My beloved's day!

Ursäkta för dålig uppdatering - men älskling fyller ju trots allt år idag, så konstigt nog har bloggen fått ligga åt sidan (?). Idag är trots allt hans dag och en sån har man bara en gång om året - så då är han värd min fulla uppmärksamhet!

Vi hade bestämt oss för att åka till Etuna idag, vilket vi gjorde. Strax innan tolv var vi på väg.. Vi började med att handla lite diverse saker, sen köpte vi med oss en vinflaska och annat gott. Vi hade tänkt äta ute men eftersom vi har hundar hemma som väntar så kände vi inte riktigt att det fanns tid att vara kvar.. klockan var redan fyra! Dessutom gick det mer pengar än vi trott att det skulle göra, mer än vi egentligen kunde slösa, och på vadå? Nästan ingenting! Nåja.. vi köpte iallafall hem en del gott och gjorde i ordning middag hemma, kalas gott. Vi satt och käkade och drack vin - ni vet, hade det allmänt mysigt helt enkelt :). Killen fick en parfym utav mig - doften passar honom perfekt och luktar supergott.. nu vill jag bara lukta på honom hela tiden. Scary huh? I allafall så har vi haft en urmysig dag.. älskling tycker det, och det är det som betyder något!

Nu har vi precis glott på en skräckis, Stay Alive. Har ni sett den? Alla har pratat om att man måste se den och att den är riktigt läskig men seriously? Den var inte någon speciell film.. läskig? Möjligen 2/10 på en skala isåfall, om ens det. Vi säger 1 istället.. Den kändes bara lite små seg och halvtråkig, det hände för lite och filmen var för kort - handlingarna gick alldeles för snabbt. Well, nu ska jag iallafall glo på en annan film som är mer sevärdig. Guess what? Christiane F. Så vi hörs imorgon - Pussitt!

NY TÄVLING DYKER UPP IMORGON; SÅ GLÖM INTE ATT KIKA IN DÅ! ;) FLER CHANSER ATT VINNA, BRA VA? NU HANDLAR DET OM ETT SKÖNHETS KIT VÄRDE CA 800:- DET ÄR VÄL INTE HELT FEL?

STÖRSTA GRATULATIONERNA ..

.. går till min älskade! Han fyller nämligen 27år idag :) Så massor utav gratulationer till honom. Jag älskar dig min underbara <3


Och inte nog med det så fyller en gammal tjej kompis år också, Monica. Så massa grattis till hennes också :)

Grattis lillbrorsan, 15år!

Stora gratulationer till dig lillbrorsan på din dag, hoppas den blir kanon! :)


Natt bloggar.

Lite små dåligt med uppdatering idag, men så kan det bli ibland! Drog iallafall iväg en sväng förut, Monica var så go och hämtade upp mig - planeringen var som så att vi skulle ta en fika hemma hos mormor, och det gjorde vi. Först drog vi och handlade en blomma till henne, för hon fyllde år för ett par dagar sen. Bättre sent än aldrig! Moster och mina två småkusiner; Samantha och Jennifer kom även förbi på fika, samt Morfar. Så där satt vi och drack kaffe, pratade och bara hade det allmänt trevligt. Mys :)

När jag kom hem igen så låg baby ihopkurad i soffan och halvsov, fast det nekade han till.. men jag vet att han låg och småsov, sötnos* Så jag störde honom inte, utan frågade om vi skulle gå upp och lägga oss i sängen, snacka och bara mysa. Erbjöd honom dessutom massage som han nu legat och njutit av. Oh, damn I'm nice ;) Nu har jag en hållhake på honom, mohaha .. han vet vad som gäller!

Nu ska jag försöka få några timmars sömn, hade tänkt försöka storstäda imorgon och fixa med all tvätt. Hörs imorgon! Godnatt damer och herrar.. ;*


Ut en sväng och träffa M.

Alla verkar ha fest planerat idag - but not me! I'm not like the rest, men det har ni nog redan hajat ;) Nej men allvarligt så verkar det som det.. själv ska jag ut en sväng och träffa goa Monica, prata lite och så. Det blir trevligt! Killen stannar hemma och städar. Det först nämnda ska han, men städa? Nej - so typical guys. Har en dålig hårdag idag fast jag duschat och kört med hårinpackning, hur kommer det sig? Ja, kan någon vänlig själ svara på den frågan? Men luktar gott och är lent är det bannimej - score! Sminkningen är inte heller på sin plats, så har tvättat bort och gjort om ca 5gånger, nu gav jag upp och körde lite snabbt med marscara, guldig ögonskugga, lite eyeliner och rouge. Haha, gud va enkelt! ;) Yes, it really is.. Men en sån sminkning kan aldrig misslyckas, så det är bra med det..

Nu ska jag krama om hundarna en snabbis, sen fixa med det sista! Och juste, borsta tänderna ;)

Hörs senare troligen.. puss!


Ny duschad och fräsch!


En nyduschad och osminkad E, tok skönt måste jag säga. Nu är det dags att ge hundarna mat, sen kaffe dags :) Hörs sen!


Header will have to wait!

Ser ni någonting annorlunda på min blogg nu? :) Helt rätt: Bakgrunden är ändrad och header bilden borttagen. Kommer komma upp en ny header så småningom, men det orkar jag inte fixa med just nu. Börjar ju närma sig vinter och jag tycker att vintern är super deppig därför kör jag på en rosa bakgrundsbild med snöflingor - passande och snyggt! Right? :) Jag tycker iallafall det. Jag är ingen höjdare när det gäller blogg design, men skapligt bra kan jag göra så det duger åtminstone.


Pimpar min lur!

Tjolahopp människor! :)
Vilket pissigt väder det är denna Fredag, men vad ska man göra åt det.. bara evigheter kvar tills nästa sommar ;s Suck!* Har inte orkat gjort någonting idag än så länge, ska försöka ta tag i en del hushållssysslor strax, om jag orkar.. det är inte alltid lätt att vara kvinna ;o Hehe! Har iallafall fördrivit ca en halv timma på att göra mina egna teman till min lur - blir ju såå mycket snyggare när man gör det själv, och kan använda sig utav bilder på sig själv, någon man gillar, eller vad som helst. Kanon bra! Ska pimpa luren extra mycket ;) Hittade ett härligt program att ladda ner (gratis) där man gör sina egna teman i datorn, sen skickar till sin lur. Låter bra va? :)

Nu ska jag återgå till verkligheten och göra lite nytta. Killen ligger och sover för fullt, som vanligt. Jag är inte den sortens person som kan ligga o vila under dagarna.. men alla är vi olika! :) Hörs sen.

Glöm inte tävlingen längre ner i min blogg - presentkort på 500kr ;)

Glöm inte tävlingen!

Godmorgon!
Har dock varit vaken i ca 2timmar, hällt i mig kopp efter kopp med kaffe. Det är ett måste i min vardag iallafall. Igår kväll tog jag och killen en sväng i mörkret med hundarna vid skogen - på ett ställe vi inte varit på innan trots att vi bott här i 2års tid, vi har inte utforskat alla vägar.. men det kommer vi ju inte hinna med nu pga flytten, men så kan det va. Det var iallafall mysigt med en kvällspromenad trots att det snöade lite och var kallt, mina fingrar blev nästan till is. Hundarna uppskattade verkligen promenaden, men vilken hund gör inte det? :) Hehe. Det är Fredag idag.. vad ska man hitta på? Jag har faktiskt ingen aning, ingenting planerat. Ska klicka hem en present till killen som fyller år på Måndag - han kommer uppskatta presenten. Vi ska troligen ut o käka då i Etuna, det blir mys :)

Nu ska jag gå igenom min mail och försöka få ordning på saker o ting. Wish me luck :) Och tack till alla er som kommenterar så fint, love it! ;*
-
Har du fortfarande inte anmält dig till tävlingen där man kan vinna ett presentkort värde 500kr hos Beauty Planet? Gör det då. Scrolla ner en bit så hittar du tävlings inlägget :)


Goddagens folket!

Har precis kommit hem från byn - killen och jag drog in snabbt för att handla lite små grejer och mat. Nu sitter jag här och försöker besvara alla kommentarer osv. Alltid kul :) Tävlingen är i gång för fullt och kommer fortsätta veckan ut, så det är bara att vara med om Du vill ha en chans att vinna presentkort värde 500kr, på Beauty Planet. Låter väl bra det right? :) Tävlingen, samt hur du är med o tävlar ser du i inlägget under. För att komma dit: KLICKA HÄR!




VINN PRESENKORT VÄRDE 500KR!

VINN PRESENTKORT HOS BEAUTY PLANET!Var med i min tävling med Market2Member där du kan vinna ett presentkort hos Beauty Planet värde 500 kr!
Beauty Planet har smink, parfym, hudvård, och hårvård för både killar och tjejer till jättebra priser! Om du vinner får du välja precis vad du vill för 500 kr! Om jag vann skulle det bli favoriten Eight hour cream från Elizabeth Arden och lyxig mascara från Lancôme :-)

För att vara med och tävla:
- Skriv som kommentar något du skulle köpa för ditt presentkort hos www.beautyplanet.se
- Bli medlem på Market2Member om du inte redan är det kan du bli medlem gratis här (om du vinner måste du kunna uppge ditt användarnamn)
- Tipsa gärna dina läsare i din egna blogg om tävlingen (detta är inget måste, men ett plus)

Jag är själv medlem på Market2Member och kan verkligen rekommendera det om du brukar handla på nätet! Du sparar massor av pengar eftersom du får tillbaka en del av köpesumman på ALLT i butiker som Lindex, Nelly, Goyada och Svenska Spel. Snart är 500 butiker anslutna till M2M så det lönar sig verkligen. Suveräna extrapengar inför julshoppingen helt enkelt!


Pictures from past days!

Bjuder på ett par bilder från dom senaste dagarna! :)
(Klicka för att se dom större)


Godmorgon huns!

Jag total slocknade vid halv tio tiden igår - vilket jag ALDRIG gör. För att vara mig så är det väldigt konstigt.. Men det kan nog  bero på att jag i flera dagar nu har varit vaken till 03:00 och gått upp innan 08:00. Men min kropp fungerar som så att jag inte kan somna innan tolv.. så det känns lite små skumt, fast skönt som satan att kunna somna så tidigt! :) I promise.

Fullrulle igår, eller det kanske är att överdriva. Träffade Frivården vid 15:00 - 16:10, det gick bra. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, och hon från FV ska ju skriva ett utlåtande till Tingsrätten vad hon tycker att jag ska få för straff, och någonting säger mig att hon inte kommer tycka något värsting straff - övervakning antagligen. Skönt! Ska ju upp i rätten nästa vecka, den 11:e November.. bara två dagar efter att killen min fyller 27år (yes, you heard me.. 27!) det skiljer alltså 9år mellan honom och mig, för er som inte redan vet det. Men som jag alltid sagt: Det är inte åldern som spelar någon roll, utan känslorna.."

Och med det säger jag; Hörs senare! Kaffe dags för min del och städning ;)
PUSS & KRAM


Trött?

Ja, det är jag! Ligger i sängen med laptopen i knät och stirrar på dataklockan, den blir ju inte mindre direkt. Men efter att ha legat o vridit och vändit på mig sen elva så har jag gett upp.. det är omöjligt att få sömn! Imorgon kommer jag vara helt slut - måste ju upp senast halv nio eftersom vi har hundar, sen vid tre har jag möte med Frivården.. dom kommer få spana in en urtrött och seg Elin, säkerligen väldigt grinig dessutom. Men det får dom stå ut med! Jag har inte något bra morgonhumör över huvudtaget - fråga killen min. Det händer ofta att vi ryker ihop på mornarna då jag har ett sånt taskigt humör ibland. Haha :) Not always my fault just so you know..

Har varit i Etuna en sväng idag, jag och killen handlade lite grejer och så. Värsta stormen ute hela dagen dessutom, jag trodde jag skulle blåsa bort vissa ögonblick, turligt nog hände inte det iallafall :) Nej ni, ska slå på en film nu och se om jag slocknar då kanske. Tv/Film brukar ha den effekten, sometimes..

Hörs imorgon. Godnatt sweets :)!


Yes! Jag är egoistisk.


Fotboll .. nej tack!

Sitter och väntar på att baby ska komma hem, han borde komma nu när som helst. Zappar runt bland alla tv kanaler  men det finns verkligen ingenting bra att glo på. Fotboll på ettan är det bästa som visas och inte ens det är bra.. så ni förstår hur kasst! Kan vara mysigt att ha fotbolls kväll med kompisar och dricka öl o titta - men så är ju inte fallet denna Söndag. Har skrubbat golvet för hand för att få bort fläckar som skurmoppen tydligen inte rår på. Så nu känns golvet nogorlunda fräscht.. well dammsugningen fattas iofs.

Nu ska jag klunka liter vis med vatten, har fått en enorm törst noja.

Fotboll .. nej tack!

Sitter och väntar på att baby ska komma hem, han borde komma nu när som helst. Zappar runt bland alla tv kanaler  men det finns verkligen ingenting bra att glo på. Fotboll på ettan är det bästa som visas och inte ens det är bra.. så ni förstår hur kasst! Kan vara mysigt att ha fotbolls kväll med kompisar och dricka öl o titta - men så är ju inte fallet denna Söndag. Har skrubbat golvet för hand för att få bort fläckar som skurmoppen tydligen inte rår på. Så nu känns golvet nogorlunda fräscht.. well dammsugningen fattas iofs.

Nu ska jag klunka liter vis med vatten, har fått en enorm törst noja.

Fotboll .. nej tack!

Sitter och väntar på att baby ska komma hem, han borde komma nu när som helst. Zappar runt bland alla tv kanaler  men det finns verkligen ingenting bra att glo på. Fotboll på ettan är det bästa som visas och inte ens det är bra.. så ni förstår hur kasst! Kan vara mysigt att ha fotbolls kväll med kompisar och dricka öl o titta - men så är ju inte fallet denna Söndag. Har skrubbat golvet för hand för att få bort fläckar som skurmoppen tydligen inte rår på. Så nu känns golvet nogorlunda fräscht.. well dammsugningen fattas iofs.

Nu ska jag klunka liter vis med vatten, har fått en enorm törst noja.

Halloween helg = Party (?).

Happy Halloween i efterskott då. Vad har ni haft för er i helgen, "firar" ni ens halloween? Jag antar att dom flesta har varit ute i helgen och festat - det har inte jag. Chockerande va? ;o Elin Johansson aka Mrs Alkohol har inte druckit en enda droppe i helgen. Jag har faktiskt bara varit hemma och myst framför filmer med gott att äta. Lite städning har jag också klämt in i helgen. Förr så hade jag absolut inte skitit i att festa på Halloween, det brukar vara ett "måste" i umgänges kretsen, I never used to miss a party! Vad har hänt med mig? ;o Hah!Ja, jag kanske har mognat mycket. Who knows (?).

Hoppas att ni har haft en kanon helg iallafall - det har jag haft fast jag inte gjort speciellt mycket. Nu sitter jag och glor på Körslaget - ett lag sjunger låten As Long As You Love Me - med Backstreet Boys. Låten är fin, det måste jag erkänna.. I don't care who you are, were you from, don't care what you did.. As long as you love me baby. Ja, så nedrans fin text :')

Kaffe time nu, hörs kanske senare! ;) PUSS ;*


RSS 2.0