Hej babes!

Är upptagen idag, blir återigen in mot byn..
 Vi hörs ikväll! PUSS

Hemma igen! Finally..

Hej sötnosar!
Jag hann tyvärr inte skriva någonting idag när jag vaknade, klockan var redan 11:30 då, så det var bara för mig att hoppa in i dushen o sen fixa i ordning mig medans baby klippte gräset lite. Sen drog vi in mot byn som vanligt, fixade lite grejer, mötte upp vissa - köpte hem lite gott att äta o dricka. Och ja - här är jag nu! :) Ni har saknat mig, det vet jag ;) Mina uppdateringar är inte allt för bra, men händer en massa annat hela tiden, så det gäller att prioritera.. och tyvärr; killen, hundarna osv.. går före bloggen ;x Men skriver alltid så fort jag kan, orkar och vill. Ska däremot försöka bättra mig lite.

Nu poppar musiken högt ur högtalarna o vi dricker ett par öl, sjunger och städar. Ja!, jag är inne på min andra maskin tvätt, samt att jag dammsugit, diskat och grejat. Så jag är duktig. Duktigare än er ;) (?)

Hörs senare snyggingar! Puss.. ;*
GLÖM INTE ATT KOMMENTERA BARA;
alla kommentarer är välkommna, kritik som bra.. I can handle it all!


Jag - för 2år sen.. SÖTARE FINNS JU INTE ;)!

Grillning o myspys.

Hej babes!
Baby och jag har precis grillat - en supergod Flintastek, med potatissallad och ett par öl har det blivit. Bättre kan det aldrig bli :) Nu däremot har älsk slocknat i soffan och jag blev nyss klar med disken o grejer, så nu ska jag ut med hundarna en sväng sen slänga mig ner i soffan vid niotiden o glo på film, käka lite godis och  bara mysa med underbaringen..

Blir inga fler blogginlägg idag, kommer troligen inte orka.
Men  vi hörs imorgon - och hoppas ni också har en kanon kväll. PUSS*


Matte älskar er! <3

J*vla skitlur säger jag bara..

Godmorgon på er!
Jag är verkligen förbannad just nu - min mobil råkade bli blött i förigår och hela dagen igår låg den på torkning .. och ja, den går att starta o allt nu, men däremot så fungerar inte siffran 5 på telefonen och det är ju katastrof, dels för att jag faktiskt måste trycka på 5an när jag skriver in Telefonlås koden. Hallelujah ;s Så det går alltså inte att få igång luren! Och vad fan ska jag ta mig till utan mobilen? Jag sörjer!

För övrigt så blev vi kvar i byn lite längre än planerat igår - men hade det riktigt trevligt, vi träffade diverse människor och tog ett par öl. Bättre än så kan det inte bli här, tyvärr. När vi väl kom hem så var klockan mycket, så det blev ingen grillning, men vi stekte ett par hamburgare istället o käkade. Gott så också, fast grillning slår ju allt ändå..

Nu är kaffet på G och jag ska ta mobiljäveln o slänga ut den.
Hörs sen. PUSS&KRAM


Time to face the truth.

Igår var verkligen en fartfylld dag. Killen o jag drog först in till byn, träffade lite människor, snackade skit, drack och handlade grillmat osv.. Vi blev kvar där ett bra tag, en snabb tripp till Hälleforsnäs blev det också. Och för er som inte vet; Hälleforsnäs är mycket mycket mycket mindre än vad Flen är. Usch för alla dessa små byhålor säger jag bara .. suck* När vi kom hem igen så packade vi in hundarna o fiskegrejer i bilen, sen drog vi ner till sjön, fiskade lite.. och jag fick något ryck så jag kände mig tvungen att doppa mig i sjön - kallt som satan! Och det var inte planerat, så hade ingen handduk med mig eller så. Nåja, lite småskönt ändå för jag fick mig en redig chock utav det kalla vattnet. :)

När vi kom hem igen så var klockan redan nära 02:00tiden, och då fyllekäkade vi lite varma mackor. Smasken säger jag bara.. och idag ska vi troligen grilla - kanoN! :) Men innan det, En sväng in till byn.. as always.

Hörs sen!

Goddag! (eller Sämstdag)



















Har precis hällt i mig en fjärde kopp kaffe, beroende kanske? Ja, lite faktiskt. Nu får jag faktiskt skylla mig själv att jag har fått ont i magen - läkaren har ju sagt att kaffe är riktigt dåligt för magen när man har magkatarr, men detsamma gäller ciggaretter och alkohol. Så kan det vara.

Vädret är inte alls som jag hade hoppats på att det skulle vara.. men vad ska man förvänta sig? Svensk sommar är bara skit! Skulle vara så nedrans skönt att bara sticka utomlands och stanna där, men tragiskt nog är det inte så lätt att bara dra. Den drömmen får väl allt ta o vänta ett tag till I guess.. Försöker komma underfull med hur dagen ska spenderas idag, skulle behöva vara hemmafru ett tag idag och städa, tvätta osv.. Men får se hur det blir med det. Först o främst ska jag få liv i älskling som fortfarande ligger o sover, men det får vänta en stund till - måste gå o slänga soppor nu, samt hämta posten som måste ha kommit nu.

Vad ska ni hitta på idag då? :)
Glöm Nu Inte Att Kommentera ;)

Randombilder.

Godmorgon på er!
Jag har sovit så gudomligt skönt inatt, vi lade oss vid 04:00 tiden därför är jag uppe lite sent idag, men skapligt pigg är jag ändå. Skönt :) Just nu sitter jag o dricker morgonkaffet o ska strax ut en liten sväng i solen som lyser så skönt idag. Bjuder er iallafall på ett par randombilder från 'senaste tiden'. Hörs senare! :)


Älskade Sky leker med Rogers hund, Esmeralda.



Vår Kurri ligger rätt konstigt ibland .. ;o



Så ser jag ut ibland när jag åker bil, hah! Läcker ;)



Min älskling, mitt hjärta & själv.. all kärlek till dig! <3



Glass med smultron stoppar mitt godissug. Mums*



Imma a nerd!, tagen när babe & jag tare lugnt på 'vårt ställe.'



Dagen vi tog en sväng ut på sjön med två småttisar? -



.. och baby är så het ute på sjön! ;)



... men jag däremot ser ut som ett freak & håret blåser i hela facet! ;s



Våra älskade hundar bråkar om en pinne, sötnosar <3



Älsk försöker lära våran minsting att inte dricka så mycket. Haha! :D



Men hon vägrar sluta - ja, så vad gör man då egentligen? ;) <3



Bästaste Sky chillar & solar! <3



Fotomodel no1; <3



Jag fular mig så gott jag kan - :)



Och jag lyckas! Egopics är alltid bra att ta ;)



Lars Winnerbäck - Tvivel (Duett med Lisa Ekdahl)

Ni har garanterat redan hört massor utav låtar med grym-Lars, men jag lägger ändå upp en utav mina favoriter med honom.. Men tyvärr så får ni stå ut med att kvalitén/ljudet inte är alls så bra som jag önskat att det vore - men men, lyssna och njut ändå. För det är vad jag gör! :) Och texten lägger jag in under låten, så ni verkligen förstår vad han sjunger. Enjoy peops ;)

Lars Winnerbäck - Tvivel (Duett med Lisa Ekdahl)

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade Nittiotal
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår
när du somnar om natten, precis som jag
utan mening på jakt efter ruset, genom dunket och bruset
Du lever för skratten, precis som jag
Vi är som flugor i smöret på nån annans kalas
Vi proppar i oss och vi vaknar som as *
Här ligger ångest och prylar i drivor, jag unnar mig skivor
Dom hjälper mot ledan, precis som du
Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar
och längtar till fredan, precis som du
Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt?
Kan du känna hur det gnager i natt?
Det kallas tvivel...
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå
Det kallas tvivel...

Till er som inte vet..

.. skrek nyss det till killen, som vill lyssna på en låt med Affe & Söder som heter så (faktum är att det är jag som fått honom att börja lyssna på den låten, tackar! ;) ) Nåja - jag vet att mina uppdateringar är sämst, annars skulle min blogg faktikskt vara den största bästa bloggen i hela världen, ja det stämmer!, bättre än alla dom storbloggande blondinerna som syns (Hrm*, wzup with that?) Ta illa vid er, eller skit i't, go my style typ.. I vilket fall så är dagarna alldeles för underbara för att platsa i mitt liv, så sant som jag säger det.. alla kan ju inte leva La Vida Loca - bara jag (stolt!) Fredag idag, och Malma är på G - blir en sväng dit imorgon förhoppningsvis, däremot så orkar jag inte med gamla bekanta, eller ja, vissa utav dom som jag bara älskart att slippa. Typ FettoK och CO. U know what Im talking about :)

Hörs senare! PUSS

Guess who's back? :)

Godkväller på er!
Nu är jag hemma igen, efter en relativt lång dag.. men en väldigt trevlig sådan! :) Det blev en färd till Västerås för mig och killen förut, vi kom iväg vid 16:00 tiden. Hade det supertrevligt i Vås, men eftersom vi har hundar att tänka på osv, så åkte vi hemåt igen vid 21:00 tiden - ett snabb stopp på McDonalds och tog 2 Cheeseburgare var! Mumsigt*, men usch o fy va mätt jag blev, konstigt nog ;s Vi var väl hemma typ 3timmar senare, och hundarna blev överlyckliga (som vanligt;)) Jag var på lite små filurigt humör när vi kom hem, så jag sprang o gömde mig i dungen bland träd o barr medans baby släppte ut hundarna. Satt där helt knäpptyst och gav inte ifrån mig minsta ljud, men trots det så hittade hundarna mig på 1minut. Mina bäbisar.. <3
Vi tänkte att en kvälls/natt promenad med hundarna ut i skogen skulle sitta fint så jag slängde in min väska i huset och byte om till mer bekväma promenadkläder, sen satte vi på hundarna deras rödblinkande halsband och drog ut. Dom ser riktigt snygga ut i dom måste jag faktiskt säga :) Det var i vilket fall som helst underbart skönt att ta en sen-promenad med hundarna o baby, Sky var superpigg och sprang runt som en dåre på hjärden och bland skog & mark. Så härligt att se! Vilken energi hundar kan ha ibland .. tänk om man själv hade lika mycket? :) Lillsnörplan var lite segare dock, hon bara skuttade lite lätt hipp som happ o undersökte diverse grässtrån (?). Ja, söt kan man absolut vara.. hah! <3

Nu är jag i vilket fall inne och sitter bänkad framför datorn, har hållt på o skrivit på detta inlägg i säkert 40minuter, om inte mer.. jag kommer av mig hela tiden utav folk på msn som skriver. Men nu börjar jag faktiskt bli klar - i've been very good! :) Nej, men vet ni vad? Jag ska faktiskt ta o ägna mig åt ett par människor på msn nu helt o hållet, för det här med att försöka skriva blogg när tankarna är på en starkt flödande diskution på msn, det fungerar inte riktigt korrekt!

Så vi hörs antagligen imorgonbitti, eller ja senare.
Tills dess: Farwell! ;) PUSS/KRAM!


En äldre bild på thefamily; från i våras. Jag, Baby & Hundarna! <3

Mycket gjort!

Goddag vänner! :)
Har precis kommit hem ifrån byn, har uträttat en del saker. Som jag skrev igår så gick jag till Swedbank idag och gapade om mitt kort - och det slutade med att dom bröt itu det.. Varför? Jo, för tydligen har jag Övertrasserat kortet för många gånger, trots att jag alltid betalat in minuset i tid. Tusentals människor gör samma sak, men inte är det någon som spärrar deras kort då? Nej! Men i vilket fall som helst, så fick jag ut mina pengar.. men kortet gick åt helvete, och nu får jag vänta ett tag innan jag får ett nytt. Jaja, så kan det gå. Men jag har skrivit in mig på ArbetsFörmedlingen idag, ska tillbaka dit den 4Augusti och få prata med en person. Samt så har jag fixat personkonto på Nordea. Men får inte mitt Visa kort ännu, det dröjer upp till 3 månader. Hrm* Men kontot är iallafall öppnat.

Jag har även varit på Socialen och pratat med dom, ska ringa till Stödenheten imorgonbitti och få prata med en handläggare, så jag kan få mitt försörjningsstöd (som jag har rätt till!) eftersom jag inte är sams med morsan, inte bott där på evigheter, flera år.. samt ingen annanstans. Så.. det här ska nog ordna sig. Och förhoppningsvis får jag börja plugga till nästa vår. Woho! saknar att plugga ändå..

Just nu planerar killen o jag vad vi ska ha för oss idag, vi har köpt hem lite gott att äta o dricka. Möjligen blir det en tripp till Vås eller något. Men vi får se hur det blir. Nästan alla pengar går åt då. Fast who cares, bara att skoja runt lite är alltid prima ballerina..

Min käraste morfar bjöd oss föresten på fika idag - tack så mycket, supergott och super trevligt! :) <3

Hörs senare! PUSS/KRAM

Glöm inte att kommentera.


19 Juli 2009

Hej alla!
Jag har varit grinig enda sen i Fredags, då jag skulle ta ut pengar och det fungerade inte. Det stod: "Tillfälligt fel. Kortet går inte att använda för tillfället...Kontakta din bank om felet kvarstår." Och klockan var över 15:00 då och banken stänger ju vid tre. Så inte kunde jag ta ut några pengar! Blev flyförbannad - och det enda vi hade på oss i kontanter var ca 150:- så det räckte nätt och jämnt till ett par öl o lite gott snacks till kvällen. Jävla bank säger jag bara, undrar vafan dom har gjort med mitt kort, eftersom det fungerade bara några dagar tidigare. Men imorgon ska jag åka in och skälla ut dom, fråga vad problemet är? För så mycket vet jag, att jag inte gjort ett skit med mitt kort. Nedrans Swedbank!, jag ska byta till Nordea.

Malmamarknaden är nu i helgen som kommer, Fredag - Söndag. Så dit ska man allt! På Fredagen uppträder Kevin Borg, och på Lördagen Nordman & Aya Baya Band.. Nordman är dock den enda jag ska titta på. Har alltid tyckt att han är grym, hans röst o allt. Så det ska bli kul :) Någonting att se fram emot ..

Just för tillfället sitter jag o väntar på att tvätten jag slängt in i maskinen ska bli klar, så allt hinner torka till förhoppningsvis imorgon. Sen blir det en till maskin med sängkläder o handdukar.. Söndag betyder att man bäddar rent i sängen, fast jag tycker att det är riktigt drygt och jobbigt. Men vill man ha det fräscht så, vad gör man? :) Jag är egentigen riktigt trött och seg idag, så senare blir det att glo på Batman & Robin! Yeah ;)

HUR HAR NI DET?

Hörs senare! puss.


Yeah!

Så satans varmt det är, har suttit ute en liten stund nu.. men gick in, för jag vill slippa bränna mig. Helst. Sitter och lyssnar på diverse Svenska rappare, dom flesta skriver grymt bra texter - och ett flertal av dom kan även få helheten (musik, trytm text osv..) att låta bra. Men det är svårare för en del! Ska väl inte klaga på dom dock, eftersom jag inte skulle lyckas minsta lilla, att skriva texter är lätt - men resten? Nejvars, ingenting jag Kan.

Det är dags att väcka Patric<3 nu känner jag - han ligger fortfarande o sover. Hrm* skapligt trött man kan vara då! ;o Väntar ett tag till o se om han kliver upp självmant, annars tar jag en hink med iskallt vatten och går upp! :) Mohaha!

Btw, har över hundra bilder som väntar på att få läggas upp i min blogg. Bra va!? :) Men kommer troligen inte lägga upp alla på en gång. Kör nog bilderna jag tog när Patric<3 och jag var i Västerås för ett par dagar sen! Well, vi får se helt enkelt!

Hörs senare! Nu ska jag rocka loss till små-rapparna ;)
Glöm inte att Kommentera! PUSS



The worst updater Ever.

Hallå i sommarvärmen!
Jag vet att jag har varit totalt värdelös på att uppdatera o skriva i bloggen nu, men jag har varken orkat eller haft tid.  Så kan det va.

Nu är jag överlycklig för att värmen har kommit tillbaka på allvar igen, det kan inte bli bättre. Samt att mina pengar kom idag, wohooo! En väldigt korkad grej är att jag lyckats slösat 6700kr, sedan 5Juli (då jag fyllde..) Eh!, inte speciellt lyckat från mitt håll. Men sant som det är så finns det massor av saker o göra för pengar så, vi skyller på det. Det ser ut att bli en kanon dag, så nu orkar jag inte sitta kvar o knappa på tangenterna längre.

Vad ska ni göra en Fredag som denna? :)
PUSS!!

13 Juli 2009

Godmorgon!
Jag vet att jag har varit riktigt dålig på att uppdatera bloggen som jag borde.. men som mitt första blogg-inlägg löd; "Räkna inte med dagliga uppdateringar.. (det är går i svakor)" Och det är så, ibland 'orkar' man bara inte.

Måste fixa i ordning mig nu, föna håret osv.. blir en tripp in till byn. Jag måste till arbetsförmedlingen. Och så satans skönt att det är bra väder idag! ;) Hörs senare!

PUSS&KRAM!

Dagens Fråga; Självförtroende?

  • Den enda person du behöver leva med under hela livet är Dig själv - så se till att du trivs med dig.

    Självförtroende är något alla behöver men - Har Du Ett Bra Självförtroende?

Tillbaka från byhålan!

Så.. nu är jag här igen. Vi blev kvar lite längre än vad som var menat - men men, så kan det bli ibland ;p I vilket fall som helst så kommer svärmor o en vännina till henne över en stund strax, dom var i Etuna nu.. så vi räcknar med att dom är här om ca, fyrtio minuter. Och tills dess så ska vi plocka o städa så gott vi bara kan! Det ska ju som sagt se så snyggt ut här som möjligt ;) (Fast det gör det redan..)

Alla kan ju inte vara lika bra som oss! ;)



Skjutsen kommer strax!

Ska in mot byn med baby, införskaffa sig ett par öl eller flera. Det är ju trots allt Fredag idag, så då får man lyxa så gott det bara går! :) Däremot har jag beslutsångest, om jag ska ha mer avslappnade kläder på mig (träningsbyxor etc..) eller som jag oftast brukar (jeans, linne, klackar..). Hrm!, får se. Har ett fuckedup dilemma nu. Men sminket är fixat o klart, bara mascaran som ska på.

Men vi hörs senare! Ska försöka ta en massa bilder (om jag hittar något skoj att ta på dvs.) Glöm inte att Kommentera mera ;) Love it!

PUSS/KRAM!



Godmorgon!

Tog en lite längre sovmorgon idag än det var tänkt, skulle egentligen klivit upp vid klockan åtta .. men så blev inte fallet. Både jag o baby kände att vi behövde lite extra sömn. Men nu har jag iallafall vaknat till liv! Vädret är något bättre idag, det regnar iallafall inte, men det blåser som jag-vet-inte-vad. Hoppas innerligt att solen kommer tillbaka strax igen!

Fredag idag ju!, vad ska man hitta på?
Jag har faktiskt inga direkta planer.. kanske fest/krogen?, kanske bara lugn o ro. Har ingen som helst aning. Men det löser sig :) Nu måste jag fixa i ordning mig, ta en dusch och dricka kaffe!

Hörs senare!



Alla behöver vara ego ibland.


-

Get real - u say that u're a gangsta. Get real - but u're not a thug. Get real - ta med dig dina blingbling. Get real - för det passar inte dig!

Get Real, asshole.

SLUTA RING!

Fy satan vilket väder - har fått springa ute för att undkomma regnet. Blä*

Jag har nyligen upptäckt att det inte alls hjälper att jag byter mobilnummer - folk får tag på det ändå. Hur gör dom egentligen? Jag har knappt lämnat ut mitt nya nummer till någon.. so what's the deal? Har bytt enbart för att slippa alla dessa sms-fjantar som frågar om man vill ses osv, såna jag inte ens känner eller har någon aning om vilka det är. Dessutom vill jag slippa vissa Idioter som får för sig att ständigt ringa till mig bara för att få tag i en annan person.. Hrm! Jag avskyr't. Men det har inte hjälpt att byta nummer - så nu är jag skapligt grinig. Kanske lika bra att klippa itu simkortet o slänga det åt helvete och vara mobil-lös? .. fast å andra sidan, jag överlever inte utan telefon! Nåja - får ge folket en passning och se om dom bättrar sig.

Som jag skrev tidigare så blir det filmmys, gott att äta och mjukiskläder hela dagen idag. Ikväll är det ju Oceans twelve  på tv6 med bla. George Cloney, Brad Pitt, Julia Roberts, Catherine Zeeta Jones etc.., med en enligt mig bra film och sevärd. Så den sitter jag bänkad framför vid nio tiden. Fram tills dess blir det att köra lite Slots Online, och möjligen att hämta hem en film.. Något tips?

PUSS&KRAM  B*tches!

Sommaren är kort, det mesta regnar bort...

Och det märks ju tydligt idag!
Vaknade precis, och ser hur det öser ner utanför. Usch & fy, jag vill ha sommar o sol.. inte något plaskblött väder. Blir på riktigt dåligt humör när vädret inte är bra. Så det blir till att åka in mot byn, handla hem lite gott, ta på sig mjukiskläderna och mysa framför en film idag. Så mycket annat tillåts ju tydligen inte.. urk*

Nu måste jag diska och dona lite, försöka väcka killen också.
SeeYou!



Ingen blogg-rush..

Godmorgon!, eller dag.
Har inte sovit ett skit i natt knappt, jag o baby lade oss vid sex imorse och gick upp vid nio. Det lär inte vara allt för hälsosamt. Så nu känns det som om jag har en fet baksmälla bara för att jag är så nedrans trött.. suck*

Igår var en fabolous dag.. så bra som den bara kunde va! Vi tog med oss hundarna o åkte in till byhålan och var det enda till tio-elva tiden på kvällen. Vi satt nere vid hamnen ett bra tag o drack ett par öl och bara hade det mys, medans hundarna badade. Det kom dit lite andra människor sen - det var trevans! Baby (söt som han är..) gick fram till två ungar som kom med en båt och bara sådär hipp-som-happ frågade han om vi kunde ta en tur i båten 8) Vilket vi gjorde! Men funderar ändå på om dom inte blev lite smått rädda trots allt? Hah! Yeahyeah, not my prob.

I vilket fall som helst - är helt slut! Och jag känner inte att jag har minsta lilla blogg-lust kvar.. vad händer egentligen? Får åtminstone gotta mig åt det underbara vädret idag. SKÖNT! :D

Höres!

Bloggtorka under Artonårsdagen.

Godmorgon!
Jag hade en kanon-söndag igår.

Inget större festande blev det fast jag trots allt fyllde 18år, men det var ju som sagt på en Söndag - så då sket jag i det. Däremot fick vi besök av min Farmor under dagen & hennes gubbe, det blev tårta o presenter.. efter det åkte vi in mot byn och käkade på Loftet. För min & babys del blev det Helstekta kotlett rader, med svampsås och potatis. Smaskens! Det var i vilket fall hur trevligt som helst att äntligen träffa Farmor, har ju aldrig gjort det tidigare. När dom åkt hem så drog jag o baby upp på "stan"; satte oss inne på kvarterskrogen och beställde in öl efter öl. Fick en härlig present utav personalen där också - tack så mycket! ;) En hel del pengar spenderades igår, både på Öl och på Maskinerna. Beroende framkallande maskiner..*

När vi kom hem så var vi skapligt trötta båda två, och jag satte mig o laddade upp en hel del bilder.. eftersom USB-sladden har krånglat för mig ett tag nu ;/ Men nu fungerar det som det ska igen. Thank u! Troligen så blir det en tripp till either Sthlm eller Vås nu i veckan..

Nu måste jag fixa i ordning mig och väcka baby - måste in till banken och hoppas på att jag nu får ut mina pengar. Ska inte vara något problem med det, men man vet ju aldrig.

Hörs!



Ska vi riva hela haket, Så klart!

Ja, jag är hemma igen. Har varit det i ca, 2timmar. Men Baby och jag startade grillen så fort vi kom hem och körde hamburgare! Underbart gott, men nu är jag så mätt att jag knappt orkar stå upp. Har hunnit städa till lite grann, så lite små duktig har jag varit. Känner mig helt slut - kan bero på flaskan Körsbärsvin, och ölen vi drack förut?, maybe so! Men fyller ju imorgon så jag får Dricka! Ja, det är inte alls långt kvar.. bara ett par ynkliga timmar. Så grattis till mig! :) Myndig blir man bara en gång, aldrig mer.

Nu ska jag försöka ta orken till mig att städa resten, slå ihjäl alla myggor - därefter mys framför tvn! Hoppas på att få en helkropps massage av Baby. (Någonting säger mig att jag kommer få det! ;)) Yeahyeah, har inte tid för bloggen längre. Så Godnatt så länge. Så hörs vi imorgon, antagligen!

PUSS/KRAM!

Well, I'll be back!

Blir som vanligt, en tripp in till byn. Vad som sker vet jag ännu inte. Däremot så kan vi inte vara borta länge, för städa behövs det. Får besök imorgon på min Födelsedag utav min Farmor, (som jag för övrigt aldrig någonsin har träffat.. scary maybe!) - det ska bli trevligt, förhoppningsvis! :)

Så nu måste jag fixa mig, sen drar vi! Skjutsen kommer strax.
Hörs! PUSS

Free fashion maybe? :)

Jag har upptäckt en sida, liknande gratis mode osv.. fast den här är mycket bättre och lättare att samla poäng på som man därefter byter in mot Presentkort eller kläder/hudvård etc. Än så länge har sidan inte så många medlemar, därför blir det extra lätt att samla poäng. Så jag tycker ju att Ni ska klicka in och bli medlemar på direkten! :)

Klicka Här!

4 Juli.

Godmorgon!
Jag somnade i soffan igår, men vaknade några timmar senare utav att hundarna bråkade. Ibland blir jag galen på dom! Men lika bra att jag vaknade, för att sova hela natten i soffan är ingen hit, brukar alltid få så nedrans ont i nacken då.

Nu sitter jag och inväntar kaffet - as always. En kopp kaffe, eller två på morgonen o en cigg är ett måste i mitt liv iallafall! Behöver piggna till lite.. måste fixa o dona lite här hemma idag, hoppas på att älskling hjälper till också. Men det märks ju, det är ju inte Kill-göra direkt, att städa. (Enligt vissa) Men i vilket fall som helst, det måste vara fint o rent eftersom faktum är att jag fyller år imorgon.. yey me! ;)

Hörs senare!


Snart är det bara 1Dag kvar!

Ärligt talat så har jag faktiskt varit hemma några timmar nu. Men bloggen har helt enkelt fått vänta (too bad for u!), eftersom det Åskat på här. Och sist åskan/blixten hälsade på så förstördes vårat modem.. lite mindre kul. Det blixtra till i hela köket, och det tog ett bra tag innan Baby och jag fattat vad som skett. Nåja, så kan det gå.. men riskerar inte det igen. Drygt att behöva vänta tills dom skickar ut nytt modem osv, tar ju ett par dagar. Suck!

Har haft en kanonmysig dag faktiskt.. baby och jag satt i parken o tog ett par öl, sen hämtade vi kartonger som är mina som stått hos min morsa i ca, 1 1/2 år (som jag inte orkar/velat/hunnit hämtat!) men vi hämtade det nu idag, finally. Skönt att allt står hemma här nu, så jag vet vart allt är! När vi väl kommit hem igen o packat ur allt, så blev det Hamburgerdags - men eftersom det regnade lite o så, så sket vi i att grilla, det tar vi imorgon eller Söndag. Det var supergott med hamburgare, gud va jag har längtat efter det. McDonalds är ingenting för mig, heller köra själv hemma! Till maten blev det ett glas Körsbärs vin. Ni som inte har druckit det, lär ju ta o göra det .. för det är verkligen underbart gott! Smakar godis, I swear.

Well.. nu blire en titt in på Facebook, sedan slänger jag mig i soffan framför tvn.
Förhoppningsvis somnar jag.. Mh! PUSS

(Ps, lovade Outfit - men det får vänta.. tyvärr! Orken finns inte.)

Hejdå så länge babes.

Blir ytterligare en tripp till byhålan med baby. Skjutsen kommer ca, kvar över tre. Och jag måste verkligen fixa i ordning mig. Dagens outfit kan ni få se senare. Nu känns det inte som om tiden räcker till ritkigt. Men ni får ha en kanon dag så länge - för tro mig, det ska jag ha! ;)

PUSS!

Ego B.I.T.C.H!



Fråga inte vad jag håller på med där!, jag är bara Mongo as always.



Min älskade, snygg som alltid..



Jag, Min älskade och Hundarna .. den dagen var fabolous.



TuttLisa, tittut på mig va! Haha..



Me and My underbaring.. <3



Jag älskar att leka ego fersure!

76 Questions

1. är du kär? - ja.
2. har du snusat? - ja.
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - ja.
4. har du hällt sprit över ngn annan? - hah, ja.
5. har du blivit dumpad? - ja, typ.
6. har du blivit slagen allvarligt? - yepp.
7. tar du droger? - alkohol..
9. har du pussat en tjej? - yes.
10. hatar du någon? - oja.
11. älskar du någon? - japp.
12. har några av dina vänner svikit dig? - ja, det händer nog alla.
13. har du djur? - ja, 2 hundar och 2 katter.
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - yepp.
15. hatar du dig själv? - ibland kanske ;o
16. gillar du orange? - inte så speciellt mycket.
17. har du haft/har oskyddat sex? - ja.
18. har du nån sjukdom? - nepp.
19. har du skämt ut dig för den du gillar? - haha, absolut!
20. har du en gris? - nej.
21. har du en plattång? - japp.
22. har du en bror? - ja, fyra st.
23. har du sjukt bra humor? - lite för bra ;)
24. är du brunett? - ja, men inte äkta.
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - ibland.
26. tycker du om hästar? - javisst!
27. har du en hund? - ja. två st.
28. har du skilda föräldrar? - ja, fast dom har aldrig vart gifta.
29. har du gått på simmskola? - ja.
30. har du sagt bög till en kille? - ja.
31. har du sagt fitta till en tjej? - många gånger.
32. har du fuskat? - japp.
33. har du en teve på ditt rum? - ja.
34. har du lunar? - usch ja.
35. har du MSN? - självklart.
36. har du en syster? - ja.
37. har du bruna ögon? - nepp.
38. gillar du att fota? - ja.
39. har du sett dig själv brinna? - nej.
40. hjälper du dina vänner? - ja, så gott jag kan ialf.
41. gillar du tacos? - mums!
42. tycker du att du är söt? - jadå.
43. har du dansat? - yes sir.
44. har du spelat fotboll? - japp.
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - både ja o nej.
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - nej.
47. har du ätit sniglar? - nej.
48. äger du en locktång? - ja.
49. gillar du att tugga tuggummi? - nej.
50. borstar du tänderna varje morron - ja.
51. gillar du kläder - mh.
52. hatar du falska vänner? -hata är inte tillräckligt.
53. gillar du räkna matte? - ja.
54. älskar du någon nu? - ja.
55: har du gråtit inför en vän? - ja, vem har inte det?
56. kan du sjunga? - ja, tillräckligt.
57. har du sett nån dö? - nej.
58. säger du vad du vill? - yes! allt för ofta..
59. är du stor? - hm, på vilket sätt?
60. vad är ditt hela namn? - elin mj. ;)
61. kan du mer än två språk? - ja.
62. är du kortare än 1.60? - nej.
63. älskar du sommaren? - favorit!
64. älskar du vintern? - hatar'n.
65. har du mer än 6 par skor? - ja.
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - japp.
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - japp.
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - yes.
69. gillar du att städa? - ja!
70. gillar du att sova länge? - nja, inte så värst.
71. har du vart med om en olycka? - mh.
72. är du förvirrad? - ibland..
73. har du mer än 6 par byxor? - japp.
74. har du förlorat en vän? - yes.
75. gillar du att shoppa? - ja.
76. har du varit i paris? - nej.

Godmorgon!

Blev ingen uppdatering igår efter att jag kom hem igen - kände inte riktigt att jag orkade. Men hade en kanon-dag igår, och som det ser ut just nu så blir den här dagen nog precis lika bra! :) Däremot börjar det bli kyligare ute nu, solen gömmer sig o tittar bara fram lite då&då - tråkigt, om det ska bli tråk-väder som förut. Det gillar jag inte! Dessutom så är det nu bara 2 Dagar kvar tills jag fyller år .. och helst så vill jag ju inte ha dåligt väder då. Men men..

Nu är det dags för morgonkaffet, sen försöka väcka Baby! Wish me luck..
PUSS!

See Ya Laters, Aligators!

Nu har jag fixat i ordning mig lite snabbt. Så mycket smink osv blir det inte. Aldrig i den här värmen, då kletas det bara ut och blir äckligt. Så mer naturligt får det bli för min del. Nu ska jag o killen iallafall glida iväg en stund. Så vi hörs senare när jag är tillbaka! :) Ut o sola sålänge.

PUSS!



Grattis Brorsan!


Grattis på 23års dagen brorsan! Hoppas att du får en kanon dag :)

.. och det betyder även att det bara är 3dagar kvar tills jag fyller, strålande!

Jag har snott en lista.

1. Hur gammal är du om fem år? 23.
2. Vem var den sista du träffade? Baby.
3. Hur lång är du? 173cm.
4. Vilken var den senaste film du sett? Beck - mannen utan ansikte.
5. Vem ringde du senast? Baby.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? 'Tack så mycket. Kram' till Farmor
7. Vad är dagens planer? Film o mys.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Skicka sms.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda.
10. När såg du senast din mamma? Ingen aning.
11. Vilken ögonfärg har du? Blå-gröna
12. När vaknade du idag? Vid halv nio.
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja.
14. Vilken är din favoritplats? Sängen.
15. Vilken plats föredrar du minst? Byhålan.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Långt härifrån iallafall.
17. Vad skrämde dig som barn? Mörkret.
18. Vem fick dig att skratta senast? -
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nja.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Både ock.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan kläder.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Fyra.
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota.
26. Är du social? Ja, ibland iallalfall.
27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry's glassar.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa en läcker&snabb bil.
29. Tycker du om kinamat? Yes.
30. Tycker du om kaffe? Ja, svart.
31. Vad dricker du till frukost? Käkar inte frukost.
32. Sover du på någon särskild sida? Oftast höger.
33. Kan du spela poker? Nja, lite.
34. Tycker du om att mysa? Love it.
35. Är du en beroendemänniska? Ja.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej.
37. Vill du ha barn? Självklart.
38. Kan du några andra språk än svenska? .. engelska, lite spanska samt holländska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja.
40. Föredrar du havet eller en pool? Beror på.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Mig själv ;)
42. Äger du dyra smycken? Ja, ett par stycken.
43. Har du någon gång testat narkotika? Ja.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En ciggarett.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Svår fråga - passar!
46. Välj ett ärr på din kropp? På min högra knäskål, pga mys med baby.

47. Vad har du för ringsignal? David Banner ft. Akon - 9mm.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja.
49. Flirtar du mycket? Nej, inte nu längre.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? På Etuna bussen.
51. Kan du byta olja på bilen? Ja.
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej.

53. Vilken var den senaste bok du läste? Minns inte.
54. Läser du dagstidningen? Ibland.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
56. Dansar du i bilen? Händer.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Någon rNb kanal..
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ett namn.
59. När var du i kyrkan senast? Ingen aning.
60. Vilka personer utmanar du? Den som vill..

RSS 2.0