Fin besöket är här strax.

Har varit vaken sen sju imorse, vacknade utav hundarna som vanligt. Nu har jag o killen städat o fixat lite, vi får alldeles strax besök utav killens mamma & hennes kompis. Kaffedrickande o snack som vanligt. Behöver prata igenom vissa saker osv, ja för som sagt så ska jag och killen flytta. Ska ringa upp en idag som har erbjudit en bostad, som ligger i Gävle. Hoppas vi får den :) Håll tummarna babes!

Nej, nu ska jag starta kaffet och fixa det sista. Hörs senare.
Puss

Bloggen; Ett avslutat kapitel?

Jag funderar starkt på att ta bort min blogg, eller inte helt alltså - utan bara sluta skriva. I nu läget så lockar det kraftigt faktiskt, orken har totalt försvunnit. Det händer så mycket precis hela tiden, ingen vila eller lugn&ro. Jag orkar helt enkelt inte. Dom senaste åren har mitt psyke fått tagit mer stryk än någonsin under mina levnadsår och ändå har det tagit enormt mycket stryk innan (so u get the pic here, huh?). Jag vet inte längre vem jag är känns det som, inte heller vad jag vill.. Så mycket skit som händer precis hela tiden, när ska man få vila sig och må bra för en dag? I graven, or what? Idag har varit en hemsk dag eller inte morgonen, men sen så kom the-bad-feeling igen och usch säger jag bara.. har legat o sovit i soffan mestadels av dagen och ändå är jag sjukt slut i kropp, själ, psyke och hjärta. Och ja - ett besök idag fick mig så satans förbannad så det rycker ur örona på mig nästan. En sak är säker: FAN VA MÄNNISKOR ÄR IDIOTER! (some of 'em).

Jag bara väntar och väntar hela tiden - men jag vet inte på vad. Som Ken Ring sjunger i den nyare låten Nu Måste Vi Dra - "livet blir bättre, när man vet vart man ska.." Men jag vet ju inte vilken väg jag är på ens, vilket håll jag ska gå åt - kompassen är paj och ingen finns i närheten. Mitt dåliga mående, vad beror det på? I wish I knew; det är sånt som sker hela tiden antagligen och sånt som har hänt in the past years..

Vi får se hur det blir med bloggen, kommer nog fortsätta skriva.. men uppdateringarna kommer inte vara bra på ett jävla tag ska ni veta. Eller vem vet som sagt. Måendet är ju upp och ner, det kan vända hur som helst tydlgien. Asgarvar ena sekunden och nästa forsar tårarna. Aja, see you soon again bitches.


Godmorgon folket.

Snacka om att solen bränner på nu - sitter ute på verandan och lyssnar på musik, och grejar med bloggen. As u notice! Idag måste det rensas o städas skapligt mycket, time to move - håller på o letar lägenhet osv, måste hitta en inom två månader. Med omgående inflyttning. Hur ska det gå till? Ja, säg det den som vet. Men det går förhoppningsvis bra. Hope so, annars blir'e tält. Haha ;D

Vi hörs senare. Ska greja lite.

Det kallas trakasserier.. om ni inte visste!

Hallå alla!
Som ni märkt så har jag fortfarande inte bättrat mig med uppdateringar osv, men ni kommer få stå ut med att det är så ett bra tag framöver. Tyvärr! Men idag har det varit en låååååååååång dag, ni anar inte..

Hela dagen blev iallafall förstörd utav ett par människor (nämner inte vilka eller varför), och jag kan inte annat än att tacka er. Ni njuter av det, right? Gosh, ibland önskar jag att jag bara kunde slänga ner er på backen o stå o hoppa på er tills ni försvinner. Yeahyeah, önsketänkande grejer. Nice.

Det här inlägget kommer troligen vara väldigt skumt för många utav er som läser; men jag skriver i gåtor idag utav diverse anledningar. Dessutom är jag inte alls på bra humör, är trött och förbannad. Deprimerad och ledsen. Ja, nu fattar ni säkert! Sitter o glor på klockan som aldrig verkar komma någon vart, what's the point with it then? Säg det den som vet, säg det.. Ska ut om en stund  iallafall o möta upp baby som kommer med bussen, och det är satans jävla mörkt här vid vägen. Finns ingen gatubelysning eller något. Bara skog på vardera sida, och där ska jag trippa omkring på en 90väg som ett fån och utsättas för fartdårar? Oja, I love it. Tar med mig hundarna iallafall, och en superkass ficklampa - men troligen så räddar den mitt liv kraftigt. Livsfarlig väg när det är mörk, I swear..

Imorgon hur ser dagen ut då? Ja ni, det vill ni veta ;) Nej, men ärligt talat så är det ingenting speciellt planerat, vi får besök utav en på förmiddagen - kaffedrickande o sånt shit u know. Sedan mot eftermiddagen kommer det troligen en människa som ska titta på tiken vi har kvar utav valparna (vi har även 2hanar kvar), så jag hoppas Han kommer köpa henne. Som sagt; vi kan inte ha hela huset fullt utav hundar. Räcker med dom två stora vi har, vi kan inte ta hand om deras barn också.

En timma kvar, sen är det dags för mig att skutta ut o möta honom. Jag är mörkrädd, ibland.. lite kanske. Han är man, han kan väl gå själv? ;o Nej, idag ville jag vara snäll o möta :) *Tick tack tick tack*, snart är tre nya filmer nedladdade o klara.. härligt. Fast lite små segt går det. Seeda då förfan!

Vi hörs imorgon bitches, jag är inte alls normal idag. För många tankar. Hope u understand.

Missed me?

Ja, jag vet att mina uppdateringar har varit sämst den senaste tiden. Men som jag har skrivit förut och förklarat; det finns ett liv utanför bloggen! För min del så kommer inte bloggen först, never.. Har haft en hel del annat för mig också, och en hel del som har hänt. Så har inte haft någon ork överhuvudtaget att sitta o informera er om att "jag mår piss!", jag tror ni fattar poängen.. Men nu sitter jag här o försöker kladda ner ett inlägg lite snabbt.

Igår var killen och jag i Eskilstuna.. ja, ni såg väl min fina natcho-tallrik jag åt? :) Höh! Det var iallafall mysigt och trevligt. Det konstiga med allt var nog att jag hittade verkligen inga kläder jag ville ha .. så det slutade med en klänning för min del bara, och en tröja till killen. Jag tycker kläderna är så konstiga nu för tiden. Eller ja, många är det. Och jag är inte den personen som går efter modet jämnt och ständigt. Why should I? Och sjävlklart handlade vi hem lite mat osv, till oss & hundarna. 9st 2liters Coca Cola fick följa med oss hem också - dom hade erbjudande på 9st för 99:- plus pant. Härligt ;D

Vi har fått tillökning i familjen också.. en mini laptop aka bloggdator. Den kostade oss ingenting. Eller nu ljuger jag, 2000:- men som ny ligger den på 3500:- så vi tjänade på det helt klart. Jag är nöjd med den iallafall. Så det är den jag sitter med nu i soffan och skriver. Ofc, trådlöst bredband! Vi har ju en annan laptop fast större.. men den är inte alls lika bra o skön att använda, för där hade vi inte trådlöst. Utan en sladdjävel som irreterat mig i åratal.. ARGH*

Nej ni, nu ska jag ta o sätta lite fart.. försöka städa lite och klunka i mig mängder utav kaffe. Törstig idag :) Hörs senare I guess..


Har precis tryckt i mig en nacho t

3e8cf5bef4bdea594be882b687f60f5e.png

Kolla varifrån!

Har precis tryckt i mig en nacho tallrik. Blev proppmätt kan jag lova. Orkade inte allt men super gott var det. Ska hemåt nu efter en dag i etuna. Blev en klänning köpt idag också, baby köpte tröja.


Jaha, vad handlar detta om då?


?


I've been the worst!

Ursäkta för dålig uppdatering igår - vart tog orken vägen? ;o

För dom människor som har funnits (och finns) i mitt liv, vet att jag har varit en sån grymt egotrippad person. It's true! Har bättre mig tusen gånger om nu, men förr.. ojoj, ord finns inte att förklara. Allting skulle hela tiden vara som jag ville, det jag ville göra - skulle alla andra göra, jag skulle alltid ha det första o sista ordet, folk skulle tycka som mig annars var dom idioter. (?) Förstår ni nu? Och inte nog med det, jag har alltid försökt överglänsa andra människor. Säga att jag är mycket bättre än er, snyggare.. En hel del av mina vänner jag umgicks med förr har påpekat det att många gånger har dom känt sig nedtryckta utav mig pga att jag alltid skulle vara Bäst! Det tar ju ett tag innan man verkligen kan stanna upp och säga till sig själv; Vafan gör jag!?" Men nu har jag växt enormt mycket som person och skulle aldrig vilja falla tillbaka till det gamla beteendet. Jag älskade intriger förr - var gudomlig på att starta bråk och hat. Varför liksom? Jo.. jag livnärde mig på det. Om någon yppade sig minsta lilla som jag ansåg var fel, då blev det ett jävla liv. Haha, jag skrattar åt mig själv nu idag - hur kunde jag? Om någon sårat mig eller liknande, då hämnades jag alltid tusen gånger värre. Självklart hade jag många bra sidor också (som jag har kvar än idag..) - den främsta o bästa sidan av mig va/är nog att jag alltid varit så grymt bra på att lyssna och ge råd, prata med folk om bekymmer och problem. Jag har alltid haft en gåva att formulera mig och använda bra ord. Lite psykolog-aktig, fast ändå inte.. min starkaste sida är att jag kan prata! Det är mycket jag kan, bara jag vill. Men förr, då var jag alldeles för envis för att "bry" mig om varken kritik eller positiva saker. Det var bara "whatever" för mig. Och än idag är det lite så faktiskt. Det här med att ta emot komplimanger är jag inte bra på, och kritik? Ja, det går in genom ena örat och ut genom andra.

Det finns mycket jag saknar med förr i tiden. Umgängeskretsen, festerna .. u name it! Ingenting är sig likt idag. Alla har växt upp och alla har sitt eget nu. Någonting jag speciellt saknar är en person som fanns i mitt liv, en nedrans bra tjejkompis C - hon och jag var så lika varandra på många sätt, vi sågs ofta på fredagarna efter skolan, satt hos mig, delade på 2 flaskor vin och bara flamsade; vi pratade om allt mellan himmel och jord, vi grät, vi skrev dikter, ritade gubbar och hade det tokkul. Ja, vi delade allt nästan! Vi kunde sitta hela nätterna o skriva långa sms om känslor & problem i våra liv. Om jag skulle samla sms hon skrivit samt jag skrivit, det skulle bli över en hel lång bok. It's not a big deal - men den där personen var extremt viktig för mig. Hon förstod mig och det inom mig, och jag henne.. Nu idag, har vi knappt kontakt. Hon bor i Stockholm, jag bor hos killen.. Vi lever olika. Tänk att så mycket kan få folk att glida ifrån varandra? Både hon och jag gjorde en varsin grymt elak grej emot varandra, min var byggd på hämnd.. hennes var byggd på.. ja, vet inte riktigt. Svek kanske? I vilket fall som helst så saknar jag den tjejen riktigt mycket - hon är bland världens vackraste människor! Men vi sårade varandra.. och mycket annat har hänt imellan också. Så nu är kontakten borta.

Oj, detta blev ett skapligt långt inlägg. Kände bara för att skriva av mig lite.. och hade mycket tankar i huvudet just nu. Bloggen is the shit när man behöver rensa lite. Samt att nu har ni fått en liten inblick på hur jag har varit osv.


Goodmornin' peops!

Är uppe skapligt tidigt idag - killen & jag ska till veterinären med valparna om ett tag, dom ska vaccineras osv.. Vi har fortfarande 2hanar och 1tik kvar till salu, så en ny annons kommer vi lägga ut idag eftersom dom är exakt 8v nu och leveransklara. Ska bli så skönt att bli av med dom, men samtidigt trist..

Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och börja fixa i ordning mig, hatar att behöva stressa. Men antar att jag kommer bli  tvungen att göra det.

Hörs sen!


Svar på tal! - Skolan?

Har fått en hel del frågor från folk som frågar som så; Pluggar du?

Jag svarar:
Det står iofs med i inlägget under, bland 5 saker ni (kanske) inte visste om mig. Men jag svarar återigen. Jag hoppade av skolan efter att jag gått er par månader i första ring. Jag mådde väldigt dåligt under en lång period, hade stark deprission (som fortfarande finns stundtals..) kände ångest när det gällde det mesta, jag tog mig inte upp på morgonarna.. alarmet ringde, men jag vaknade inte. Folk försökte väcka mig, men jag sov som en stock.  Jag hade ingen ork med någonting knappt, förutom fester&alkohol. Jag hade väldigt mycket i livet just då, som jag fortfarande har men nu kan jag kontrollera det på ett helt annat sätt. Skolan existerade inte överhuvudtaget för mig. Gick i en estet musik klass; och ingenting handlade om människorna i klassen eller skolan - utan precis som jag skrev lite ovann, Orken Fanns Inte! Nu för tillfället, nu idag.. Då ångrar jag att jag hoppade av. Men jag vet ju av vilken anledning jag gjorde det. Hade jag stannat i skolan, så hade jag bara haft detta år kvar. Stupid me!

Nu har ni fått svar på skol-frågan iallafall..


5 saker ni (kanske) inte visste om mig

  • Jag och min mor avskyr varandra! Vi pratar inte..
  • Min farsa är död sen 4år tillbaka.
  • Det skiljer 9år mellan mig o min sambo, vi har varit tillsammans i 1år&7månader.
  • Hoppade av skolan efter ett par månader i första ring. (EstetMusik gick jag i.)
  • Jag har bott i fosterfamilj.

Jag ger dig allt.

Nu har ett x antal koppar kaffe fyllt min kropp och jag börjar känna mig mänsklig igen. Var så sliten o trött när jag klev upp, men det börjar avta nu.. skönt! Troligen blir det en promenad sen med hundarna, om bara killen kan ta o komma hem nu. Snabbt va?, ja.. killar vet ju inte riktigt vad det betyder tydligen. Men ska inte klaga o gnälla, skönt att vara ensam hemma utan killen för då är det såå mycket lättare för mig att städa och plocka iordning. Kan göra't ostört och det är kanon :) Håller på med vardagsrummet just nu, har kommit så långt att jag dammsugit o skurat där (idag igen) nu ska jag tvätta glasskåpen och sortera alla miljoner skivor jag har.

Du kan ännu ställa frågor till mig som jag besvarar sen; jag svarar på allt! Så glöm inte det, och fråga på nu. Love it.


You dog me out.

.. you get what you see!

090924 - Torsdag

Godmorgon peops! Sovit gott?
Det har jag gjort, men är fortfarande trött. Fast som jag skrivit förrut, avskyr att sova bort dagarna.. oavsett om jag inte har ett skit att göra eller om jag har massor att göra. Sova gör man i graven..

Hade fullt upp igår, för som sagt så kom killens mamma över och hennes kompis samt kompis-dotter. Vi drack kaffe och snackade. Sen fixade killen & hans mor med nya fönster hackar till sovrummet - för sovrums fönstret har aldrig gått att stänga helt, så ni kan gissa hur kallt det alltid blivit där inne på vintern? Ja, men inte det här året. Nu går det att stänga! Wiho.

Nu återgår jag till kaffe-drickandet, hörs strax!
(Glöm inte att ställa fråger för min frågestund, klicka ner till Frågestunds inlägget eller kommentera detta - vilken som, spelar ingen roll :)


Don't you know

Don't you know, you're the one who makes me smile. Don't you know, baby look into my eyes. Oh can't you se, what I feel, you are everything I need..





Upptagen dag

43e878c469cbf15c4a00893572ef099e.png

Kolla varifrån!

Upptagen dag


Godmorgon snyggingar!

Tog en liten sovmorgon idag, det tyckte jag att jag var värd :) Igår tog killen o jag en promenad med hundarna ut i skogen, helmysigt måste jag säga. Fast idag är jag skapligt trött som vanligt trots min lilla sovmorgon.. men men. Svinkallt är det ute också för den delen, usch & burr* Avskyr't. Killens mor kommer över idag, så det ska bli trevligt.

Nu måste jag göra iordning mig, hörs sen!


Hard work!

Svettigt värre för min del. Har tokstädat övervåningen nu, datarummet & sovrummet är klart - dammsög och skurade golv samt sängbord etc. Känns skönt nu när det är gjort, men varmt som satans.. alla fönster är öppna inprincip bara för att huset ska vädras ut ordentligt. Doftljus med en doft utav smultronstrå är tänt också, så snart luktar huset gudomligt. Wihoo. Baby kommer hem alldeles strax också, vi ska ta en promenad med hundarna. Men det verkar som om det när som helst börjar regna, men en promenad blir det i vilket fall som helst. Så är det trots allt när man har hundar, och ja.. det är skönt att gå ut o gå i regn också :)

Killens och mitt hus, som nu är skinande rent invändigt!


Musiken poppar på högsta volym och skivan som spelas är Absolute Kidz 1, en riktigt gammal skiva.. kommer inte ihåg hur gammal jag var när jag köpte den.. men mycket yngre iallafall, haha. Låten som spelas för tillfället är den gamla goda låten med Joakim Hillson - ni vet väl vilken jag menar?, kanske inte. Iallafall så är det låten Vacker utan spackel med honom, nu minns ni nog. Haha, jag blir på rätt bra humör utav den.. värsta nostalgi trippen på högnivå x)

Du är så vacker utan spackel.






It's all about me!


Kolla varifrån!

Tagen för ca 1vecka sen.

 


Alexandra "Kissie/Barbie" Nilsson


Ok - jag ska vara helt ärlig.. Jag har aldrig gillat bruden eller bloggen, den stilen hon kör med där känns bara allt för överdriven. Men nu såg jag denna bild på henne och jag måste säga det, hon är nog en utav dom snyggaste bloggerskorna. Den här bilden framhäver verkligen den vackraste sidan hos henne. Tycker att hon absolut passar som modell, eftersom hon gör sig så bra på bild.

Om ni inte gillar henne, fine by me. Det gör jag inte heller egentligen - men försök att inte kommentera nedlåtande saker i detta inlägg. För nu hissar jag henne, inte dissar.


Don't forget..

Ställ frågor i min frågestund; HÄR!

Och följ gärna via bloglovin', gör du det så säg till. Följer gärna dig/er också :) Alltid kul med nya bloggar och följa andras liv och deras tankar.


22 September 2009

Godmorgon babes!
Ojoj, kan ni tänka er att jag är uppe med tuppen idag? Yes, gick upp för över en timma sen. Så nu är jag sådär morgon-mallig utav mig :) Men tro mig, jag är grymt trött!

As always, ska återgå till mitt kaffe-drickande och röka en cigg. Vi hörs därefter.


Strax dags att knyta sig.

Rubriken säger nog det mesta.. jag har varit helt slut idag, grymt trött. Rätt jobbigt när det är så, men nu börjar klockan närma sig time-to-go-to-bed, och jag har tänkt att krypa ner i sängen redan nu med en stor kopp te och zappa mellan kanalerna. Hoppas på att det är något bra på tvn nu ikväll innan jag somnar. Hatar att dö glo på något skit program som jag verkligen inte gillar..

Tack alla för era härliga kommentarer. You rock ;)
Vi hörs imorgon!


Tänk att jag också har varit liten!

Och här har ni bevisen:
(
klicka på bilderna för att se dom större..)




Jag hissar och dissar!

  • Amir the gay! Det verkar som han har tagit förnuftet till fånga och insett vilka   skitungar han faktiskt umgåts med och varit tight med! Jag kan inte annat än att hissa denna snubbe, han börjar visa allt mer o mer mogenhet och respekt!, och det är någonting som vissa har väldigt svårt med. Jag hissar honom också för att han står för den han är, vad än folk tycker. You go Amir! Hoppas folk kan börja se upp till dig mer!

  • Högklackat! Det är så nedrans sexigt med ett par högklackande skor, och det passar till allt. Dessutom är det bra träning för rumpa och ben.
  • Hundar. Yes, you heard me.. där har man verkligen en vän för livet, och någon att ta ut på en promenad när kompisarna är för lata o trötta för't. Människans bästa vän.

  • Cuba StrassSnake. För er som inte vet vad det är så är det en parfym för kvinnor, om jag inte minns helt fel så ligger priset på $12.00 - och jag är tokkär i den. Fick nämligen den utav min kille, och jag tycker den luktar riktigt gott! Det finns även glitter i den, så den passar perfekt när man ska lukta och glittra härligt.








  • Dessie Pest! - eftersom en bloggare hamna på hiss listan så tar jag även med en på diss listan. Och ja, vem blir förvånad? Det här med att pushaup tuttarna, gå med genomskinliga kortkorta klänningar/tunikor och tro att man äger världen, nej det har jag inte alls förstått mig på. Dessutom att sitta och snacka om hur andra ska visa respekt medans man själv inte ens vet vad det betyder.. usch nej säger jag bara.


  • Vinter -09/10. Det är aldrig en äkta vinter här i Sverige, bara en massa slask. Nejtack säger jag, jag avskyr vintern.

  • Brunkräm/puder. När 13, 14 åringar använder det så ser det ut som om dom har doppat ansiktet i gyttja. Och är det snyggt?, nej. Kan du inte använda en normalmängd och göra't snyggt, använd inte alls.

  • Copycats/wannabes. Det är fullt utav dom i bloggvärlden (även utanför..), när jag började blogga trodde jag ens blogg skulle spegla en själv, och inte någon annan. Tyvärr så är mer än hälften utav alla bloggare nu copycats. Synd och skamligt! Ha din egna stil..

Hemmafru på högnivå.

Jag har varit extremt duktig och hemmafru-aktig utav mig nu, har dammsugit & skurat golven medans killen legat o sovit i lugn o ro. Dessutom har jag diskat upp berget utav disk och rengjort i köket ordentligt. Wiho, känner mig lite smått duktig, för sanningen är den att jag mår inte alls bra idag, helt slut och trött. Men jag har verkligen tagit mig i kragen o skötit om huset. Och har precis klivit ur duschen, tog mig en lång efterlängtad dusch, så nedrans skönt! :)

Förresten, ni som dricker kaffe - har ni socker i? Jag tycker det är ett BIG NO, äckligt och sliskigt. Samt att man kan bli helt stisig utav det, iallafall om man häller i sig för många koppar vilket jag alltid har en tendens att göra. Men i vilket fall som helst, svart kaffe is the shit, starkt ska det va! Mh, min bästa vän <3 Haha :)

Nåja - glöm inte att ställa frågor i min frågestund. HÄR!


FRÅGESTUND!; svar på allt.

Alla bloggare brukar någongång ha en frågestund, och det har jag tänkt att ha nu! Så ställ frågor - det kan handla om precis vad som helst, svarar på allt. Era frågor och mina svar kommer att publiceras på min blogg så fort jag tycker att det har kommit in tillräckligt med frågor.

C'mon nu, detta är eran chans att få veta precis vad som helst om mig och mitt liv.
:) Puss&Kram, ur E.


Ny vecka.

Hej alla!, ingen uppdatering igår. I know..
Blev en ta-hand-om-mig-själv mys dag igår. En massa filmer, gott att äta, ett par glas vin och helt enkelt mys. Kände att jag behövde det och la bloggen åt sidan. Man kan ju inte alltid tänka på bloggen, det finns liv bortom dataskärmen :)

Nu är jag back on track igen, skapligt iallafall. Klev upp vid åtta tiden och har precis börjat hinka i mig kaffekopp efter kaffekopp. Ja, jag är som sagt extremt beroende utav kaffe. Det verkar bli en lugn dag idag också, vädret är ju inte det bästa och det får mig deprimerad .. jag avskyr kyla, vill ha sommar&sol året om. Då kanske man ska ta o flytta utomlands istället, det är värt att tänka på. Playa24/7, det låter verkligen som en bra idé.. hm, undrar dock om killen diggar mitt förslag? Det märks.

Ska fortsätta spana runt bland diverse bloggar, samt svara på kommentarer. Skriver senare!; btw så strular datorn med mig så jag kan inte lägga in bilder trots att jag har usbsladden, duno whata fuck the problem is. Ska försöka lösa't iallafall.

Puss!

Dagens Fråga!


Det kan vara vem som helst, familjemedlem?, skådespelare?, artist? kanske en kemist? Ja, vem vet. Det är era svar jag söker.

Saturday all over again..

Uppe med tuppen idag, gick upp för en timma sen. Duktigt eller hur? :) Trots att det blev rätt mycket dricka igår, men mår bra idag. Skönt! Idag får vi besök igen, denna gång är det 08:or som kommer o ska titta på valparna som är kvar. Hoppas dom tingar 2st idag bara :)

Nu är det kaffedags igen, hörs sen!
Puss&Kram

Godmorgon.

Ville verkligen inte gå upp, är så satans trött - men har man hundar så har man inte så mycket annat val. Lite små drygt ibland, men whatahell, det är bara att ta sig i kragen o kliva upp trots allt. Nu sitter jag iallafall med min andra kopp kaffe och spanar runt lite på internet och på olika bloggar. En del har verkligen bloggar med verkligmening, medans andra bara fjantar runt och är extremt barnsliga (typsik fjortis-attityd bland många). Men nu ska jag inte sitta o klaga på andras bloggar, mine ain't perfect either!

Tror att det blir en lugn Fredag för min del idag, har inte så mycket lust med annat. Vet inte vad det är med mig nu för tiden riktigt, jag har verkligen inte lust med någonting överhuvudtaget. Förr i tiden, eller ja.. för ett par år sedan då var det full fart närapå hela tiden - party 24/7 nästan och massa annat. Men den cirkeln har jag brytit. Kanske lika bra det. Men ibland saknar man ju allt det 'gamla'. Men som sagt alla växer ju upp och förändras med tiden :)

Nu ska jag sluta skriva om ovesäntliga saker o återgå till mitt kaffe o spaneri, hörs om ett tag igen!

Sometimes I thank myself..

.. for not being like the rest!

I inlägget under skriver jag om ett par bloggare som kommenterat helt i onödan - just for the fame (som dom tror). I vilket fall som helst så fick jag kritik för det inlägget utav en person, men noterade starkt direkt att den personen ville vara anonym, ja.. det är ju inte så konstigt. För det här med att stå för sin åsikt har ju en del väldigt svårt för. Jag tar mer än gärna kritik, och jag bryr mig absolut inte att folk har sina egna åsikter och tycker på ett visst sätt. Däremot så har jag extremt svårt för folk som inte står för det, som promt måste vara Anonyma. Jag suckar bara. Jag siktar mest på dig Anonyma F, stå för det shit som kommer ur munnen på dig! :)

För övrigt så har ni fina läsare säkerligen insett att det inte blivit så mycket utav inlägg idag, ja det har sina anledningar. Har haft fullt upp! Hundarna har tagit upp mesta utav tiden samt städning och en snabbtripp in till hållan. Nu ska jag bara luta mig tillbaka framför en skön rulle, och då pratar jag om Scarface. LOVE LOVE LOVE!, bästa "gangster" filmen någonsin. Ett par digestive o en mysig älskling gör mig sällskap. Så vi hörs imorgonbitti babes.

Puss! /Ur E.



Skitungar i bloggvärlden, patetiskt!



Ja, det verkar du/ni ha en stor erfarenhet av. Och varför ska man överhuvudtaget hålla på och kleta ner sig med flera ton brunkräm/puder osv,? Det är inte det minsta snyggt. Me ála naturelle - har du/ni något problem med det så behöver ni inte ens besöka min blogg, ännu mindre kommentera den. Det är så jävla tragiskt att människor som er ska skriva en massa skitsaker i andras bloggar för att få vad? Status, fler besökare? Ni verkar ha glömt bort att det redan finns stora bloggerskor som kör den stilen - hitta på någonting nytt! Jag kör i mitt eget race, min egen stil. Like it or not, det rör mig inte i ryggen. Jag är inte ute efter att en massa fjortisar och småungar ska läsa och kommentera min blogg. Min blogg speglar mig utan några skådespelerier.


Städning = Ett stycke återfunnen usb-sladd

Yeah that's right, you heard me!
Har hittat älskade usb-sladden nu så blev genast på bättre humör, den dök bara upp när jag höll på o städa, skitbra! Men bilder får vänta tills senare eller ev, imorgonbitti - för jag orkar inte byta dator, eftersom här fungerar det inte att lägga in skumt nog. Men som jag alltid säger; datorer har en tendens att ha en egen vilja, suck*

Jag har nyss gjort caffelatte, ja hemmagjord eller vad man ska säga. Det blev riktigt gott!, så killen & jag sitter med varsin kopp och bara tar det lugnt. Vi båda är väldigt trötta och sega idag, blev inte mycket sömn alls under natten - but hey, då somnar man snabbt och skönt ikväll. Förhoppningsvis! Nu måste jag återgå till mitt latte-drickande och plocka undan det sista, som sagt så får vi besök om ca 1timma. Hörs sen!

Såhär gjorde jag latten;
- Tog 2st, koppar med mjölk och hällde i en kastrull med medelvärme på.
- Sedan tog jag 5st, teskedar med snabbkaffe.
- Vispade sedan.
- När det närapå börjat koka så tog jag ca, 5st sockerbitar och la ner.
- Vispade sedan igen.

(Antal sockerbitar i latten samt antal tsk, snabbkaffe är en smak sak! Ofc..)

KLART!
Och det vart riktigt gott.. däremot så är jag ingen latte drickare egentligen, föredrar vanligt hederligt svart kaffe, pure.


I try to fly away but it's impossible..

Anastacia - Heavy on my heart

Efterlyses; min usb-sladd!

Ja, rubriken säger väl det mesta? Jag hittar inte den förbannade usb-sladden, nu börjar jag bli sne. Jag som tog en del kort igår för att visa er läsare, men jag har ju min vanliga tur. Nej, nu måste jag vända upp o ner på huset!


Godmorgon folket

Hade fullt upp igår med diverse saker, det blev en tripp till Eskilstuna och fixade ett par saker så nu är 'det' avcheckat på to-do listan. Idag är det städning som står på schemat, killen är proffs på att stöka ner när han inte är i nyktert tillstånd, nog för att jag kan vara lika bra på det själv, men ändå.. Det kommer en idag som ska titta på valparna, och jag hoppas på det bästa - att en valp blir tingad. Som jag sagt innan; lite svårt att ha 10st hundar, alldeles för mycket jobb med det, so you get the point? Vi måste få iväg alla valparna. Strax så är dom ju 2månader, och leveransklara!

Vi hörs lite senare, ska dricka mitt kaffe och ta en dusch!
Puss och Kram, /Ur E.



















Nytagna bilder (090914) - på de valpar som är kvar. Gudomligt söta, right? :)

15 September 2009

Tjolahopp!
Som ni märkte igår så blev det ingen uppdatering, hade fullt upp hela dagen. Åkte in och handlade sen blev det en städning här hemma. Killen och jag skrubbade golvet för hand - kan ni tänka er? Stå på knäna och handskrubba golvet liksom. Rent blev det och fräscht :) Sedan hade vi killens mamma på besök också, massa kaffe drickande och snack. I vilket fall som helst, lär inte bli så mycket uppdatering idag heller för jag ska alldeles strax åka iväg. Men vi hörs efter :) Take care!


Hard to face the truth?

Fy satan va kallt det är ute - antar att vintern verkligen är på väg med stormsteg nu, så känns det iallafall. Och jag hatar det. Vintern är den absolut värsta årstiden, det enda positiva med den är att man får ha på sig en massa stora stickade tröjor, halsdukar, vantar - ja, u name it. Samt att varm choklad framför en brasa är kanon underbart. Men det där med kyla, frost, snö är inte alls min grej. Burr säger jag bara!

Har varit uppe sedan åtta imorse trots att jag inte somnade förrän tre tiden, därav är jag rätt ordentligt trött. Men det är omöjligt att sova ut här i huset, hundarna för ett jävla liv kan jag lova! Suck* Men ska inte klaga, dom är ju gudomligt söta trots allt.

Kaffet är slut och jag är på dåligt humör, jag är arg.. men på mig själv, för jag har ju så jävla svårt att inse sanningen ibland. Jag är säkerligen inte ensam om det, men vafan är det med en ibland? Ska det vara så förbannat svårt att bara öppna ögonen och fatta läget?, det är inte alltid bra att låta känslorna styra än - man måste använda hjärnan också, inte bara hjärtat. Men varför ska det vara så förbannat svårt då? Usch, blir mer o mer irreterad över saker o ting, samt mig själv när jag tänker på att ja, jag faktiskt är svag! Svag för en omgivning som inte alls är bra. Minus poäng till mig.

Nej, vet ni vad? Nu ska jag fixa i ordning mig, sen åka in mot skithålan - kommer förhoppningsvis hem lika snabbt igen. Ha det så länge!

Three different Me -



I brist på vettiga saker att skriva så lägger jag upp tre bilder på moi. För övrigt så är detta en deppdag för min del. Känner mig helt tom på känslor och ord. Så troligen blir det ingen mer update idag, ska bara slänga mig i sängen framför en massa filmer & invänta kvällen så jag kan sova och vakna upp till en ny dag med nya möjligheter helt enkelt.

Vi hörs imorgon!
Puss

It's like I can't breath..

Tjenispenis på er!
Vaknade vid 7tiden utav valparna som pep och skällde (så gott dom kan nu när dom ännu är rätt små..) så det var bara för mig att kliva upp, ge dom mat och klappa om dom. Tysta blev dom iallafall, men jag är grinig. Är så grymt trött och behövde verkligen en sovmorgon, men det får jag ta någon annan gång. Sitter med min tredje kopp kaffe och försöker piggna till så jag kan göra lite nytta här - medans killen fortfarande ligger o snarkar så sött. Hur kommer det sig att det ALLTID är jag som är uppe först, och han alltid har låååånga sovmorgonar? Jo, jag är tjej. Hemmafru.. ja, ni hajar.

Nej vet ni vad? Jag har ingenting vettigt att skriva just nu direkt. Så återkommer senare. Bjuder på en låt jag fyller örona med just nu.

Kelly Clarkson - Addicted


I'm hooked on you, I need a fix, I can't take this..

just one more hit I promise I will do anything..


Ajuste.. bloggen

Hello peops!
Hoppas allting är bra med er, här är det helt ok, bara trött o sliten lite smått - men så länge jag är vid liv så ska jag inte klaga. Har blivit sådär dåligt igen med uppdateringar i bloggen, men tyvärr så får ni stå ut med det, så fungerar jag just nu. Däremot så hade jag helt totalt glömt bort bloggen igår!, sanslöst. Var en fullspäckad dag igår så det beror väl på det I guess.

Var i Eskilstuna igår en sväng med killen & en annan. Grejade lite osv.. När vi kom tillbaks till skithålan så drog jag o killen till puben här och tog en varsin öl. Sen blev det en till.. o en till.. ja, resten hajar ni nog. Det är det som är så grymt jävla bra - Jag som tjej kan dricka hur mycket som helst på pubar/krogar utan att pröjsa!, för män kan man alltid snylta på ;) Jag måste ju säga det; jag fick en skinnväst igår av en snubbe (en äkta ofc) - nog för att den är lite för stor för mig.. men, själva grejen. Vem ger bort någonting värt mycket pengar bara sådär?.. "Han" tydligen. Tack iallafall.

Hur som haver - så var det en bra dag igår, fram mot natten iallafall. Då blev det bråk och skit!, men idag är det lugnt. Thanku God! Så ja.. nu hajar ni säkerligen varför uppdateringarna har varit som dom  varit. Ska försöka bättra mig som jag sagt ett X antal gånger.

PUSS & KRAM! /Ur E, the one on the top.

Papparazzi från SVT


Igår befann sig folk från SVT i lillhållan Flen. Och ofcourse ska dom filma så jag syns lite också. Nedrans Papparazzi, det är inte lätt att vara Jag ;) Hahaha!...

Dom intervjua killen min.. däremot tog dom inte med det i klippet, jäffla idiuts! Men meningen med deras vistelse i hålan var att snacka med herr Konstapel, så..

10 September, 2009

Godmorgon folket!
Mötet igår gick bättre än förväntat, skönt! Blev kvar i byn ett bra tag igår, baby & jag umgicks, köpte massa mat, träffade människor o tog ett par öl. När vi väl kom hem så blev det matlagning, sen slocknade vi båda vid 21:00 tiden ungefär. Vilket jag aldrig brukar kunna göra - men igår så.. Var skapligt trött!

Idag är det Arbetsförmedlingen som gäller för mig, möte klockan 13:00. Så nu sitter jag här med mitt morgonkaffe o  bara njuter utav tystnaden. Ska strax hoppa in i duschen, samt städa i ordning lite. Så vi hörs sen.. I guess.

Puss!

Lite smått stressad!

Jag ska träffa soc klockan 11:00, och jag har inte ens fixat i ordning mig det minsta lilla.. Dessutom så har inte killen klivit upp ännu, måste nog gå o väcka honom, annars hinner jag aldrig. Borde troligen fixa mig istället för att sitta här o lata mig med morgon kaffet. Men usch, skulle klivit upp ännu tidigare så jag haft mer tid på mig.

Vi hörs sen när jag är hemma igen!
PUSS /Ur E.


Lillasyster, ännu en jag saknar..

Min prinsessa!, ännu en utav mina syskon jag saknar. Det har blivit så konstigt dom senaste åren, så träffar inte syskona överhuvudtaget knappt. Nej usch säger jag bara. Ens eget kött o blod, och så träffas man inte ;/ Det är faktiskt inte mitt fel att det är så.




<3

Usch va jag saknar lillebrorsan Rasmus!, har inte träffat honom på evigheter och det känns så trist att jag inte finns med i hans liv. Vill ju se hur han växer o blir äldre o äldre. Han är över 2år gammal nu, jag har inte träffat honom alls.. förutom lite under hans första 1år ;/ Jag älskar dig Rassigos! <3

Tagen -07, jag och lillebror Rasmus!


Det är bara så jag fungerar, ibland!

Hej alla!
Kommer återigen med mina ursäkter för dåliga uppdateringar - men sanningen är den att blogg glädjen har försvunnit för tillfället, och jag orkar inte skriva.. samt har inte tid. Hoppas ni förstår det! Alla kommentarer besvaras så fort "den" är tillbaka, och jag känner att jag kan skriva som vanligt igen. Håll ut tills dess :)

Puss&Kram!

6:e September 2009

Godmorgon alla!
Ursäkta att det inte blev något inlägg igår, men jag var helt slut o trött efter Fredagen. Blev en massa dricka och mys då. Så igår låg jag utslagen i soffan med chips och film.

Vid ett-tiden kommer det över folk o ska titta på valparna, så ska fixa i ordning lite nu. Men vi hörs troligen efter det! :) Ursäkta mitt tråkiga inlägg också, haha!

Kram!

Nu sticker vi strax.

Håller på o fixar i ordning mig. Sminkningen är klar, bara kläderna som fattas. Sen så drar jag o killen in o handlar o lite så. Vet inte när jag är tillbaka, men skriver så fort jag är det iallafall. Så ni inte behöver sakna mig för mycket! ;)

Puss! /Ur E.


Godmorgon snyggingar!

Jag tog en lite sovmorgon idag - fast jag ska gå upp senast halv nio varje dag.. dels på grund av hundarna, samt för att ha en bra morgonrutin. Men idag sov jag längre, kände att jag verkligen behövde det. Skönt! Fick en hel del kommentarer igår på min dagens fråga, och majoriteten tycker varken om Kissiepissi eller Dessiepest; så ja, där ser ni tjejer! ;) U're just too much!

Ska alldeles strax gå upp och väcka älsk som ligger helt utslagen i sängen, vi ska åka in o handla lite inför helgen. En massa gott osv. Det här med att äta mat har jag alltid haft jätte svårt för.. kan gå flera dagar utan att äta och nu dom senaste dagarna har jag spytt varje gång jag käkat. Det beror troligen på all stress runt omkring mig och att jag faktiskt inte mår allt för bra. Men det börjar bli bättre nu, har kunnat äta lite. Tack o lov!

Nu ska jag spana runt bland lite olika bloggar, svara på kommentarer och greja lite. Så vi hörs igen om en stund! Btw - vad har ni för planer idag? :)
Puss! /Ur E.


DAGENS FRÅGA



 


 

Mitt Svar:
Likheten mellan Kissiepissi och Dessiepest är slående! Båda två kör likadana race, tror sig vara överlägsna, omtyckta och populära. Men som dom flesta vet så är dom mer hatade än omtyckta. Den enda skillnaden mellan dessa två barbies är åldern; Dock beter sig båda som om dom vore 13år, knappt det! Jag förstår mig inte på dom eller deras bloggar. Stilen som dom kör med är inte bara patetisk utan pinsam också. Men ja, jag kanske inte ska säga för mycket för eftersom dom båda älskar att googla sina namn osv, så dom kanske kikar in o ser vad jag skriver och då slutar det med ett "hat-inlägg" om mig i deras bloggar där det står något i stil med att jag skulle vara avundsjuk för att dom är bland Sveriges största bloggare. Too bad for me huh, jag är verkligen avundsjuk på deras liv, klart man vill vara hatad :) Och blonthår, pushup, flera ton brunkräm och photoshopade bilder is sooo me! ;)

Nej ni, ni båda snackar om hur störd den andre är - när sanningen är den att ni är kopior utav varandra. Men som sagt; Dom kanske bara är påhittade karaktärer i sina bloggar? Who knows!

Och som frågan lyder; Vad anser ni?

 


Stök är bland det värsta som finns!

Med den rubriken lär ni förstå vad jag sysselsätter mig med just nu? Städning. Skapligt drygt är det, eftersom jag är trött. Men det är även någonting som måste göras.. Är man kvinna så är man - alla kan ju inte vara bortskämda och ha folk som gör allt åt en. Eller hur? Fast det skulle iofs vara väldigt skönt att slippa göra någonting själv..

Skriver snart igen.. det får bli en dagens fråga sen!
Puss.

Du och jag.



2008.02.14 <3 - Dagen det blev vi, och ännu står vi här.. över 1,5år senare.
Jag älskar dig, always will. Oavsett vad..

Torsdag; 3 September 2009

Godmorgon huns!, allting bra med er?
Med mig är det skapligt iallafall.. lite trött och sliten sådär som vanligt, men det blev rätt sent igår. Inga uppdateringar heller för den delen, men jag var inte hemma förrän framåt elva tiden, och då hade jag annat för mig så bloggen fick vänta tills idag.

Mötet med soc igår gick bra, (som förväntat) men har ett till möte med dom nästa vecka också. Och om det säger jag bara Suck*, alltid en massa möten osv. Men men, I guess I've got myself to blame.

Vill ni höra någonting extremt ovanligt? Nu är det dags för morgonkaffe och cigg!
See you later, aligator. Puss*


Jag; Ca, 1,5år gammal bild.

Godmorgon!

Usch va trött jag är. Det har varit en förbannat hemsk natt .. kunde inte somna överhuvudtaget. Drygt! Men trots det så pallrade jag mig upp vid halv nio tiden. Duktigt Elin! :)

Har Soc-möte idag vid klockan 13:00, det kommer gå bra. Det vet jag, det gör det alltid. Oftast iallafall. Nu måste jag slänga i mig kaffe, fixa lite och fixa mig.

Vi hörs senare!
Puss

När sanningen blir lögn..

.. vem tror man på då?

Idag känns det lite bättre iallafall -
har rensat tankarna ordentligt och funderat över både det ena & det andra. Är lite kluven dock, vet inte riktigt vad jag ska tro.. Vet inte vilket utav "allt" som är sanning, och vilket som är lögn. Jag är nästan helt tömd på känslor just nu, vet knappt hur man älskar längre, inte ens hur man hatar. Men jag försöker slappna av och ta många djupa andetag o blåsa ut all skit.. Vi kanske är framme vid slutet, kanske inte. Only time can tell! Däremot så måste jag ta reda på vad som stämmer och vad som inte.

Nu ska jag mysa med hundarna utomhus, ta med mig en kopp kaffe och en cigg eller två. Men vi hörs senare antagligen! Hoppas allting är bra med er..

Puss!

RSS 2.0