My beloved's day!

Ursäkta för dålig uppdatering - men älskling fyller ju trots allt år idag, så konstigt nog har bloggen fått ligga åt sidan (?). Idag är trots allt hans dag och en sån har man bara en gång om året - så då är han värd min fulla uppmärksamhet!

Vi hade bestämt oss för att åka till Etuna idag, vilket vi gjorde. Strax innan tolv var vi på väg.. Vi började med att handla lite diverse saker, sen köpte vi med oss en vinflaska och annat gott. Vi hade tänkt äta ute men eftersom vi har hundar hemma som väntar så kände vi inte riktigt att det fanns tid att vara kvar.. klockan var redan fyra! Dessutom gick det mer pengar än vi trott att det skulle göra, mer än vi egentligen kunde slösa, och på vadå? Nästan ingenting! Nåja.. vi köpte iallafall hem en del gott och gjorde i ordning middag hemma, kalas gott. Vi satt och käkade och drack vin - ni vet, hade det allmänt mysigt helt enkelt :). Killen fick en parfym utav mig - doften passar honom perfekt och luktar supergott.. nu vill jag bara lukta på honom hela tiden. Scary huh? I allafall så har vi haft en urmysig dag.. älskling tycker det, och det är det som betyder något!

Nu har vi precis glott på en skräckis, Stay Alive. Har ni sett den? Alla har pratat om att man måste se den och att den är riktigt läskig men seriously? Den var inte någon speciell film.. läskig? Möjligen 2/10 på en skala isåfall, om ens det. Vi säger 1 istället.. Den kändes bara lite små seg och halvtråkig, det hände för lite och filmen var för kort - handlingarna gick alldeles för snabbt. Well, nu ska jag iallafall glo på en annan film som är mer sevärdig. Guess what? Christiane F. Så vi hörs imorgon - Pussitt!

NY TÄVLING DYKER UPP IMORGON; SÅ GLÖM INTE ATT KIKA IN DÅ! ;) FLER CHANSER ATT VINNA, BRA VA? NU HANDLAR DET OM ETT SKÖNHETS KIT VÄRDE CA 800:- DET ÄR VÄL INTE HELT FEL?

Kommentarer
Postat av: tjohej vad det går mellan pattar & lår.

sv: jodå. det är toppen med mig ;D sjdå ?

2009-11-09 @ 22:25:23
URL: http://joonnaak.blogg.se/

Vad vill du ha sagt?

Namn:
Minnesluckor?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:



Trackback
RSS 2.0