8 first step to success! - Utseende



 

- Blondera håret så mycket du kan, gärna så håret blir vitt, du ser äldre ut. För sanningen är den att du faktiskt gör det; mängder utav kvinnor i den äldre generationen (dvs, gamla tanter) har knallvitt hår! Och man kan ju inte påstå att dom ser så unga ut..

- Förstora brösten, störst är bäst! På det sättet får du mängder utav uppmärksamhet ifrån samhällets alla drägg och diverse sliskiga snubbar. "Hey sexy, my place to night? ;)".

- Ankläppar vill väl alla ha? Du måste ju kunna 'kyssa' dig fram i livet, du får så mycket gratissaker då så det skriker om det.

- Photoshopa bilder på dig själv - gör dig snyggare! För egentligen är det PS som visar din riktiga look. Skriv ut bilderna, fyll din vägg, sätt en på spegeln. Och titta ofta & mycket på bilderna och intala dig själv att du är snyggast i världen. För tack vara PS så kan du minska sisådär 20kg. Och att vara en vandrande pinne är såå inne!

- Besök Mr. Solarium så ofta som är möjligt. För en solbrun hy gör en fräschare. För även om din hy kommer vara äcklig och förstörd utav allt solande när du är 30-40, så är du ju snygg när du är i tonåren, and that's all that mathers.

- Se alltid till att ha heltäckande brunkräm hemma, den mörkaste sorten så du kan dölja dom finnar som kan uppstå som är onormalt att ha - smeta gärna på brunkrämen 2gånger med tjocka lager och avsluta med ett sånt brunt puder som möjligt.

- Sluta äta mat för det är inte mänskligt eller bra för kroppen! Vad är det för monster som äter egentligen?

- Push-up är A & O för att överleva som den snygging man är.. tuttarna ska gärna tryckas upp så långt upp som möjligt och se ut som en missbildad stjärt. That is so hot! Och gratis drinkar är aldrig fel..


Dom åtta första stegen mot framgång..
.. to be continued.

Kommentarer

Vad vill du ha sagt?

Namn:
Minnesluckor?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:



Trackback
RSS 2.0