Ajuste.. bloggen

Hello peops!
Hoppas allting är bra med er, här är det helt ok, bara trött o sliten lite smått - men så länge jag är vid liv så ska jag inte klaga. Har blivit sådär dåligt igen med uppdateringar i bloggen, men tyvärr så får ni stå ut med det, så fungerar jag just nu. Däremot så hade jag helt totalt glömt bort bloggen igår!, sanslöst. Var en fullspäckad dag igår så det beror väl på det I guess.

Var i Eskilstuna igår en sväng med killen & en annan. Grejade lite osv.. När vi kom tillbaks till skithålan så drog jag o killen till puben här och tog en varsin öl. Sen blev det en till.. o en till.. ja, resten hajar ni nog. Det är det som är så grymt jävla bra - Jag som tjej kan dricka hur mycket som helst på pubar/krogar utan att pröjsa!, för män kan man alltid snylta på ;) Jag måste ju säga det; jag fick en skinnväst igår av en snubbe (en äkta ofc) - nog för att den är lite för stor för mig.. men, själva grejen. Vem ger bort någonting värt mycket pengar bara sådär?.. "Han" tydligen. Tack iallafall.

Hur som haver - så var det en bra dag igår, fram mot natten iallafall. Då blev det bråk och skit!, men idag är det lugnt. Thanku God! Så ja.. nu hajar ni säkerligen varför uppdateringarna har varit som dom  varit. Ska försöka bättra mig som jag sagt ett X antal gånger.

PUSS & KRAM! /Ur E, the one on the top.

Kommentarer
Postat av: Julia

sv: Tack, din är också jättefin!

2009-09-12 @ 17:25:18
URL: http://juliiabj.blogg.se/
Postat av: simone

Känn dig inte tvingad att blogga, man får ta paus ibland - och du med all rätt! :)

2009-09-12 @ 19:37:49
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Cajsa

jo men precis..funderar på att säga till i bloggen att det bara kommer komma kanske några inlägg i veckan fram tills jag börjar få ordning på allt.

2009-09-12 @ 19:57:34
URL: http://cajsa1.webblogg.se/
Postat av: josefine

hihi så lite så :-) <3

2009-09-12 @ 21:20:42
URL: http://josefinegren.blogg.se/
Postat av: Anonym

HEHE OKE:D

ja jag mår bra :D

2009-09-12 @ 21:44:28
URL: http://realfighter.blogg.se/

Vad vill du ha sagt?

Namn:
Minnesluckor?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:



Trackback
RSS 2.0